Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31/10-06/11 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31/10-06/11 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31/10-06/11  Ζώδια Κριός .

Όσο περισσότερο εργάζεστε μαζί, τόσο περισσότερα θα μπορείτε να κάνετε. Εσείς και οι φίλοι σας είστε ασυναγώνιστοι αυτές τις μέρες. Οι πρόσφατες επιτυχίες σας έχουν ανεβάσει το ηθικό. Τώρα ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας. Πραγματικά, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να φέρετε εις πέρας αυτή τη στιγμή.

Μόνο που στον ερωτικό τομέα τα πράγματα κινούνται κάπως αργά. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Συμβαίνει σε όλους. Χαλαρώστε την Τετάρτη και την Πέμπτη ώστε να προετοιμαστείτε για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ποιος ξέρει τι θα κάνετε στην συνέχεια. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Είναι μόλις Δευτέρα και έχει ήδη έχουν ξεσπάσει διαμάχες για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο μελοδραματικοί! Εάν είχατε σκοπό να πάρετε κι εσείς μέρος σε αυτή την σύγκρουση, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Αυτή είναι μια από αυτές τις γελοίες μικρές εξάρσεις που εξαφανίζονται όσο γρήγορα έρχονται. Γιατί να επιδεινώσετε την κατάσταση; Αντίθετα, μοιραστείτε αυτό που περνάτε με μερικούς φίλους. Βγάλτε το από μέσα σας. Μόλις εκφράσετε όσα νιώθετε, θα αισθανθείτε τέτοια ανακούφιση που θα μπορείτε απερίσπαστοι πλέον να κάνετε σχέδια για το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31/10-06/11 Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε πολλές φιλόδοξες ιδέες, αλλά καμία από αυτές δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα. Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά σας είναι ότι ακούτε και επηρεάζεστε από τους άλλους ανθρώπους. Είστε ανοιχτόμυαλοι. Και αυτό σημαίνει ότι στη μέση μιας συζήτησης με έναν φίλο, έχετε τη δυνατότητα να αποδεχτείτε νέες πληροφορίες. Μπορείτε να επηρεαστείτε. Και τέλος πάντων, έχετε πραγματικά πειστικούς φίλους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχετε καταλάβει ακόμα και προς το τέλος της εβδομάδας θα ονειρεύεστε ότι θα κάνετε κάποιες μεγάλες αλλαγές. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Πώς υποτίθεται ότι θα πλησιάσετε αυτό το άτομο εάν είναι τόσο απόμακρο; Είναι εκνευριστικό να μην ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε. Πρόκειται για ειδύλλιο ή για έναν νέο φίλο; Γιατί είναι όλα τόσο ασαφή; Την Τετάρτη, θα σκεφτείτε πόσο πολύ είναι όλα στον αέρα αυτή την στιγμή στην ζωή σας και πόσο ωραίο θα ήταν να βρείτε κάποιον/α να ερωτευθείτε παράφορα και το ίδιο να πάθει κι εκείνος/η με εσάς. Το να βρείτε το κατάλληλο άτομο θέλει χρόνο φυσικά. Οι μυθιστορηματικοί έρωτες δεν συμβαίνουν από την μια στιγμή στην άλλη. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11/2022 – 1ο 10ήμερο του Νοεμβρίου

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνετε κάτι και ο καθένας προσφέρει κάτι διαφορετικό. Μπορείτε να πάτε τη ζωή σας προς όποια κατεύθυνση σας φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Ακριβώς επειδή όλοι οι άλλοι έχουν κολλήσει σε μια ρουτίνα δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Να είστε τολμηροί. Πάρτε αποφάσεις που να εκπλήσσουν τους άλλους. Απλώς μην πάρετε καμία απόφαση οικονομικής φύσεως αυτή τη στιγμή. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα τίποτα δεν πρόκειται να πάει καλά τώρα, οπότε να είστε πολύ προσεκτικοί. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάποιος/α θα ανταποκριθεί με τον πλέον ενθουσιώδη τρόπο στον νέο σας εαυτό. Αν αισθάνεστε το ίδιο μην διστάσετε να τον/την φλερτάρετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να οργανώσετε τη ζωή σας. Έχουν αλλάξει τόσο πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να απορρίπτετε αρκετές από τις παλιές σας μεθόδους. Πλέον έχετε περισσότερους φίλους και περισσότερες ευθύνες από ποτέ. Ευτυχώς, έχετε την κατάλληλη ψυχική διάθεση να ασχοληθείτε με όλα. Μπορείτε να θυμάστε άτομα και ραντεβού πολύ εύκολα. Βέβαια, δεν θα λέγατε όχι σε μερικά ακόμη ραντεβού με συναρπαστικά άτομα στο μέλλον. Αυτό είναι το επόμενο πράγμα που πρέπει να τακτοποιήσετε: η ερωτική σας ζωή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31/10-06/11 Ζώδια Ζυγός

Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε τόσο απασχολημένοι με τη διασκέδαση που δεν θα έχετε χρόνο να σκεφτείτε τίποτα άλλο. Μετά βίας θα έχετε χρόνο για να φάτε. Τον τελευταίο καιρό έχετε δημιουργήσει πολύ στενούς δεσμούς με κάποια άτομα. Σε ό,τι αφορά τους φίλους σας, αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι και πιο ασφαλείς από ποτέ. Το ίδιο ισχύει για την ερωτική σας ζωή. Αυτό το νέο πρόσωπο που έχει μπει στην ζωή σας σας έχει κλέψει την καρδιά. Είναι φοβερό το πόσο καλύτερος και πιο συναρπαστικός μπορεί να γίνει ο κόσμος αν έχετε στο πλευρό σας κάποιον/α που να σας ξέρει τόσο καλά. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι ένα από τα πιο ρομαντικά Σαββατοκύριακα που είχατε ποτέ. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Μετά βίας μπορείτε να σκεφτείτε τον έρωτα ή τη φιλία τη Δευτέρα, καθώς υπάρχουν άλλα πολύ πιο πιεστικά πράγματα στο μυαλό σας. Τι συμβαίνει στο σπίτι; Γιατί τόσες φασαρίες; Μήπως έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης; Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να επαναφέρετε την ισορροπία; Εάν είστε απογοητευμένοι με την τροπή που έχει πάρει η ζωή σας, ίσως είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή. Εάν δεν θέλετε να μετακομίσετε από το σπίτι σας, μπορείτε απλώς να κάνετε μια ανακαίνιση. Δείτε τα πράγματα αλλιώς. Ανεξάρτητα από τα προβλήματα που θα συναντήσετε, μεγάλα ή μικρά, αυτή την εβδομάδα βάλτε στόχο να βρείτε δημιουργικές λύσεις. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

dream

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται από το πόσο γρήγορα ταιριάζετε με τους άλλους, ακόμα και με άτομα που δεν γνωρίζετε. Μπορείτε να πιάσετε την κουβέντα σε κάποιον για τον οποίο δεν γνωρίζετε τίποτα και να γίνετε οι καλύτεροι φίλοι μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτός είναι ο λόγος που αναλαμβάνετε συνήθως ηγετικό ρόλο στη δουλειά αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που έχετε περισσότερη σοφία από τους περισσότερους ανθρώπους: ακούτε. Και αυτό είναι ένα πολύ γοητευτικό χαρακτηριστικό. Δεν είναι περίεργο που θα δεχτείτε κάποια φλερτ αργότερα αυτή την εβδομάδα, πιθανότατα την Παρασκευή ή το Σάββατο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Ό,τι κι αν κάνετε, μην εναποθέτετε τις ελπίδες σας στις ιδέες κανενός άλλου για το πώς θα μπορέσετε να γίνετε πλούσιοι γρήγορα. Αυτές οι ιδέες είναι ένας αρκετά σίγουρος τρόπος για να χάσετε τις αποταμιεύσεις σας. Έχετε ένα σχέδιο για το μέλλον, και αυτό απαιτεί να έχετε λίγα χρήματα στην τράπεζα, γι’ αυτό κρατήστε χαμηλό προφίλ και να είστε συντηρητικοί με τα μετρητά σας αυτή τη στιγμή. Περάστε το χρόνο σας σκεπτόμενοι άλλα πράγματα. Για παράδειγμα, το καινούργιο σας φλερτ. Τι μπορείτε να κάνετε για να εκδηλωθεί αυτό το άτομο; Ίσως ήρθε η ώρα να του γράψετε ένα ερωτικό μήνυμα. Και η πιο κατάλληλη μέρα για να το στείλετε είναι η Κυριακή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11/2022 – 1ο 10ήμερο του Νοεμβρίου

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31/10-06/11 Ζώδια Υδροχόος

Είσαι τόσο ενθουσιασμένοι τη Δευτέρα που δεν μπορείτε να κάτσετε σε μια μεριά. Έχετε περισσότερη ενέργεια από το ηλεκτρικό δίκτυο μιας ολόκληρης πόλης. Το ερώτημα είναι πώς θα το χρησιμοποιήσετε. Οι άνθρωποι γύρω σας ενθουσιάζονται όταν σας βλέπουν με αυτή την διάθεση. Και ξέρετε τι λένε: ότι όσο πιο καλά νιώθετε, τόσο πιο καλά φαίνεστε. Είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Έχετε μεγάλους στόχους και σας αρέσει να μιλάτε για αυτούς, αλλά αν έχετε διαρκώς το μυαλό σας στραμμένο στο μέλλον, γίνεστε αδιάφοροι για το παρόν. Μην αγνοείτε όλα τα σπουδαία πράγματα που έχετε ήδη κάνει. Επίσης, μην αγνοείτε αυτό το γοητευτικό άτομο που δεν μπορεί να σταματήσει να σας φλερτάρει. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Εύχεστε να μπορούσατε να λύσετε τα προβλήματα όλου του κόσμου. Ποιος δεν θα το ήθελε; Αλλά εσείς είστε ένας/μία και ο κόσμος είναι μεγάλος και γεμάτος δάση που καίγονται, ζώα που απειλούνται με εξαφάνιση, ξένες γλώσσες και επιστημονικές έννοιες που πιθανότατα δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβετε. Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να βοηθήσετε τους πάντες. Και εδώ που τα λέμε, γιατί να θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο; Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας αυτή την εβδομάδα για να δοκιμάσετε νέες ιδέες, να ξεκινήσετε καινούργια εγχειρήματα και να μπορέσετε να περάσετε ανώδυνα μια μπερδεμένη και έντονη μέρα, όπως θα είναι η Παρασκευή. Την Κυριακή, αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε ένα νέο συναρπαστικό ειδύλλιο. Το πιθανότερο είναι ότι αυτό το άτομο θα ασχολείται με τα καλλιτεχνικά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος