Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15-21/08 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15-21/08 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15-21/08  Ζώδια Κριός .

Την Δευτέρα, η έντονη κοινωνική ενέργεια σας κρατά σε εγρήγορση. Στα μέσα της εβδομάδας τηλεφωνήστε στους φίλους σας, ακόμα και αυτούς που δεν βλέπετε συχνά και βεβαιωθείτε ότι ξέρουν ότι πάντα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Καθώς η ένταση στο τέλος της εβδομάδας αυξάνεται, θα αρχίσετε να ασχολείστε όλο και πιο σοβαρά με κάποιες αλλαγές που θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι πολυάσχολες μέρες αλλά και διασκεδαστικές, γεμάτες με καλή ενέργεια και ενδεχομένως προσανατολισμένες στα παιδιά. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα κάνετε την αποφασιστική κίνηση προς το αντικείμενο του πόθου σας, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για κάποια έντονα συναισθήματα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Κάντε κάτι τρελό αυτή την εβδομάδα, όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Εάν είστε συνήθως ντροπαλοί και δεν συμμετέχετε πολύ στις συζητήσεις, δοκιμάστε να φλερτάρετε με έναν/μία άγνωστο/η. Εάν είστε συνήθως θρασύς, δοκιμάστε ένα γλυκό χαμόγελο. Θα αισθάνεστε πιο προσγειωμένοι από το συνηθισμένο, επομένως είναι ασφαλές να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο.

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσα λέτε στους φίλους σας. Καθώς η εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της, υπάρχει ο κίνδυνος να προκύψουν καβγάδες, που δεν θα ωφελήσουν κανέναν. Αν καταφέρετε να αποφύγετε τα χειρότερα, θα περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15-21/08 Ζώδια Δίδυμοι

Κόψτε ταχύτητα! Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με ένα μικρό οικονομικό πρόβλημα, που θα καθορίσει τον ρυθμό για τις επόμενες μέρες. Θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που έχουν προκύψει, αλλά μόλις όλα τελειώσουν – μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ή το πολύ στα τέλη της εβδομάδας – θα αισθάνεστε πολύ καλά. Η δημιουργική σας ενέργεια θα πάρει τα πάνω της την Πέμπτη και την Παρασκευή και θα μπορείτε να γοητεύσετε σχεδόν οποιονδήποτε χωρίς καμία δυσκολία. Μην ρωτάτε πολλά αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι άνθρωποι γύρω σας αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα και θα θέλουν να τα λύσουν μόνοι τους. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Προσέξτε ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες τη Δευτέρα σε οτιδήποτε κι αν κάνετε. Μπορεί κάποιο πρόσωπο να σας στέλνει ανεπαίσθητα μηνύματα και να σας προκαλεί να τον πλησιάσετε. Στα μέσα της εβδομάδας μην αφήσετε κανέναν να σας πιέσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Την Παρασκευή πάρτε ένα μεγάλο ρίσκο και πείτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει αυτό που θέλει να ακούσει (ή αυτό που θέλετε εσείς να ακούσει). Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου επικοινωνήστε με κάποιους φίλους από μακριά. Μπορεί να έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ταρώ ημερήσιες Προβλέψεις Αγάπης για ολα τα ζώδια

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15-21/08 Ζώδια Λέων

Υποτίθεται ότι θα πρέπει να σκέφτεστε το τέλος, αλλά για εσάς η αρχή αυτής της εβδομάδας έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα. Εάν υπάρχει κάποιος/α χαριτωμένος/η που έχετε βάλει στο μάτι, δείτε αν θα μπορέσετε να κερδίσετε ένα ραντεβού μαζί του/της. Έχετε έντονη κοινωνική ενέργεια, που λογικά θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Τα πράγματα στη δουλειά μπορεί να γίνουν κάπως περίεργα για εσάς προς τα τέλη της εβδομάδας, ειδικά αν παίζονται παιχνίδια εξουσίας. Προγραμματίστε κάτι ξεχωριστό με τους φίλους σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Έχετε τόσα πολλά να κάνετε στην αρχή αυτής της εβδομάδας που σχεδόν δεν προλαβαίνετε να κοιμηθείτε. Φροντίστε να κρατάτε όλους τους κοντινούς σας ανθρώπους απασχολημένους και έτοιμους για περισσότερα. Καθώς η εβδομάδα προχωρά, μπορεί να νιώσετε κάπως κουρασμένοι, οπότε κάντε ένα διάλειμμα και απλώς απολαύστε την ηρεμία και την ησυχία πριν αρχίσει η τρέλα του Σαββατοκύριακου. Μην φρικάρετε αν κάποιοι φίλοι σας αλλάξουν σχέδια. Θα καταφέρετε να βρείτε κάτι άλλο να κάνετε. Η Κυριακή φέρνει ένα αίσθημα αναζωογόνησης που θα σας κάνει να νιώσετε ξανά έφηβοι (με την καλή έννοια). Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15-21/08 Ζώδια Ζυγός

Βοηθήστε έναν φίλο ή συμμετέχετε σε μία εθελοντική οργάνωση έστω και λίγο στις αρχές της εβδομάδας. Η ενέργειά σας είναι επικεντρωμένη στους άλλους ανθρώπους και πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό. Οι επόμενες μέρες θα περάσουν πολύ γρήγορα και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να μην εμπλακείτε σε νέα εγχειρήματα. Τα κοντινά σας πρόσωπα θα ζητήσουν τις συμβουλές σας την Παρασκευή και εσείς θα χαρείτε να βοηθήσετε. Το Σαββατοκύριακο θα είναι τέλειο. Θα μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα με χαρακτηριστική άνεση και να γοητεύσετε τα πλήθη ενώ το κάνετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Κρατήστε χαμηλό προφίλ τη Δευτέρα και αφήστε τους άλλους να πάρουν τα ρίσκα. Πολύ σύντομα θα επιστρέψετε στο παιχνίδι αλλά για τώρα καλό θα ήταν απλά να παρακολουθείτε. Στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να χαλαρώσετε και να διεκπεραιώσετε τυχόν εκκρεμότητες στο σπίτι ή στην εργασία σας, αλλά δεν θα είναι τόσο βαρετό όσο φαντάζεστε. Αν έχετε κάποιο φλερτ θα βρείτε ένα νέο τρόπο να κάνετε τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα και για τους δυο σας σας αυτή την Παρασκευή. Αν πάλι δεν έχετε κάποια σχέση να είστε λίγο προσεκτικοί με τα άτομα που θα συναντήσετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Κάποιο καινούργιο άτομο εισβάλλει στην ζωή σας στις αρχές αυτής της εβδομάδας και την αναστατώνει. Αν είστε τυχεροί (ή απλά ειλικρινείς), η εισβολή αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ. Κάντε μια μεγάλη βόλτα ή πηγαίνετε μια εκδρομή αργότερα μέσα στην εβδομάδα για να καθαρίσετε το μυαλό σας, πριν από ένα σημαντικό ραντεβού. Μπορεί να προκύψει μια αιφνιδιαστική αλλαγή στα σχέδια σας, που ενδεχομένως να περιλαμβάνει έναν/μία χαριτωμένο/η άγνωστο/η. Το Σαββατοκύριακο θα είναι κάπως δύσκολο, ειδικά αν πρέπει να συναντήσετε γονείς, αφεντικά ή οποιονδήποτε άλλον που πληροί τις προϋποθέσεις να χαρακτηριστεί ως πρόσωπο εξουσίας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Τη Δευτέρα θα μάθετε κάτι καινούργιο σε σχέση με το νέο σας φλερτ που θα σας δημιουργήσει ερωτηματικά ή κάτι εξίσου σημαντικό. Τις επόμενες μέρες θα ασχοληθείτε με ένα νέο εγχείρημα, που θα φέρει νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Στη συνέχεια μπορείτε να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Μπορείτε ακόμα να βγείτε μερικά ραντεβού καθώς έχετε περισσότερη ενέργεια από όση μπορείτε να αντέξετε. Καθώς το Σαββατοκύριακο έρχεται πιο κοντά ξεπηδούν από παντού αφορμές για διασκέδαση και θα περάσετε καλά όπου κι αν πάτε. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία κρίση στις φιλικές σας σχέσεις. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ταρώ ημερήσιες Προβλέψεις Αγάπης για ολα τα ζώδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15-21/08 Ζώδια Υδροχόος

Η Δευτέρα είναι η τέλεια μέρα για να λάβετε γρήγορες αποφάσεις – στην πραγματικότητα, δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς παρά να ενεργείτε παρορμητικά. Οι φίλοι σας θα σας βοηθήσουν σε ό, τι χρειάζεστε. Κρατήστε χαμηλό προφίλ για τις επόμενες μέρες προκειμένου να σκεφτείτε τα πράγματα και να κρατήσετε κάποια χρήματα για όταν θα τα χρειαστείτε – κάτι που θα συμβεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Οι σκέψεις σας θα είναι εύστοχες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οπότε προσπαθήστε να καταλάβετε αν αυτός ο χαριτωμένος τύπος /κοπέλα είναι κατάλληλος/η για εσάς. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Κάτι που θα κρυφακούσετε τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα σας κάνει να θυμηθείτε ξαφνικά κάποιον/α από το παρελθόν σας και αυτή η σκέψη θα σας αναστατώσει. Είναι εκπληκτικό πώς ένα τόσο ασήμαντο πράγμα μπορεί να γυρίσει τόσο πίσω την μνήμη σας. Είναι επίσης περίεργο να σκέφτεστε πόσο έχετε αλλάξει. Στα μέσα της εβδομάδας βρεθείτε με τους φίλους σας και απολαύστε τη συντροφιά τους. Χαρείτε τα απλά πράγματα στη ζωή. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα μπορεί να αισθανθείτε κουρασμένοι από όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις. Περάστε το Σαββατοκύριακο εξετάζοντας τις επιλογές σας και σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ταρώ ημερήσιες Προβλέψεις Αγάπης για ολα τα ζώδια

zwdia-3-zodia