εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 02-08/02

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 02-08/02

ζώδια Κριός

Καθώς η Νέα Σελήνη φωτίζει την κοινωνική ζωή σας, η Αφροδίτη τηρεί την υπόσχεσή της να σας κάνει πιο ορατούς στα μάτια του σωστού ανθρώπου.

Περνάτε στην τάξη με τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να.. . μπορείτε να γεμίσετε το κενό, Κριοί. Ο Άρης και ο Ουρανός προτείνουν μια απρόσμενη εξέλιξη, όλα μπαίνουν στο παιχνίδι.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αν όλα έχουν γίνει υπερβολικά, γιατί δεν μιζεριάζετε για λίγο στη γωνιά σας; Αυτό κι αν είναι ελκυστικό. Είναι πραγματικά διεγερτικό να σας κοιτάει κάποιος ενώ έχετε μούτρα γιατί δεν έγινε το δικό σας. Σκεφτείτε θετικά και φωτεινά. Αν αυτός ή αυτή δεν το αξίζει, αυτό που έρχεται στη συνέχεια το αξίζει σίγουρα.

ζώδια Δίδυμοι

Είναι ένας μεγάλος κόσμος, Δίδυμοι και αυτή είναι η συμβουλή μου για τα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα. Βγείτε έξω και μέσα του. Εντάξει, μπορεί να μην έχετε διάθεση να τρέξετε βιαστικά στον σταθμό των ΚΤΕΛ… Ίσως να είστε λίγο στενά οικονομικά, αλλά ο κόσμος μπορεί να έρθει σε εσάς με την ίδια ευκολία. Κάποιος πολυταξιδεμένος αντικαθιστά την ανία σας με ενθουσιασμό. Υπέροχα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 02-08/02

ζώδια Καρκίνος

Το να ζήσετε όσο καλύτερα μπορείτε, δεν εξαρτάται από κανέναν άλλον, Καρκίνοι, αλήθεια. Αν στηρίζετε την ευτυχία σας πάνω σε κάποιον άλλο, αυτή είναι η εβδομάδα που μπορεί να το καταλάβετε και να αποφασίσετε να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Ένας νέος έρωτας μπορεί να καταλαγιάσει. Η πραγματική αγάπη μπορεί να σημαίνει αγάπη για τον ίδιο σας τον εαυτό.

ζώδια Λέων

Τι σκεφτόσασταν όταν είπατε ότι θα αναλάβετε εσείς την εβδομαδιαία συνάντηση, θα τρέξετε το σόου ή θα κάνετε μια δουλειά που οι άλλοι δεν θέλουν να κάνουν; Τώρα, Λέοντες, δώσατε μια υπόσχεση… Και δεν θα είναι η πρώτη φορά που μια ενοχλητική δουλειά αποδείχθηκε χρυσός. Έκπληξη!

ζώδια Παρθένος

Θα έπρεπε να πείτε κάτι; Ναι. Θα έπρεπε τουλάχιστον να χαμογελάσετε; Ναι. Ξέρετε τι κάνατε λάθος και τώρα αναρωτιέστε πώς μπορείτε να το κάνετε σωστά; Ευτυχώς, στο Σύμπαν αρέσουν οι δεύτερες ευκαιρίες και μπορείτε. Προετοιμαστείτε, Παρθένοι, θα το κάνετε. Κάντε την κίνησή σας.

chartomantia-098

ζώδια Ζυγός

Χωρίς να δημιουργήσετε πολύ χαμό, μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτούς; Μην πάτε να ρωτήσετε τους φίλους τους ή τους δικούς σας. Δεν υπάρχει λόγος να ψαχουλέψετε το Facebook και τα σχετικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε. Το ξέρω. Πολύ ριζοσπαστικό. Θα βρείτε κοινά ενδιαφέροντα, έπειτα θα βγείτε παρέα. Φαντάσου.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 02-08/02

ζώδια Σκορπιός

Ο Ποσειδώνας θέλει να σκέφτεστε πιο ποιητικά. Αλλά για να ξεκαθαρίσω, είναι η ποίηση του έρωτα και όχι αυτή που δείχνει τον πόνο σας. Κάποιος θα ανταποκριθεί πολύ θετικά στην έντονη φύση σας, Σκορπιοί. Στο πάθος που έχετε για την πραγματική αγάπη, για τους ειλικρινείς διαλόγους και για τις πιο βαθιές φαντασιώσεις σας. Πω-πω!

ζώδια Τοξότης

Ενώ ο Σκορπιός παίζει τις πενήντα αποχρώσεις και ο Αιγόκερως κοιτάζει προγαμιαία συμβόλαια, εσείς ψάχνετε ένα φλιτζάνι τσάι και μια λέσχη βιβλίου. Δεν πειράζει, Τοξότες, κάποιες φορές ο συμβιβασμός και η χαλάρωση είναι αυτό που «πρέπει». Αφήστε κάποιος να έρθει σε εσάς – κι αυτό καλό είναι. Μπορείτε να φλερτάρετε ήσυχα; Απ’ ότι φαίνεται, μπορείτε.

ζώδια Αιγόκερως

Θέλετε να ξέρετε αν κάποιος είναι για εσάς, αν είναι πιστός και αληθινός. Αν θα μοιραστεί τα δικά του και θα σας αφήσει να κρατήσετε τα δικά σας. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις, Αιγόκεροι. Είναι νέος έρωτας όχι καναπές. Μπορεί να πάει στραβά, αλλά μπορεί να είναι και ό,τι καλύτερο. Πέστε με τα μούτρα.

zwdia-66

ζώδια Υδροχόος

Με τον πλανήτη της νέας αγάπης σας, τον Ερμή, να περνά από το ζώδιό σας, μπορεί να θέλετε να πιάσετε κουβέντα με όποιον περνά από μπροστά σας. Κανονικά αυτό θα ήταν κάπως παράξενο, αλλά αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι καλή ιδέα. Αριθμοί, είναι παιχνίδι αριθμών, Υδροχόοι. Όχι η δημοφιλέστερη φράση, αλλά έτσι είναι.

ζώδια Ιχθύες

Δεν σας νοιάζει τι κάνει κάποιος για δουλειά, δεν ενδιαφέρεστε για την ιστορία του ή για το χόμπι του να μαζεύει γραμματόσημα. Θέλετε απλώς να έχει χιούμορ, να είναι ευγενικός και να λιώνει το βλέμμα του όποτε σας κοιτάζει, όπως κάνει και το δικό σας. Πόσο ρομαντικοί είστε. Συγνώμη, παρασύρθηκα. Ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα είναι στο δρόμο κι έρχονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia