εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 04-10/08

evdomadiaies-1016314

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 04-10/08

ζώδια Κριός

Η αρχή αυτής της εβδομάδας βλέπει την Αφροδίτη στον τομέα της σχέσης σας. Μια διέλευση που σας φέρνει πιο κοντά με κάποιον που θα ανταποκριθεί με έναν νέο τρόπο απέναντι σας. Κάποιος που δεν θα φοβάται να υψώσει ανάστημα και δεν φοβάται να κουλουριαστεί στο πλάι σας. Ναι!

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος αυτή την εβδομάδα, έτσι σας περιμένουν μερικές εκπλήξεις. Σας φαίνεται καλό αυτό; Αν αφορούν την ερωτική ζωή σας, θα μπορούσε να είναι. Σας δίνεται μια ευκαιρία να ταρακουνήσετε τα πράγματα και να κάνετε κάτι με την προσοχή κάποιου θαυμαστή σας, κάτι περισσότερο από το να χαμογελάσετε. Το αυθόρμητο φλερτ καταλήγει σε κάτι πολύ καλό.

ζώδια Δίδυμοι

Γύρω σας υπάρχουν δυνάμεις θαυμασμού, που μπορεί να είναι για τη δουλειά σας, τα ονειρικά μαλλιά σας ή την ικανότητά σας να περιστρέφετε δέκα δισκάκια ταυτόχρονα. Αλλά στον πυρήνα του είναι το είδος που φέρνει τον έρωτα στη ζωή των αδέσμευτων. Χαμογελάστε και χαιρετήστε, Δίδυμοι. Χαμογελάστε και χαιρετήστε.

ζώδια Καρκίνος

Είχατε την ευκαιρία να πείσετε κάποιον για μια βραδινή έξοδο, έναν καφέ ή μια χαλαρή φάση στο πίσω μέρος του μαγαζιού. Τι κάνατε γι’ αυτό; Εάν ήσασταν γενναίοι τα πράγματα θα πήγαν απ’ το καλό στο καλύτερο. Αν νιώθατε ντροπαλοί, έχετε μέχρι την Τρίτη να τα αλλάξετε όλα αυτά.

taro-zodia-76

ζώδια Λέων

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να πείτε σε κάποιον πώς νιώθετε; Δεν υπάρχει τέλεια στιγμή που να μπορεί να προβλεφτεί, Λέοντες. Πρέπει να ακούσετε την νεράιδα της αγάπης και να ενεργήσετε όταν σας ωθήσει προς τα μπρος. Η διαίσθηση στη δράση, το καλύτερο είδος της τέλειας στιγμής.

ζώδια Παρθένος

Απομακρύνετε το μυαλό σας απ’ το κόστος και βάλτε το στις ανταμοιβές. Πόσα πρέπει να επενδύσετε σε μια σχέση και τι θα αποδώσει. Οι πρώτες μέρες απαιτούν απόλυτη επένδυση από μέρους σας, είτε χρόνου είτε συναισθηματική. Είναι απαραίτητη για τα καλά αποτελέσματα.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 04-10/08

ζώδια Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας από την Τρίτη, δεν σας ακούγεται καλό αυτό; Είναι, Ζυγοί, αλλά προτού βιαστείτε να ξεκινήσετε κάτι, σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά από την ερωτική ζωή σας; Ένας πρόσφατος ή κατά διαστήματα χωρισμός σας έχει δείξει τι δεν θέλετε. Τώρα συμπληρώστε αυτά που θέλετε.

taro-zodia-098

ζώδια Σκορπιός

Όταν διαχωρίζετε τα συναισθήματά σας από τη λογική σας, δεν χρειάζεστε πια τα τηλεφωνήματα συνήθειας από έναν/μία πρώην. Δεν χρειάζεστε οτιδήποτε οδηγεί στην καθυστέρηση ενός νέου έρωτα. Αυτό. Αφήστε το, Σκορπιοί, χωρίς άλλες δικαιολογίες για να αποφύγετε αυτό που θα μπορούσε να είναι ο αληθινός έρωτας.

ζώδια Τοξότης

Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων υποτίθεται ότι είναι πιο εύκολο από ποτέ να γνωρίσετε κάποιον. Άρα τι περιμένετε; Δεν μοιάζουν με τη φωτογραφία τους, μπορεί να είναι απατεώνες, μπορεί να μην τους αρέσουν οι ταινίες σας και οι παπλωματοθήκες σας; Έχετε δίκιο, γι’ αυτό πατάτε ctrl-alt-delete και προχωράτε. Το παιχνίδι ξεκίνησε.

ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχουν εκείνοι που δεν δείχνουν εύκολα τα συναισθήματά τους, που δεν ακουμπούν τους αγκώνες τους πάνω στο τραπέζι και εάν είστε τυχεροί μπορεί να βρείτε έναν τέτοιο. Αστειεύομαι απλώς. Οι άλλοι υποθέτουν ότι θέλετε κάποιον που τα πάει καλά με τους κανόνες, έναν που ακολουθεί τα πρέποντα, αλλά είναι αυτό που εσείς θέλετε; Κάντε έκπληξη στους φίλους σας, κάντε έκπληξη στον εαυτό σας. Αυτός που δεν είναι ο τύπος σας, είναι ο τύπος σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 04-10/08

ζώδια Υδροχόος

Είναι δύσκολη η ζωή, έχετε δουλειά να κάνετε, ψωμί να βγάλετε και πράγματα που πρέπει να διευθετήσετε για τους άλλους. Πού είναι η δική σας ώρα; Μπορείτε να τη δημιουργήσετε, Υδροχόοι και για να σας βοηθήσει ένας φίλος μπορεί να σας προτείνει διακοπές. Ήλιος, θάλασσα και να δούμε τι θα προκύψει. Καλή ιδέα.

ζώδια Ιχθύες

Εάν περιμένετε έναν ήρωα, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο, καθώς παίρνει μερικές εβδομάδες άδεια. Αυτή τη στιγμή είναι πιο πιθανό να βρείτε κάποιον που χρειάζεται σωτηρία, αλλά είναι αυτό που θέλετε; Χαλαρώστε, Ιχθύες. Είστε αρκετά δυνατοί για να πείτε όχι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot