εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 08-14/06

ζώδια-αστρολογια-ωροσκοπος

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 08-14/06

ωροσκόπιο ζώδια Κριός

Η Αφροδίτη μας ενθαρρύνει όλους να χαθούμε στη κουβέντα. Είναι στο ομιλητικό μέρος του χάρτη σας από την Κυριακή, αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερους πρόθυμους ακροατές.

Πέστε με τα μούτρα, Κριοί. Για την ακρίβεια, πιέστε τον εαυτό σας πιο πολύ απ’ ό,τι συνήθως, κάντε κάτι για να θέσετε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Δεν είναι εύκολο όταν έχει τόση προσοχή από την Αφροδίτη και τώρα πρέπει να πεις αντίο. Έχει άλλα πράγματα στο μυαλό της, αλλά μην ανησυχείτε, Ταύροι. Ο πλανήτης των σχέσεών σας ο Πλούτωνας, καλεί για κάτι βαθύ και σημαντικό με κάποιον που σας σύστησε πρόσφατα η Αφροδίτη. Ομαδική δουλειά.

ζώδια Δίδυμοι

Ο Δίας σας δίνει μερικές σοβαρές συμβουλές για τις σχέσεις, λίγη βοήθεια από την Αφροδίτη και τούρτα με κεράκια για να ξεκινήσει το πάρτι. Πείτε «ναι» σε απρόσμενες προσκλήσεις, «γιατί όχι» σε τηλεφωνήματα της τελευταίας στιγμής και οριστικά «είμαι μέσα» σε οτιδήποτε δεν θα σας κοστίσει τίποτα. Η αγάπη βρίσκει το δρόμο της.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκόπιο ζώδια Καρκίνος

Όσο κι αν θέλετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, ξέρετε ότι στην πρώτη ματιά που θα ρίξετε σε έναν πρώην θα θυμηθείτε τι θέλατε να πείτε… Και ακόμα κι αν δεν είναι φρόνιμο, τα λόγια μπορεί να γλιστρούν από το στόμα σας πριν να μπορέσετε να τα σταματήσετε. Αφήστε τα. Κάποιες φορές πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το παρελθόν πριν αφεθούμε στο μέλλον.

ζώδια Λέων

Σχέδια για το σαββατοκύριακο; Στο κέντρο ερωτικών συμβουλών θα συναντήσετε φίλους, όπου θα συζητήσετε λεπτομερώς ποιος βλέπει ποιον και ποιος όχι; Θα ήθελα να σας πω ότι ο πιθανός έρωτας της ζωής σας πρόκειται να περάσει την πόρτα. Αλλά αυτό θα παρατραβήξει λίγο την πραγματικότητα. Ο έρωτας αυτού του καλοκαιριού όμως μπορεί. Είναι μια αρχή!

ζώδια Παρθένος

Πώς τα πάτε; Όλοι βλέπουμε ότι έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και πιθανότατα όχι πολύ χώρο για έρωτες. Πιθανώς. Αλλά πώς το ξέρετε αν δεν το δοκιμάσετε, Παρθένοι; Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα όταν βρούμε το σωστό άτομο. Προτεραιότητες, Παρθένοι, αλλάξτε τις.

tarw-wroskopio-4

ζώδια Ζυγός

Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη είναι σε φιλικό ζώδιο του αέρα: Έτσι όλα τα συστήματα είναι σε ετοιμότητα και εσείς κάντε αυτό που κάνετε καλύτερα – μιλήστε. Βγείτε έξω, γίνετε κοινωνικοί… Και αν αυτό βοηθά, η Αφροδίτη έχει βάλει στο μάτι έναν τύπο από μακρινά μέρη ή κάποιον που θα γνωρίσετε κάπου στο εξωτερικό. Δεν είναι ουσιαστικό, απλώς ένα όμορφο συν.

ζώδια Σκορπιός

Δεν έχω ιδέα τι θέλετε, Σκορπιοί και υποπτεύομαι πως αυτό συμβαίνει γιατί κι εσείς δεν ξέρετε. Να το σημείο εκκίνησης, τι θέλετε πραγματικά; Να είστε ειλικρινείς: Αν είναι δύο παιδιά και δάνειο, ψάξτε αυτό. Αν είναι ένα μεγάλο βράδυ και ένα σύντομο πρωινό, αγοράστε μερικά κρουασάν και τελειώνετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ωροσκόπιο ζώδια Τοξότης

Έχετε μερικά ερωτικά δράματα να αντιμετωπίσετε. Ξέρω ότι μερικά ζώδια αγαπούν αυτά τα δράματα, θα τους άρεσαν οι επιλογές που έχετε. Και ας είμαστε ειλικρινείς, Τοξότες: Υπάρχουν μερικοί ανάμεσά σας που γελάνε λίγο με τον εαυτό τους που βρέθηκαν σε τέτοια κατάσταση. Ευτυχώς μπορείτε να βγείτε από αυτή και να αφήσετε και κάτι και για εμάς τους υπολοίπους.

ζώδια Αιγόκερως

Ουάου! Δεν χρησιμοποιώ συχνά τον όρο σε αυτά τα ωροσκόπια αλλά οι τελευταίες εβδομάδες το απαιτούν! Η Αφροδίτη φεύγει από τον τομέα της νέας αγάπης σας την Κυριακή αλλά το βάρος των πλανητών στις μακροχρόνιες σχέσεις σας παραμένει το ίδιο. Τι άλλαξε, λοιπόν; Ο χώρος της εργασίας φέρνει τώρα την καλύτερη ενέργεια για να γνωρίσετε κάποιον. Αμήχανο.

ωροσκόπιο ζώδια Υδροχόος

Η Αφροδίτη έχει σημαντικά νέα αυτή την εβδομάδα! Και σας τα φωνάζει από τον τομέα της πραγματικής αγάπης του χάρτη σας από την Κυριακή. Θέλει να ξέρετε ότι τα επίπεδα φλερτ έχουν ανέβει και είστε έτοιμοι, γι’ αυτό ξεκινήστε! Έχετε την Αφροδίτη για αβανταδόρο, ακούστε τη συμβουλή της και απολαύστε το.

ζώδια Ιχθύες

Η μαγεία της αγάπης φτάνει κοντά και προσωπικά για σας αυτή την εβδομάδα, Ιχθύες. Έχει να κάνει πιο πολύ με δείπνα με φίλους, ραντεβού για καφέ και χαλαρές συναντήσεις με άτομα που σας κάνουν τα γλυκά μάτια. Πείτε «ναι», ακόμα κι αν νιώθετε ότι σας έχουν κάνει προξενιό. Πιθανώς σας έχουν κάνει. Ακολουθήστε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love