εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 08-14/12

erwtiko-test

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 08-14/12

ζώδια Κριός

Τα κρυμμένα πράγματα σπάνια μένουν για πολύ κρυφά, ακόμα και το πάθος κάποιου για σας, Κριοί. Τι ωραία. Η κυβερνήτης της αγάπης σας, Αφροδίτη, παίζει κρυφτό, γεγονός που εξηγεί τα φτερά…

Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να παραδεχτείτε ότι ξέρετε ποιος είναι αυτός που κρατά το φτερό με το όνομά σας πάνω για να σας γαργαλίσει.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ταύρος

Κάνετε όντως τα πράγματα ευκολότερα ή παίζεται παιχνίδια και λατρεύετε το κάθε λεπτό; Μπορείτε να προσποιηθείτε ότι χτίζετε το δρόμο προς ένα ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά όλοι ξέρουμε ότι βάζετε παγίδες για να δείτε αν αυτός ή αυτή έχει αυτό που χρειάζεται. Το έχουν. Ερωτευτείτε τρελά.

ζώδια Δίδυμοι

Η πρόσφατη Νέα Σελήνη στον τομέα της σχέσης σας μπορεί να σας έκανε να αναρωτιέστε τι γίνεται με όλες αυτές τις ερωτικές ανοησίες. Μπορεί να μιλάτε με ενθουσιασμό με όλους αυτούς, Δίδυμοι, αλλά όλες οι κουβέντες του κόσμου πάνε στράφι αν δεν μπείτε στη δράση. Εκεί βρίσκεται το μάθημα. Μπείτε στη δράση και κλείστε το στόμα σας.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 08-14/12

ζώδια Καρκίνος

Η Σελήνη ξεκινά αυτή την εβδομάδα στον τομέα της σχέσης σας, συναντά τον άρχοντα του κάρματος και μετά τον άρχοντα του κάτω κόσμου. Αρκετά έντονα πράγματα μέχρι στιγμής. Αλλά η Σελήνη ξέρει ότι τα έντονα συναισθήματα πυροδοτούν το ενδιαφέρον αν εκφραστούν. Ο σκοπός κάποιου γίνεται σκοπός σας, το κοινό έδαφος φέρνει νέα αγάπη.

zodia-zwdia-9988

ζώδια Λέων

Ίσως είναι καλύτερος τρόπος να ζείτε, να αφήσετε στις νεράιδες της αγάπης το πώς και πότε θα ξεκινήσουν τα πράγματα. Δεν θέλετε να τα χαλάσετε. Σωστά, Λέοντες, μπορεί να καταλήξετε να χαλάσετε κάτι που πήρε δεκαετίες για να φτιαχτεί. Απολαύστε τα κοινωνικά, αφήστε τις νεράιδες της αγάπης να κάνουν τα μαγικά τους.

ζώδια Παρθένος

Είναι εξουθενωτικό, πραγματικά, δεν μπορείτε να κάνετε ή να πείτε τίποτα που θα τους βοηθήσει να πάρουν μια απλή απόφαση: να βγείτε για καφέ ή όχι; Ρωτήστε αν αυτό είναι σημάδι αυτών που έρχονται στο μέλλον. Θα είναι πάντα λες και τραβάτε δόντι που βγαίνει; Ναι, ναι θα είναι. Ακολουθήστε τα σημάδια, βγείτε έξω και βρείτε κάποιον άλλο. Αρκετά ευθύ;

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 08-14/12

ζώδια Ζυγός

Όσο είστε έξω, περνάτε καλά, φαίνεστε υπέροχοι. Γιατί να μην προσθέσετε λίγο ρομαντισμό στη λίστα αυτών που έχετε να κάνετε αυτή την εβδομάδα και είναι μόνο αυτής της εβδομάδας. Τα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανώς η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για την αγάπη, ξέρετε ποια είναι τα μέσα της εβδομάδας, έτσι; Τετάρτη, τότε συμβαίνει η μαγεία.

taro-6-9

ζώδια Σκορπιός

Το πάτε βλέποντας και κάνοντας ή βλέπετε πραγματικά πώς πρόκειται να εξελιχθούν τα πράγματα και έχετε ήδη ένα πανούργο σχέδιο έτοιμο; Δεν μπορώ να αποφασίσω, Σκορπιοί, δεν ξέρω αν αυτοσχεδιάζετε ή είστε απλώς τυχεροί. Ό,τι κι αν κάνετε πάντως λειτουργεί. Η Αφροδίτη δουλεύει για σας. Όλη η αγάπη είναι εδώ.

ζώδια Τοξότης

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας δεν είναι στο μέρος του χάρτη σας που εμπνέει ερωτική ενέργεια, εκτός κι αν είστε ήδη σε σχέση και μια νύχτα στο σπίτι είναι αυτό που συνταγογράφησε ο γιατρός της αγάπης. Αν είστε ακόμα ελεύθεροι, ο Άρης, ο νέος κυβερνήτης της αγάπης σας, προτείνει πως η αγάπη βρίσκεται σε έναν φίλο ή φίλο φίλου. Περίεργη κατάσταση.

ζώδια Αιγόκερως

Μια κοινωνική ώθηση από την Αφροδίτη είναι καίρια, καθώς περνά από τον τομέα της ομαδικής δραστηριότητας, όχι από τον τομέα βγαίνω με κάτι φιλαράκια είναι το μεγάλο μου πάρτι, ή της εταιρείας μου, δεν κρατάω αποδεικτικά για ότι μπορεί να με κάνει να μετανιώσω μετά. Αυτό είναι καταπληκτικό αν έχετε να παρευρεθείτε σε μερικά πάρτι. Αν όχι; Βρείτε ένα.

xartomanteia

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 08-14/12

ζώδια Υδροχόος

Φαίνεται ότι αρχίζετε να ηρεμείτε, όχι ηρεμείτε επειδή είναι Χριστούγεννα, περισσότερο ηρεμείτε μετά από μία σχέση που δεν ήταν αυτό που πιστεύατε ότι θα είναι ή χαλαρώνετε τις προσδοκίες σας ότι κανείς δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει το ταίρι των ονείρων σας. Καλώς. Αφήστε όλες τις προσδοκίες, τότε αρχίζουν να συμβαίνουν τα καλά.

ζώδια Ιχθύες

Αυτό το θέμα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα που συμβαίνει στον τομέα του εαυτού σας είναι σημαντικό, Ιχθύες. Φέρνει ενέργεια ενόχλησης και απογοήτευσης και μερική σύγχυση στη ζωή γενικότερα, αλλά για την ερωτική ζωή σας μπορεί να μην είναι ο καλύτερος δρόμος. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας, θα λύσουμε τα ερωτικά μια άλλη μέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66