εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 09-15/03

g-spot-zwdio

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 09-15/03

ζώδια Κριός

Δεν είναι κακή ιδέα να ζητήσετε συμβουλές για τη σχέση σας από φίλους. Αν βέβαια σας ξέρουν αρκετά καλά και μπορούν να σκεφτούν κριτικά, χωρίς να το παρακάνουν. Αυτή την εβδομάδα λαμβάνετε παρατηρήσεις. Πάρτε τις με τον σκοπό που έχουν και χρησιμοποιήστε τις για να βρείτε τον δρόμο σας προς κάποιον νέο… Καθώς τα σάιτ γνωριμιών και οι τυχαίες βραδιές έξω δεν φαίνεται να λειτουργούν.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 09-15/03

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Υπάρχουν κάποιες επιλογές αυτή την εβδομάδα, Ταύροι. Ακούγεται έστω και λίγο ρομαντικό αυτό, όμως; Μπορεί να είναι, αν το δείτε έτσι. Καθώς κάποιος που σας καταλαβαίνει, έχει μια επιλογή. Αυτό το άτομο κάνει ό,τι μπορεί για να σας κάνει να το επιλέξετε; Προσπαθεί να βρει το σωστό άτομο, πιστεύει ότι είστε εσείς. Αυτό είναι ρομαντισμός.

ζώδια Δίδυμοι

Όσο ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος – και είναι – καλύτερα να δίνετε στον εαυτό σας πολύ χρόνο: Για να φτάσει σε πρώτα ραντεβού, σε συναντήσεις με φίλους ή στο καυτό νέο κλαμπ όπου πηγαίνουν οι καυτοί νέοι άνθρωποι. Δεν είναι σημαντικό… Αλλά το να βάλετε τα καλά σας, να κάνετε την προσπάθεια και να μην μπείτε, μπορεί να σας εκνευρίσει. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και στον χρόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Καρκίνος

Με τον Κρόνο τόσο κοντά στον Πλούτωνα, κάποιοι θα έλεγαν ότι είναι ώρα να βρείτε την αδελφή ψυχή σας, Καρκίνοι. Σίγουρα δεν είναι εκτός της σφαίρας των δυνατοτήτων, αλλά δώστε μια δυο βδομάδες πριν αποφασίσετε. Το να ερωτευτείτε, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Αλλά πρώτα συμμαζευτείτε, πριν αποφασίσετε αν θα είναι κάτι μόνιμο.

ζώδια Λέων

Η Αφροδίτη απέναντί σας και ο Δίας στον τομέα της νέας αγάπης σας: Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί όσο αφορά σημάδια, οιωνούς, λόγους να βγείτε εκεί έξω και να δείτε τι συμβαίνει. Είναι επίσης ιδανικό για συμβουλευτική γάμου, γενικά για συμβουλές περί σχέσεων, σε περίπτωση που έχετε ήδη σχέση αλλά νιώθετε ότι δεν πάει καλά.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 09-15/03

ζώδια Παρθένος

Το να επικεντρωθείτε με χαρά σε εσάς, δεν είναι κάτι που πρόκειται να συμβεί. Δεν είστε πολύ εξοικειωμένοι στο να μιλάτε για τον εαυτό σας με ευκολία, με αυτοπεποίθηση και χωρίς ανάσα. Αλλά θα πρέπει να αποκαλύψετε λίγα πράγματα για τα θέλω σας, τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες σας. Κάποιος ενδιαφέρεται, δείξτε του τι έχετε.

chartomantia-098

ζώδια Ζυγός

Την επόμενη εβδομάδα ο Ήλιος περνά στον τομέα της σχέσης σας. Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη βρίσκεται στον τομέα της νέας αγάπης σας. Αυτός ο συνδυασμός λαχταρά να εξερευνηθεί, καθώς παίρνετε κάτι νέο και το μετατρέπετε σε κάτι πιο εδραιωμένο: Σε λίγο περισσότερο σχέση και λίγο λιγότερο «τεστάρω τα νερά». Πετάξτε τα μπρατσάκια, Ζυγοί, και πηδήξτε μέσα.

ζώδια Σκορπιός

Κάθεστε εκεί και κοιτάτε τα πήγαινε έλα των φίλων σας, τα ραντεβού τους, τους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις τους. Δεν νιώθετε καλά που ξέρετε ότι δεν θα σας απασχολήσουν όλα αυτά; Αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά, είστε σίγουροι για το τι κάνετε και τι δεν θέλετε. Μπορεί να έχετε δίκιο. Ώρα να το ανακαλύψετε.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 09-15/03

ζώδια Τοξότης

Ειλικρινά, Τοξότες, είστε ακόμα λίγο αργοπορημένοι στο μέτωπο των ραντεβού. Είναι η τελευταία φορά που θα το πω για τους επόμενους μήνες, γι’ αυτό κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε αλλά και για να φροντίσετε λίγο τον εαυτό σας. Υπάρχουν κάποια κουτσομπολιά, δείτε ποιος έμεινε ξαφνικά ελεύθερος. Ενδιαφέρεστε ακόμα;

zodia-astra-tarot

ζώδια Αιγόκερως

Ο Άρης σας προσφέρει μερικές συμβουλές για τις σχέσεις, αλλά φτάνουν μέσα από τον σκληρό κυβερνήτη σας τον Κρόνο. Αυτό το σκηνικό δεν δέχεται ανοησίες – και δεν δίνει αυτό που θα λέγαμε τις πιο ρομαντικές ατάκες. Μαλακώστε τις αιχμές, σκεφτείτε να κάνετε μια παύση πριν παρελάσετε και βάλετε τη σημαία σας.

ζώδια Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς προσφέρει κάποιου είδους VIP πάσο: Έναν τρόπο να μπείτε στα ερωτικά ενδιαφέροντα και στον τομέα των ραντεβού, χωρίς πολλή δουλειά. Δεν χρειάζεται να το ξέρετε αυτό πραγματικά, Υδροχόοι. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να προχωρήσετε με στόμφο στην αρχή της σειράς… Γιατί – έκπληξη, έκπληξη – το όνομά σας είναι στη λίστα.

ζώδια Ιχθύες

Η πίεση ενός πρώην, άσχημος πονοκέφαλος από τη σχέση μαζί του ή κοινών φίλων… Τέτοια χαρούμενα πράγματα έχετε να σκεφτείτε. Αλλά σκεφτείτε τα όσο πρέπει, Ιχθύες, γιατί πρέπει επιτέλους να κόψετε τους δεσμούς που σας δένουν μαζί τους. Μόλις ελευθερωθείτε, θα είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε την αρένα των ραντεβού όπως ποτέ άλλοτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia