εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 11-17/05

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 11-17/05

ωροσκόπιο ζώδια Κριός

Αν αναρωτιέστε για την έλλειψη βοήθειας από τον Έρωτα, ίσως πρέπει να εξετάσετε τους κανόνες που του έχετε δώσει για να κάνει τη δουλειά του. Επεκταθείτε λίγο, Κριοί.

Στραφείτε πέρα από το τοπικό περιβάλλον, βγάλτε μερικούς περιορισμούς από τη λίστα των πρέπει σας και αφήστε τη φυσική σας αίσθηση περιπέτειας να βγει εκεί έξω.

zodia-taro-45

ωροσκόπιο ζώδια Ταύρος

Η Αφροδίτη πρόκειται να μπει στο ζώδιό σας και να βρεθεί στο σπίτι της. Θα σας ενθαρρύνει να κάνετε αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Είστε τέλειοι όπως είστε, φυσικά… Και λίγες αλλαγές δεν έχουν να κάνουν ευθέως με το ερωτικό κομμάτι, έχουν να κάνουν με την αγάπη προς τον εαυτό σας και τη μαγεία που φέρνει.

ζώδια Δίδυμοι

Ο Άρης και ο Δίας σας κάνουν να είστε στα μαχαίρια με το νέο σας ταίρι ή με ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον. Αλλά ο ρόλος τους έχει πάντα να κάνει περισσότερο με τις ερωτικές συμβουλές και λιγότερο με την πρόκληση προβλημάτων. Πάρτε αυτά που μάθατε – μέσα από σκληρές αλήθειες σε μερικές περιπτώσεις… Και χτίστε πάνω στην αγάπη, με την καθαρότητα που έχετε πλέον αποκτήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ωροσκόπιο ζώδια Καρκίνος

Κάτι στο οποίο είστε καλοί, κάτι που σας φέρνει χαρά, σας κάνει να γελάτε και έχει την αίσθηση της πραγματικής διασκέδασης. Ορίστε, λοιπόν, Καρκίνοι: Αυτή είναι η άσκησή σας για την εβδομάδα. Μόλις αγκαλιάσετε την ελευθερία του να είστε πραγματικά ελεύθεροι καθώς εκφράζετε τον εαυτό σας, τότε μπορείτε να προσελκύσετε κάποιον στο φως σας. Έτσι ήταν πάντα. Ξεκινήστε!

ζώδια Λέων

Έχετε μια άσκηση στην άφεση να κάνετε αυτή την εβδομάδα, Λέοντες. Αυτή θα σας δείξει ότι μόλις σταματήσετε να κυνηγάτε κάποιον – που το παίζει τόσο δύσκολος που πλέον δεν είναι διασκεδαστικό – τότε θα δείτε κάποιον που είναι καλύτερος για εσάς. Σηκώστε το κεφάλι, ανεβάστε το ηθικό σας βλέποντας πού σπαταλάτε ενέργεια και πού σας περιμένει η αγάπη.

chartomantia-098

ζώδια Παρθένος

Δεν είναι κάτι που θέλετε να το συζητήστε, οπότε μην το κάνετε. Δεν είναι κακό να κρατάτε κάτι μυστικό, αρκεί να είστε ικανοποιημένοι με τον λόγο των μυστικών υπηρεσιών. Πρώτα βεβαιωθείτε ότι είστε χαρούμενοι με τα μυστικά σας. Ίσως αυτό σας βοηθήσει. Πονηροί. Αλλά καλοί.

ζώδια Ζυγός

Ας υποθέσουμε ότι ταρακουνάτε για καλά τα πράγματα. Έχετε περισσότερες προτάσεις για ραντεβού από ποτέ σε αυτές τις εφαρμογές, χάρη στην Αφροδίτη. Ας υποθέσουμε τώρα ότι η μαγεία της τελειώνει και ότι πρέπει να κάνετε την επιλογή σας. Η Αφροδίτη φεύγει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώρα να στείλετε την εικόνα δεξιά ή αριστερά: Απλώς επιλέξτε την κατεύθυνση.

ζώδια Σκορπιός

Παλαιότερα συνηθιζόταν να σκουντάς κάποιον στον ώμο ή να έκανες τον καλύτερο χορό ζευγαρώματος που μπορούσες πριν πεις «γεια». Τα τελετουργικά των φλερτ ήταν πολύ ξεκάθαρα. Τώρα φαίνεται ότι δεν υπάρχουν κανόνες, κάτι που πρέπει να ακούσετε αυτή την εβδομάδα, Σκορπιοί. Με τον δικό σας τρόπο, χωρίς κανόνες, χωρίς πρέπει, χωρίς εμπόδια.

ωροσκόπιο ζώδια Τοξότης

Καθώς ο κυβερνήτης σας ο Δίας κινείται ανάδρομα, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κρυφτείτε. Λάθος. Δεν εμποδίζει κάτι, ενώ δείχνει στην Αφροδίτη πώς να περνάει καλά, ακόμα κι αν καθυστερεί κάνα δυο φορές να φτάσει στο ραντεβού τους. Πάρτε παράδειγμα από τους ουρανούς, βυθιστείτε στην αφθονία που σας προσφέρεται, ακόμα κι αν μερικές φορές καθυστερείτε.

tarw-zwdia

ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να έχετε ακούσει τις έντονες ενέργειες στο ζώδιό σας, τη συνάντηση Κρόνου και Πλούτωνα που έχει να κάνει με την έντονη αλλαγή, τη διάλυση και το χτίσιμο όλων των πραγμάτων. Μπα. Αν θέλετε, πιστέψτε τα – ή δείτε τα ως ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας, Αιγόκεροι. Ξεκινήστε από εκεί και μια νέα αγάπη, αληθινή αγάπη θα ακολουθήσει.

ωροσκόπιο ζώδια Υδροχόος

Ξέρετε τι συμβαίνει. Μπορεί να δείτε τι σκαρώνουν οι πρώην σας ή τι παιχνίδια παίζει ένα δυνητικό ενδιαφέρον. Τα έχετε περάσει, ξεπεράσει και έχετε αγοράσει και αναμνηστικά, Υδροχόοι. Χαλαρώστε, λοιπόν, γελάστε για λίγο κι έπειτα φύγετε. Ο Άρης ανταμείβει τους τολμηρούς που ρισκάρουν να κάψουν μερικές γέφυρες.

ζώδια Ιχθύες

Στην Αγγλία υπάρχει μια φράση που λέει «Πιάσε το παλτό σου, επιλέχθηκες», το ίδιο και στη Σκωτία. Δεν πρόκειται να πιάσει σε σας, Ιχθύες. Ψάχνετε περισσότερη φινέτσα, σωστά. Αλλά έλα που κάποιος με λίγο απότομους τρόπους, έχει άλλη γοητεία. Αχ, αυτή η αγάπη, πάντα θέλει συμβιβασμούς. Έτοιμοι να κάνετε μερικούς;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia