εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 15-21/06

erwtikes-provlepseis-18-4-14n

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 15-21/06

ωροσκόπιο ζώδια Κριός

Η τέχνη του να δέχεσαι συμβουλές, δεν είναι το ίδιο εύκολη με το να τις δίνεις για κάποιους! Για εσάς, Κριοί, είναι κάτι που θα οδηγήσει σε νέα μονοπάτια.

Στη νέα αγάπη που ψάχνετε, ίσως. Ή, ακόμα καλύτερα, στην κατανόηση κάποιου που μόλις γνωρίσατε. Ακούστε φίλους, οικογένεια και όσους σας ξέρουν καλύτερα.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Καθώς ξεκινάει η εβδομάδα, η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της σχέσης σας. Κατευθύνει την ενέργειά της προς μηνύματα που σας προκαλούν σύγχυση. Μπορεί να τα λαμβάνετε από κάποιον που σας θεωρεί ονειροπόλους, πολύπλοκους. Νιώθει πως πρέπει να σας αποφύγει ή οποιαδήποτε άλλη ιστορία θέλετε να πείτε στον εαυτό σας. Κάντε μια συζήτηση, μάθετε τι συμβαίνει πραγματικά.

ζώδια Δίδυμοι

Είναι αγγαρεία σχεδόν το να βρεις τον σωστό άνθρωπο. Είστε τόσο απασχολημένοι με άλλα θέματα, Δίδυμοι, που σίγουρα είναι καλύτερο να αφήσετε άλλους να κάνουν αυτή τη δουλειά. Πώς βγήκε αυτό μέχρι τώρα; Φίλοι, τυφλά ραντεβού, αλγόριθμοι. Τα δοκιμάσατε όλα; Τι λέτε να το αφήσετε στην Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σας; Σταματήστε να ψάχνετε, αρχίστε να βλέπετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Καρκίνος

Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, Καρκίνοι. Η αρχή της εβδομάδας είναι γεμάτη μυστήριο, υποσχέσεις και ίσως ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Ό,τι κι αν είναι, οι ελεύθεροι είναι απασχολημένοι με σας. Και ακόμα κι αν υπάρχουν δράματα στην πορεία, ανοίγουν τον δρόμο για βαθύτερες συνδέσεις.

ζώδια Λέων

Η Αφροδίτη έχει τον έλεγχο της κοινωνικής ζωής σας. Τις εξόδους σας, τις αλληλεπιδράσεις σας με πολλές ομάδες σε πολλά μέρη, τις διαδικτυακές επικοινωνίες σας. Προσθέστε σε αυτό την Πανσέληνο της Δευτέρας στον τομέα της διασκέδασής σας. Το αποτέλεσμα; Θα ξεδιαλέξετε τους διαγωνιζόμενους σε χρόνο ρεκόρ. Διασκεδάστε.

ζώδια Παρθένος

Όταν η Σελήνη σας χτυπάει κατακέφαλα, έχετε έδαφος για μήνυση. Ανεβάστε την ένταση στον ρομαντισμό, Παρθένοι. Αφήστε τις πρακτικότητες μιας συνάντησης ή τους κανόνες που σας λέει κάποιος άλλος ότι πρέπει να εφαρμοστούν. Ακολουθήστε το τραγούδι σας, τον χορό σας, τις ανοησίες που βρίσκετε σε μια ποιητική ψυχή που φέρνει νέα πράγματα.

chartomantia-098

ωροσκόπιο ζώδια Ζυγός

Μέσα στο θόρυβο και το χάος της εβδομάδας, μπορεί να υπάρχει ένα φως που λάμπει. Κάποιος που μπορεί να σας οργανώσει, με τρόπους που κανείς άλλος δεν κατέχει. Κάποιος που καταλαβαίνει τι χρειάζεστε και σας βοηθά να το βρείτε. Από την ανακατασκευή ενός τοίχου έως τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Η αγάπη ανθίζει σε απρόσμενα μέρη.

ζώδια Σκορπιός

Μια αδελφή ψυχή δεν είναι πάντα κάποιος που περνάτε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί. Μπορεί να είναι μια συντροφιά για την ψυχή σας. Κάποιος που εμφανίζεται όταν πρέπει να περάσετε σε έναν νέο κύκλο. Κάποιος που σας ταρακουνά από τη ρουτίνα σας. Δεν χρειάζεται καν να είναι φιλικός μαζί σας. Μια έντονη στιγμή με κάποιον που σας αλλάζει τη ζωή. Απολαύστε το όσο κρατήσει.

ζώδια Τοξότης

Μια Πανσέληνος στο ζώδιό σας είναι η ετήσια εμπειρία άφεσης για σας. Το ετήσιο «αρκετά» σας και αν αφορά την ερωτική ζωή σας, τότε αφιερώστε χρόνο στο να τελειώσετε τα πράγματα όχι μόνο με ακεραιότητα αλλά και με αγάπη και σκοπό. Και μην ξεχνάτε, βέβαια, και τη γνώση ότι όταν κλείνει μία πόρτα ανοίγει μία άλλη.

zwdia-66

ωροσκόπιο ζώδια Αιγόκερως

Είναι εύκολο να κάνετε τετριμμένα σχόλια, να πείτε ότι όλα καλά θα πάνε. Είναι πιο δύσκολο να ρωτήσετε κάποιον τι χρειάζεται από σας. Ή απλά να του πείτε ότι είστε δίπλα του σε αυτό που περνά. Όταν στέκεστε δίπλα σε κάποιον, δεν περνάει απαρατήρητο. Η αφοσίωση φέρνει κάποιον πιο κοντά σας.

ζώδια Υδροχόος

Σε έναν κόσμο γεμάτο αγνώστους, πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να γίνουν φίλοι σας. Ποτέ δεν θα ξέρετε ποιοι είναι αν δεν κάνετε μια προσπάθεια, Υδροχόοι. Και με την Αφροδίτη να ελέγχει αυτό τον τομέα, είναι η ιδανική περίοδος για να κινηθείτε. Παρεμπιπτόντως, η Πανσέληνος απομακρύνει όσους δεν πληρούν πλέον τα πρότυπά σας. Χρήσιμο.

ζώδια Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποιον που βγαίνει από το καβούκι του. Βγαίνει από την κρυψώνα του και βρίσκει επιτέλους το θάρρος να πει «γεια». Αυτός ή αυτή μπορεί να νιώθει νευρικότητα, Ιχθύες. Έχετέ το κατά νου όταν κάνει την κίνησή του, που είναι πιο αμήχανη και από εφήβου στο πρώτο ραντεβού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia