εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 15-21/12

tumblr_l3q72zffSm1qalt7yo1_1280-600×375

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 15-21/12

ζώδια Κριός

Ο Ουρανός σάς προσφέρει μερικές στιγμές αυθορμητισμού αυτή την εβδομάδα, Κριοί και όσο κι αν φαίνεται ότι αυτό κρύβει παγίδες, μπορεί επίσης να φέρει ένα σωρό ευκαιρίες.

Ακολουθήστε την αλλαγή στο μέρος, την αλλαγή στην άποψη για το νέο σας ενδιαφέρον, το κουμπί «διαγραφή από τους φίλους» στα κοινωνικά μέσα. Γρήγορη αλλαγή, αλλαγή προς το καλύτερο.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Έχετε κάποιον στο μυαλό σας για να εκμεταλλευτείτε μαζί τα καλά πράγματα που φέρνει στις νέες σχέσεις το ηλιοστάσιο; Μια συνάντηση ηλιόλουστων ψυχών για να περάσουν καλές στιγμές και να μοιραστούν τα αποθέματα σε ντόνατ; Σοβαρά, Ταύροι, το ηλιοστάσιο της Παρασκευής δίνει έμφαση σε μια νέα σχέση και τις προοπτικές της. Πηγαίνετε προς το φως.

ζώδια Δίδυμοι

Μόλις το πιάσετε, το πιάσατε. Μόλις καταλάβετε τι είναι κάποιος, όλα μπαίνουν τη θέση τους. Κάποιος κρύβεται πίσω από τη ψευτοπαλληκαριά ή μια κακή μέρα για τα μαλλιά του/της. Δεν συμβαίνει επίτηδες, Δίδυμοι, είναι μια ομίχλη, ένα σύννεφο που σας δυσκολεύει να τους δείτε πραγματικά. Ή μήπως είστε εσείς που δεν ανοίγεστε υπέρ της αγάπης ακόμα; Η ομίχλη εξαφανίζεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Καρκίνος

Με το ηλιοστάσιο να συμβαίνει στον τομέα των ραντεβού σας, έχετε την υποστήριξη των πλανητών, στην περίπτωση που σκεφτόσασταν να ζητήσετε κάποιον σε ραντεβού. Αν όχι, ίσως θα έπρεπε. Πιέστε την τύχη σας, Καρκίνοι, χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας και την αίσθηση του χιούμορ σας για να αυξήσετε τις πιθανότητες με κάποιον που του αρέσει το πνεύμα και το παλιό καλό φλερτ.

ζώδια Λέων

Ο Ερμής και ο Δίας στον τομέα της νέας αγάπης σας είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το πάρτι. Το σύνθημα; Η απαίσια μουσική, το χτύπημα στην πόρτα, το ήρθα να σου φτιάξω το ψυγείο. Αρκετά, Λέοντες! Φτάνει με τις φαντασιώσεις, ώρα να σηκωθείτε και να βγείτε από την πόρτα. Το δεύτερο σας χαρίζει φίλους και επηρεάζει τους ανθρώπους. Απλώς σας το υπενθυμίζω.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 15-21/12

ζώδια Παρθένος

Δεν είναι δικό σας πρόβλημα αν κάποιος δεν βλέπει πόσο υπέροχοι είστε. Κανείς δεν φταίει, Παρθένοι. Είναι απλώς ένα σημάδι που δείχνει ότι δεν είστε συμβατοί. Αφήστε το. Μια νέα σειρά σχηματίζεται και όσο πιο σύντομα το καταλάβετε αυτό θα κάνετε χώρο για τον πρώτο στη σειρά. Και ο Άρης έχει ήδη ξεκινήσει να την σχηματίζει.

taro-6-9

ζώδια Ζυγός

Μπορώ να καταλάβω ότι έχετε αμφιβολίες, αν δεν του/της αρέσει το σούσι, αν βρέξει και αν δεν περάσετε καλά; Αν δεν σας αρέσει κάποιος πολύ, πείτε το. Είναι καλύτερο απ’ το να γεμίζετε το κεφάλι σας με όλα αυτά που μπορεί να πάνε στραβά. Ή μήπως φταίει το άγχος σας; Άντε, λοιπόν, ένας καφές είναι. Δείτε πώς θα πάει.

ζώδια Σκορπιός

Η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σας και αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο. Θέλει να σας βοηθήσει να βρείτε τον έρωτα και με τον Ποσειδώνα μέσα στο κόλπο, δεν υπάρχει μόνο μαγεία στον αέρα. Πηγαίνετε στο πάρτι του γραφείου λαμπεροί, πηγαίνετε με κουστούμι και με μπότες στο τραπέζι της θείας και αφήστε την Αφροδίτη να κάνει τα υπόλοιπα. Υπέροχα.

ζώδια Τοξότης

Θα ήθελα να σας πω ότι η αγάπη σας περιμένει στην επόμενη γωνία, αλλά φαντάζομαι ότι ακούτε πολλά τέτοια και σας τρελαίνουν πλέον. Πρέπει να περιμένετε λίγο, Τοξότες, υπάρχουν μερικοί περισπασμοί και ίσως κάτι που μια ξεκινά και μια σταματά. Αλλά η αναμονή θα αξίζει τον κόπο. Και δεν μένει πολύ ακόμα.

prodosia

ζώδια Αιγόκερως

Η κυβερνήτης της νέας αγάπης σας, Αφροδίτη, έχει έντονη παρουσία στον τομέα της κοινωνικότητας σας. Κάνει ένα ερωτικό ενδιαφέρον ξεκάθαρο αλλά μπορεί να είναι απλώς ο έρωτάς σας με την ομάδα σας ή με το μάθημα μακραμέ που ξεκινήσατε και έχετε λατρέψει, αλλά και πάλι! Κοινά ενδιαφέρονται, συν η ενέργεια του ηλιοστασίου σάς κάνουν και λάμπετε. Αυτός ή αυτή θα σας εντοπίσει.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 15-21/12

ζώδια Υδροχόος

Κανείς δεν ενδιαφέρεται λιγότερο για τον/την πρώην σας από εσάς. Δεν σας νοιάζει τι κάνουν πια, τότε δεν φταίει αυτό; Μήπως απλώς δεν μπορείτε να ασχοληθείτε γενικότερα με τις σχέσεις. Έχετε άλλα πράγματα να κάνετε, πολύ πιο ενδιαφέρονται για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Καλώς. Δεν είναι νομική απαίτηση.

ζώδια Ιχθύες

Καθώς ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης σας και κάτοικος του ζωδίου σας, ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη, δημιουργούν μια μοναδική, δική τους μαγεία. Το είδος της μαγείας που βάζει ευκαιρίες μπροστά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, Ιχθύες, είναι να τις εκμεταλλευτείτε. Η κοινωνική τόνωση της περιόδου βοηθά, αλλά αυτό που κλείνει τη συμφωνία είναι η νέα σας αυτοπεποίθηση και η λάμψη σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot