εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 15-22/09

erwtas-vres-agapi-zwdia

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 15-22/09

Κριός

Ο άνεμος κουβαλά τα ξερά χόρτα μέσα στην έρημη πόλη που είναι η ερωτική ζωή σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας χαλάει, δεν είναι δεδομένο. Τα άστρα σας υπενθυμίζουν ότι έχετε δει αρκετούς καουμπόηδες και καουμπόισσες. Τώρα είστε εσείς αυτοί που οδηγούν το επόμενο στάδιο της ερωτικής ζωής τους. Σπάστε την ηρεμία με τολμηρή δράση, αυτό είναι που κάνετε. Γίχα!

Ταύρος

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη στον τομέα της αγάπης σας είναι αυτό που θα λέγαμε σαγηνευτική. Σουφρώνει τα χείλη της και στροβιλίζει τα μαλλιά της στο δάχτυλό της με τρόπο κοκέτας. Ο Γιώργος από το μάρκετινγκ δεν κάνει το ίδιο, αλλά κάνει τις προθέσεις του ξεκάθαρες. Μοιράζετε μαζί σας το επιδόρπιό του ίσως; Αυτός ή αυτή δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους, δράστε, αντιδράστε, απλώς να μην υπερβάλετε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της σχέσης σας αυτή την εβδομάδα. Σας κρατά έναν καθρέφτη για να σας βοηθήσει να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει εκεί πέρα, τα καλά και τα όχι και τόσο καλά. Αδράξτε την ευκαιρία για να νιώσετε τι γίνεται, Δίδυμοι. Κλείστε τον διακόπτη του μυαλού σας αρκετή ώρα για να ακούσετε την καρδιά σας. Ακούστε πραγματικά.

Καρκίνος

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για τον τρόπο που σας βλέπει κάποιος. Έχει σχηματίσει μια άποψη και έχετε δίκιο, δεν βασίζεται σε τίποτα παραπάνω από αυτά που είπε ένας και καλά φίλος σας. Τότε προχωρήστε. Αν επηρεάζονται τόσο εύκολα και δεν μπορούν να καθίσουν και να σχηματίσουν μια δική τους γνώμη, δεν αξίζουν τον κόπο. Το θέμα έκλεισε.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 15-22/09

taro-zodia-76

Λέων

Με τον Άρη σε υπερδιέγερση, είναι η εποχή των ψυχρών τύπων, εκείνων που κάνουν μορφασμούς στις προσπάθειές σας για χιούμορ, γελούν στο πρόσωπό σας όταν αποπειράστε να φλερτάρετε και σας κάνουν να περνάτε δύσκολα. Ξέρω, είναι αγάπη! Φλογεροί τύποι εμφανίζονται, προσελκύουν και, στην πραγματικότητα, Λέοντες, τα υπόλοιπα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς.

Παρθένος

Η πολυλογού εκεί πέρα δεν δυσκολεύεται ποτέ να τραβήξει την προσοχή, αναρωτιέστε γιατί συμβαίνει αυτό; Το να κοιτάτε τον πάτο του διπλού εσπρέσο σας δεν είναι αυτό που θα λέγαμε κρατάω οπτική επαφή, ακόμα κι αν μιλάτε σε κάποιον. Ξυπνήστε, μυρίστε τον καφέ και κάντε ψιλοκουβέντες για μεγάλα αποτελέσματα.

Ζυγός

Είστε καλοί στο θέμα της αγάπης, αγαπάτε, είστε ρομαντικοί, αυτό είναι που σας αρέσει. Αυτό και το κέικ. Αλλά δεν το νιώθετε, το κέικ είναι ακριβό, οι έξοδοι είναι ακριβοί, καλύτερα να μείνετε μέσα και να τρώτε φασόλια από την κονσέρβα. Καλημέρα! Δεν χρειάζεται να χαλάσετε τα μαλλιοκέφαλά σας, γι’ αυτό ο Άρης κινητοποιεί τους φίλους σας και τους βοηθά να σας βοηθήσουν. Λάμψτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Σκορπιός

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό και ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι αυτό έχει πλάκα, πιστέψτε με όταν σας λέω ότι δεν είναι για γέλια. Αυτό που ψάχνει είναι εμπειρίες που προκαλούν σοκ, διαταραχές και εξόδους και εισόδους εκπλήξεις στην ερωτική ζωή σας. Το πραγματικό παιχνίδι είναι να δείτε την ένταση ως μια πορεία προς την αληθινή αγάπη.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 15-22/09

Τοξότης

Το να γυρνάτε άσκοπα κάνοντας μορφασμούς και να αναρωτιέστε αν ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσά σας θα κάνουν την εμφάνισή τους δεν είναι ελκυστικό. Και ευτυχώς είναι μόνο για μερικές ημέρες, Τοξότες. Στην αρχή της εβδομάδας τα πράγματα βελτιώνονται, κάποιος μπορεί να πέσει πάνω σας, τα βλέμματα συναντιόνται και εσείς πετάτε. Αν πείτε «Γεια» φυσικά.

Αιγόκερως

Ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι όταν βλέπετε όλους τους άλλους να ζευγαρώνουν, να μπαίνουν στα πρώτα στάδια ενός νέου έρωτα και να κάνουν ήδη σχέδια για τα Χριστούγεννα. Αλλά σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο: τα νέα ενδιαφέροντα των φίλων σας έχουν ενδιαφέροντες φίλους. Οι κοινωνικοί κύκλοι ανοίγουν, τα διπλά ραντεβού μπορεί να είναι το επόμενο βήμα.

zwdia-zodia-astrologia-65

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 15-22/09

Υδροχόος

Δεν είστε σίγουροι πώς να χειριστείτε τον Άρη στο ζώδιό σας. Καίγεται και αναστατώνεται για πολλά πράγματα. Ωστόσο, ο επικείμενος σύνδεσμός του με την Αφροδίτη λειτουργεί προς όφελός σας, καθώς ένας δυνητικός σύντροφος δεν είναι αυτό που θα λέγαμε ήσυχος. Αυτό τους κάνει να φαίνοντας ξεκάθαρα. Κάποιος που φέρνει την καταιγίδα πέφτει με κρότο πάνω στη ζωή σας.

Ιχθύες

Ο Ερμής και ο Ήλιος στον τομέα της σχέσης σας στέλνουν δέσμες ευχαρίστησης, φιλτραρισμένες από τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Έτσι όνειρα για παραμυθένια τέλη επιπλέουν γύρω σας σαν ζαχαρωτά με σχήμα μονόκερων. Όμορφα, αλλά πώς θα τα μετατρέψετε σε πραγματικότητα; Το δώρο του Ερμή είναι το φλερτ στις κουβέντες. Όχι ως ένδειξη, περισσότερο ως οδηγία.

Διαβάστε  Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο / ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia