εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 16-22/02

4039299_200802019000_2

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 16-22/02

ζώδια Κριός

Φαίνεται να συμβαίνουν πολλά στη δουλειά και σας απορροφούν τελείως. Ή μήπως τα αφήνετε να σας απορροφήσουν; Τι σχέση έχει αυτό με τα ερωτικά σας; Μεγάλη!

Αν στρέφετε όλη σας την ενέργεια στην προαγωγή, τα λογιστικά ή τα προβλήματα της δουλειάς, τι μένει για την ερωτική ζωή σας; Επενδύετε πραγματικά στον εαυτό σας; Μια παρατήρηση μόνο.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Κάποιος σας καλοβλέπει, γλύφει τα δάχτυλά του στην ιδέα να βγείτε μαζί για φαγητό και είναι στο δικό σας χέρι να συμβεί, Ταύροι. Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά τι τους ενδιαφέρει; Το πιάτο της εβδομάδας ή της ημέρας; Μπορείτε να το ανακαλύψετε εύκολα. Ρωτήστε.

ζώδια Δίδυμοι

Είστε πιθανώς αρκετά καλοί στο να χειρίζεστε αγενείς τύπους. Μπορείτε να το κάνετε με κλειστά τα μάτια, Δίδυμοι, αλλά φαίνεται πως έχετε αφήσει κάποιον να το παρατραβήξει. Έχετε ίσως μπερδέψει τις εξυπνάδες τους με φλερτ; Ίσως να είναι, ίσως να μην είναι. Ρωτήστε αν νιώθουν γοητευμένοι ή ενοχλημένοι. Ορίστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 16-22/02

ζώδια Καρκίνος

Γίνονται διάφορες σημαντικές συζητήσεις που αφορούν τις σχέσεις σας, Καρκίνοι. Συζητήσεις που αλλάζουν τη ζωή σε μερικές περιπτώσεις. Αν μόλις γνωρίσατε κάποιον, μπορεί να τον ερωτεύεστε πιο γρήγορα απ’ όσο θα θέλατε. Ή ίσως συνειδητοποιήσατε ότι δεν είναι για εσάς – και τι να κάνετε γι’ αυτό; Το κάρμα συνεχίζει να πατάει μερικά μεγάλα κουμπάκια.

ζώδια Λέων

Μέσα στο σαββατοκύριακο, η Σελήνη και ο Δίας περνούν από τον χάρη σας! Σαν ενθουσιασμένοι έφηβοι, κανονίζουν συναισθηματικές συναντήσεις που μπορεί να σας συγκινήσουν μέχρι δακρύων. «Αυτό είναι καλό;», θα ρωτήσετε. Χαράς, Λέοντες, είναι δάκρυα χαράς ή γιατί καταλαβαίνετε ότι κάποιος είναι ο «ένας» ή γιατί το κάρμα ξεφορτώθηκε κάποιον που δεν σας χρειαζόταν.

ζώδια Παρθένος

Η Πανσέληνος είναι για εσάς αυτή την εβδομάδα. Η ετήσια ευκαιρία σας να αλλάξετε αυτά που σας προβληματίζουν. Και αν αυτά έχουν να κάνουν με τη σχέση σας, ακόμα καλύτερα: Γιατί σας υποστηρίζουν η Αφροδίτη και ο Κρόνος. Από το να βγάλετε τα σκουπίδια μέχρι να καταλάβετε ότι είστε έτοιμοι να βάλετε κάποιον τέλειο στη ζωή σας. Δουλέψτε το!

chartomantia-098

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 16-22/02

ζώδια Ζυγός

Τον επόμενο μήνα ο Ουρανός φεύγει από τον τομέα της σχέσης σας. Ήταν εκεί για επτά χρόνια, έτσι τα πράγματα μπορεί να στρώσουν; Να είναι λιγότερο ασταθή, ίσως; Έπειτα, η ελευθερία των ραντεβού έχει και τα καλά της, σωστά; Αν θέλετε να δοκιμάσετε μερικές επιλογές πριν τις βάλετε στο καλάθι σας, τώρα είναι η ώρα να κάντε την κίνησή σας, Ζυγοί.

ζώδια Σκορπιός

Μέρα μπαίνει – μέρα βγαίνει, εσείς κάνετε ό,τι μπορείτε και χαμογελάτε σε όποιον σας κοιτά έστω και λίγο έντονα. Λέτε «γεια», γελάτε, φλερτάρετε και γενικά αγαπάτε το παιχνίδι. Ουπς! Συγνώμη! Λάθος ζώδιο. Πώς πάνε τα πράγματα στη σπηλιά σας; Ξεσκονίσατε, βάλατε σκούπα, κλειδώσατε την πόρτα; Ο Άρης ενθαρρύνει ένα νέο τετ-α-τετ. Βοήθεια.

ζώδια Τοξότης

Ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε μάχη αυτή την εβδομάδα, Τοξότες. Για εσάς μπορεί να αφορά την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας και πώς να τη διορθώσετε. Με την υποστήριξη των φίλων σας, μπορεί να καταργήστε ορισμένους περιορισμούς για τον ελεύθερο χρόνο σας και να πείτε «ναι» σε μια απρόσμενη ευκαιρία για ραντεβού. Απολαύστε κάθε στιγμή, μείνετε σε αυτήν απόλυτα.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Αιγόκερως

Το σύμπαν είναι πολύ ξεκάθαρο σχετικά με τις ευκαιρίες που έχετε, σας δείχνει κάποιον φανταστικό. Ποιο είναι το πρόβλημα τότε; Τα αυτιά του είναι πολύ χαμηλά; Τα μάτια της δεν είναι αρκετά γαλανά; Κι εσείς μπορεί να μην είστε τέλειοι γι’ αυτούς. Αλλά είναι εδώ και σας ακολουθούν. Πετάξτε τη λίστα σας. Μπείτε στον κόσμο των συναισθημάτων.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 16-22/02

ζώδια Υδροχόος

Ο χάρτης σας μου προκαλεί λίγη θλίψη, Υδροχόοι. Βλέπω ότι πληγωθήκατε, βλέπω τι δεν πήγε καλά αλλά το σημαντικό είναι ότι πήγε και δεν πάει ακόμα. Μπορεί να χρειάζεστε λίγο χρόνο ακόμα για να νιώσετε την ελευθερία να προχωρήσετε, αλλά φτάνετε εκεί. Γιατί λοιπόν να μην το αφήσετε κι αυτό γι’ άλλη φορά; Να μειώσετε λίγο την πίεση;

ζώδια Ιχθύες

Τώρα που ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας – Χρόνια Πολλά παρεμπιπτόντως – ακολουθεί και η ετήσια Πανσέληνος που αφορά τις σχέσεις σας. Είναι την Τρίτη αυτής της εβδομάδας, Ιχθύες, και σας ζητείται να κλείσετε μια πόρτα για να ανοίξει μια άλλη. Αν ξεκινήσατε πρόσφατα να βγαίνετε με κάποιον, μπορεί να νιώσετε ξαφνικά αρκετά αισιόδοξοι για τη σχέση σας. Καλώς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw