εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 16-22/03

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 16-22/03

ζώδια Κριός

Η ενέργεια φουντώνει αυτή την εβδομάδα, Κριοί. Σας κάνει να περιμένετε το τέλος της εβδομάδας αλλά με τον θετικό τρόπο. Ίσως το φλερτ σας να έχει αρχίσει να απογειώνεται, ίσως είδατε το νόημα και αποδεχτήκατε ότι ένα τυφλό ραντεβού μπορεί να μην είναι τόσο κακό; Πεταλούδες χοροπηδούν μέσα στο στομάχι σας.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 16-22/03

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Τι κι αν κάποιος είναι λίγο πιο κοινωνικός απ’ όσο έχετε συνηθίσει; Είναι «κοινωνικός» η σωστή λέξη; Τέλος πάντων. Αυτός ή αυτή μπορεί να είναι λίγο θορυβώδης… Αλλά αυτός μπορεί να είναι ο τρόπος που προσπαθούν να σας τραβήξουν την προσοχή. Και μόλις το καταφέρουν, τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά; Δεν θα είναι. Αποδεχτείτε αυτούς τους θορυβώδεις τύπους.

ζώδια Δίδυμοι

Μια σχέση από απόσταση μπορεί να σας κάνει να σκέφτεστε ότι βρήκατε την αδελφή ψυχή σας. Αλλά μήπως είναι η μακρινή απόσταση που δίνει αυτή την ατμόσφαιρα μοναδικότητας; Και θα λειτουργήσει μακροπρόθεσμα αυτό, Δίδυμοι; Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το μάθετε… Και ξεκινά με το να απορρίψετε τους ανθρώπους που αμφιβάλλουν. Μόνο ο χρόνος μπορεί να απαντήσει τις πιο σημαντικές ερωτήσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Καρκίνος

Φαίνεται να υπάρχουν πιο πολλά λόγια παρά πράξεις με το νέο σας φλερτ. Κάτι που ίσως δεν σας ταιριάζει, Καρκίνοι. Αν θέλετε τα πράγματα να προχωρήσουν, ακούστε τη δική σας ερωτική συμβουλή: Προσπεράστε τις συζητήσεις για το τι πήγε στραβά με τους πρώην σας και ξεκινήστε τον χορό. Ελάτε κοντά.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 16-22/03

ζώδια Λέων

«Η όψη του έρωτα είναι στα μάτια σας»… Μετάφραση του γνωστού ξένου τραγουδιού που πρέπει να έχετε έτοιμο για τέτοιες περιπτώσεις: Ενώ κοιτάζετε κάποιον που μπορεί να μην καταλαβαίνει ότι σας αρέσει αυτό που βλέπετε. Εφαρμογές ραντεβού, κάποιος στο γραφείο, στο λεωφορείο, δεν έχει σημασία πού, Λέοντες. Αυτό που έρχεται μετά, μετράει. Μην τραγουδήσετε, απλώς πείτε «γεια». Μην τραγουδήσετε. Σοβαρά. Μην το κάνετε.

ζώδια Παρθένος

Δεν γίνεται να σας πάρουν στα σοβαρά, αν αλλάζετε άποψη όλη την ώρα. Πού να πάμε, όχι εδώ, εκεί, τι λες για παραπέρα; Σ’ αγαπώ, δεν είμαι σίγουρος, ενδιαφέρομαι, όχι και τόσο, τι είναι αυτό, τυρί; Η πρόκλησή σας είναι η εξέλιξη. Πάρτε μια ανάσα, Παρθένοι. Βρείτε το σωστό άτομο, ξέροντας τι είναι αυτό που θέλετε από την αρχή.

chartomantia-098

ζώδια Ζυγός

Το ξέρατε ότι το ζώδιό σας είναι το ζώδιο του έρωτα; Σας κυβερνά η Αφροδίτη: Η οποία πάντα ψάχνει κάποιον ξεχωριστό να σας γνωρίσει, σας δίνει ερωτικές συμβουλές όταν τις χρειάζεστε. «Όταν» τις χρειάζεστε, γελάσαμε. Πάντα τις χρειάζεστε. Το αστείο είναι ότι δεν τις χρειάζεστε πραγματικά. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

ζώδια Σκορπιός

Είστε ακριβώς στη μέση, Σκορπιοί. Βγαίνετε ή σκέφτεστε το μέρος που γίνεται όλος ο χαμός τώρα. Και αν δεν νιώθετε την ενέργεια, περιμένετε δυο λεπτά. Να! Ο Άρης, ο Ποσειδώνας, ακόμα κι ο ανάδρομος Ερμής: Όλοι σας χαρίσουν ευκαιρίες για φλερτ. Θα πάρω το παλτό μου, δεν με χρειάζεστε αυτή την εβδομάδα. Απολαύστε το.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 16-22/03

ζώδια Τοξότης

Η εαρινή ισημερία είναι πάντα η περίοδος που ο Ήλιος περνά στον Κριό. Και τι έχει να κάνει αυτό με εσάς, μπορεί να αναρωτηθείτε. Θα σας πω. Ο Κριός βρίσκεται στον τομέα της νέας αγάπης σας. Και καθώς ο Ήλιος πάει εκεί, τονίζει αυτό το μέρος του χάρτη σας. Μπόνους. Μαθήματα αστρολογίας και ανανέωση της ερωτικής ζωής σας. Τα πάντα για σας.

zwdia-66

ζώδια Αιγόκερως

Σας νιώθω, αλήθεια. Μερικές φορές το μόνο που θέλετε, είναι να σας αφήσουν ήσυχους. Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή, έρχεται κάποιος και σας δίνει την παλιά, καλή επιλογή: Ελεύθερος ή όχι; Αυτό, αγαπητοί Αιγόκεροι, είναι το ερωτικό παιχνίδι. Είναι μια δοκιμή πριν δεσμευτείτε κάπου, σαν να αγοράζετε αυτοκίνητο. Κάντε ένα τεστ ντράιβ.

ζώδια Υδροχόος

Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της μέσα απ’ το ζώδιό σας. Και είστε το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να βγει ραντεβού, να χαριεντιστεί με το προσωπικό του μαγαζιού ή γενικώς να κλέψει την παράσταση στα πάρτι. Τίποτα κακό δεν βλέπω σ’ αυτό, αρκεί να είναι πάρτι και όχι το τοπικό σούπερ μάρκετ. Έπειτα. Και ποιος το λέει αυτό; Σπάστε μερικούς κανόνες.

ζώδια Ιχθύες

Το τρένο της αγάπης φαίνεται να κινείται γρήγορα και θα πρέπει να πάρετε κάποια απόφαση, Ιχθύες. Ή μήπως ακόμα σκέφτεστε τις εποχές που περάσατε με κάποιον πρώην; Πατήστε το κουμπί και απλώς σταματήστε για λίγο. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη, ακόμα κι αν νιώθετε ότι υπάρχει. Μην βιαστείτε να πάρετε κάποια απόφαση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia