εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 18-24/05

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 18-24/05

ωροσκόπιο ζώδια Κριός

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα νέο μέρος του χάρτη σας, ένα μέρος όπου αμφισβητείτε τις αξίες κάποιου. Αναρωτηθείτε τι σημαίνει η αγάπη για σας, ποιος είναι κοντά στην τελειότητα αλλά όχι τέλειος και γιατί.

Η αγάπη δεν έχει πάντα να κάνει με τη δράση, μερικές φορές έχει να κάνει με το παγωτό και την αναζήτηση μεγαλύτερης κατανόησης.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Δεν έχω τίποτα άλλο να πω, εκτός ότι η Αφροδίτη έχει εγκατασταθεί και βολευτεί στο ζώδιό σας. Αυτή ήταν μια σύντομη συζήτηση που σας άφησε να θέλετε παραπάνω και αυτό ακριβώς νιώθει και κάποιος άλλος για σας. Μια σύντομη συνάντηση δεν ήταν αρκετή γι’ αυτούς, θέλουν να μάθουν περισσότερα και μπορεί να ενορχηστρώσουν μια συνάντηση κάτω από την Πανσέληνο του Σαββάτου.

ζώδια Δίδυμοι

Κάποιος μεγαλύτερος μπορεί να είναι το φως που φωτίζει τη ζωή σας, Δίδυμοι. Έχουν δικά τους μαλλιά και δόντια, δεν μιλάμε λοιπόν για αρχαίους, αλλά θα είχε σημασία; Αυτός ή αυτή φέρνει το νέο, σας υπενθυμίζει πώς είναι η ζωή όταν υπάρχει μέσα της πραγματικός έρωτας. Προετοιμαστείτε για έρωτα, ίσως έναν ως δώρο για τα γενέθλιά σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ωροσκόπιο ζώδια Καρκίνος

Μπορεί να έχετε ενδοιασμούς. Αλλά αυτό σημαίνει ότι κάποιος δεν κάνει για σας; Ίσως με τον καιρό να τον δείτε διαφορετικά, μπορεί να θέλει τον χρόνο του για να αποκαλύψει την πραγματική του λάμψη. Δώστε τους μια ευκαιρία, Καρκίνοι… Αφήστε τους να σας γοητεύσουν και ευχαριστείστε το τυχερό σας άστρο που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπορούν.

ζώδια Λέων

Η Αφροδίτη βρίσκεται ψηλά εκεί στον χάρτη σας και η Πανσέληνος χαμηλά. Τι σημαίνει αυτό; Λοιπόν, μπορεί κάποιος που του αρέσετε, να σας το πει επιτέλους δυνατά ή να κάνει κάτι για να το δηλώσει. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα δείτε ποιος είναι αυτός ο ξεχωριστός άνθρωπος μόνοι σας και θα ξεκινήσετε να κάνετε μεγάλα σχέδια γρήγορα.

chartomantia-098

ζώδια Παρθένος

Ο Άρης βρίσκεται στον κοινωνικό τομέα σας: Δώστε προσοχή σε κάθε πρόσκληση που θα πάρετε, μαζί με συζητήσεις στα μέσα της εβδομάδας που ανεβάζουν γρήγορα τις θερμοκρασίες. Δυνάμεις φροντίζουν να υπάρχει κάποιο συναισθηματικό ενδιαφέρον, για να περάσετε χρόνο με διασκεδαστικούς τύπους ή ίσως κάποιον συγκεκριμένο. Μπείτε στο παιχνίδι για να κερδίσετε, Παρθένοι.

ζώδια Ζυγός

Καθώς η Αφροδίτη είναι τώρα στη ζώνη της σχέσης σας, σταματάτε να ακούτε συμβουλές από τους πάντες. Και τι θα γίνει με αυτές τις εφαρμογές ραντεβού, Ζυγοί; Ίσως είναι καιρός για λίγη σκέψη; Βρείτε λίγη ηρεμία, λίγο χρόνο να σκεφτείτε τι θέλετε, όχι τις απόψεις των άλλων.

ζώδια Σκορπιός

Μια σύζευξη πλανητών στον τομέα της σχέσης σας, σας κάνει να μετράτε τις ημέρες μέχρι να δείτε πάλι κάποιον. Το αν έχετε κλείσει ραντεβού ή όχι, είναι άσχετο για την ώρα. Οι συμβουλές από αυτούς που τον ή την ξέρουν, μπορεί να είναι χρήσιμες. Αλλά προσέξτε από ποιον ζητάτε καθοδήγηση.

ωροσκόπιο ζώδια Τοξότης

Ο Ήλιος στον τομέα της σχέσης σας, πιάνει τα ηνία μετά την αποχώρηση του Άρη την περασμένη εβδομάδα. Αυτή είναι πιο απαλή ενέργεια: Θα συνεχίσει να τονίζει ποιος μένει στον διαγωνισμό και ποιος όχι. Αλλά θα φέρει την προσοχή στην ισορροπία που μπορεί να επιτευχθεί, όταν επιτέλους βρείτε κάποιον που μπορεί να συζητήσει. Σέξι.

zodia-astra-tarot

ζώδια Αιγόκερως

Όταν κάνετε έναν μικρό συμβιβασμό στις διαπραγματεύσεις, ξέρετε ότι κάποιος θα προσπαθήσει να πάρει περισσότερα. Έτσι είναι οι δουλειές. Στον έρωτα μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο: Μπορεί να συμβιβαστείτε λίγο στον τρόπο που κάποιος βρίσκει χιούμορ στο καθετί – και αυτός ή αυτή μπορεί να θαυμάζει γκραβούρες σας. Όλα μπαίνουν στο παιχνίδι, αλλά βάλτε λίγο παιχνίδι, Αιγόκεροι.

ωροσκόπιο ζώδια Υδροχόος

Ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα των παιχνιδιών σας, Υδροχόοι. Ποιοι είστε εσείς να πείτε «όχι»; Είναι μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα, με μια Πανσέληνο που λέει ότι έχετε μια μεγάλη δήλωση να κάνετε. Πώς λοιπόν συνδέονται τα δύο; Ένα τέλος, μια νέα αρχή που έχει προοπτικές να φέρει έρωτα στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε τη.

ζώδια Ιχθύες

Αν πραγματικά θέλετε να πάτε εκεί, πηγαίνετε. Φαίνεται ότι έχετε αποφασίσει να πείτε σε κάποιον ότι ακόμα κρατά την καρδιά σας, αλλά τους ενδιαφέρει να σας δώσουν τη δική τους; Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να μάθετε, στείλτε το μήνυμα… Αλλά ακούστε μια συμβουλή: το μήνυμα θα είναι αρκετό. Ό,τι συμβεί έπειτα, είναι κισμέτ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia