εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 18-24/08

synastries

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 18-24/08

ζώδια Κριός

Καθώς η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον τομέα της σχέσης σας, δεν πρέπει να απογοητεύεστε όταν τα πράγματα δεν καταλήγουν κάπου με ένα νέο φλερτ. Η παρεμβολή του Ερμή παρέχει μερικούς βατράχους πριν βρείτε τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσά σας. Συνεχίστε να φιλάτε μέχρι να βρείτε το τέλος του παραμυθιού.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Παρόλο που δεν είναι το ιδανικό, φαίνεται ότι ο χώρος εργασίας σας είναι το μέρος που βρίσκεται ο νέος έρωτας, Ταύροι. Το ζήτημα μπορεί να μην είναι το γεγονός ότι κάποιος στη δουλειά σας σάς κάνει το κλικ, μπορεί όμως να είναι ότι το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν; Πίσω στο παρελθόν και δουλειά / ειδύλλιο; Σταματήστε να σκέφτεστε, δώστε έμφαση στα συναισθήματα.

ζώδια Δίδυμοι

Είστε στα καλύτερά σας αυτή τη στιγμή στον τομέα του φλερτ, Δίδυμοι και ακόμη και όταν το κάνετε λάθος φαίνεται να βγαίνει σωστό! Θα μπορούσατε να έχετε υπερβεί το όριο, να σχολιάσατε ένα ευαίσθητο θέμα ή να το πήγατε πολύ μακριά με τις κούφιες κουβέντες. Αλλά εξακολουθούν να σας συγχωρούν. Όπως πάντα.

ζώδια Καρκίνος

Ο Πλούτωνας και ο Άρης περνούν αχαλίνωτες στιγμές στον τομέα της σχέσης σας. Και οι δυο έντονοι πλανήτες και οι δυο αναζητητές της αλήθειας με οποιοδήποτε κόστος. Ψάξτε για κάποιον που είναι αρκετά δυνατός για να το δεχτεί, Καρκίνοι, κάποιον που να ζητά τα βάθη της συναισθηματικής σύνδεσης.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 18-24/08

zwdia - love

ζώδια Λέων

Κάτι συμβαίνει, Λέοντες, καθώς ο Ήλιος, που είναι έτοιμος να αφήσει το ζώδιό σας, σας φέρνει στο προσκήνιο και τραβά πολλή προσοχή πάνω σας. Αλλά ο πλανήτης της σχέσης σας, Ουρανός, είναι αυτός που παρέχει τις γνωριμίες, ενισχύει τη φήμη σας και στο τέλος σας προσφέρει μια ερωτική επιλογή. Ή δύο.

ζώδια Παρθένος

Μπορείτε να το παίξετε σεμνοί, με τα μάτια στο πάτωμα, ντροπαλοί, αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν είστε έτσι. Η σεμνότητα αυτή είναι θέατρο. Ευτυχώς, και κάποιος άλλος το έχει καταλάβει, κάνει το ίδιο πράγμα με εσάς και μέχρι να αποφασίσει να μιλήσει κάποιος απ’ τους δυο σας, θα συνεχίσετε να κοιτάζετε ο ένας τα παπούτσια του άλλου. Λύστε το.

ζώδια Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, Ζυγοί. Βρίσκεται ακριβώς στη μέση και με τη λαβή της πιάνει εσάς και τα παρακάτω ζώδια. Στρέφει την προσοχή πάνω σας, αλλά σας ρωτάει επίσης τι θέλετε από την ερωτική ζωή σας. Για βρείτε την απάντηση. Και κάντε τη εξαιρετικά ξεκάθαρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Σκορπιός

Υπάρχουν πράγματα που θέλετε να πείτε αλλά δεν μπορείτε, οπότε κρατήστε τα μέσα σας, Σκορπιοί. Είναι εξαιρετικά υγιές! Ξέρετε ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι να μιλήσετε, είτε πρόκειται για μια νέα αγάπη είτε για τα υπολείμματα της σχέσης με ξέρετε ποιον, ήρθε η ώρα να τα βγάλετε από μέσα σας. Όχι να τα αφήσετε πίσω σας, αυτό συμβαίνει αφού τα βγάλετε από μέσα σας. Είναι η ώρα σας να τα πείτε.

ζώδια Τοξότης

Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία δεν είστε και τόσο καλοί, είναι σοκαριστικό, το ξέρω, αλλά έτσι είναι. Ένα από αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι το να πείτε σε κάποιον ότι σας αρέσει. Ουάου! Αυτό σημαίνει ότι πραγματικά σας αρέσει, δηλαδή ότι σας αρέσει αρέσει! Βρείτε έναν τρόπο πριν φύγει μακριά.

ζώδια Αιγόκερως

Με τρεις μεγάλους παίκτες στο ζώδιό σας, είναι μια πραγματικά ισχυρή στιγμή για εσάς, Αιγόκεροι. Όχι μόνο για τις σχέσεις. Οι άλλοι το βλέπουν, βλέπουν ότι έχετε πολλά να κάνετε και μπορεί αυτομάτως να κάνουν πίσω. Αν θα προτιμούσατε να μην κάνουν πίσω, προχωρήστε εσείς προς τα εμπρός.

chartomantia-087

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 18-24/08

ζώδια Υδροχόος

Με τον Ερμή να εξακολουθεί την ανάδρομη πορεία του στον τομέα της σχέσης σας, μπορεί να πείτε το λάθος πράγμα, να σπρώξετε πολύ μακριά μια κατάσταση ή να σας ξεφύγει κάτι που θα έπρεπε να είχατε κρατήσει για τον εαυτό σας. Αλλά. Το να γελάσετε με τη δική σας ανοησία μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε κάποιον που σας καταλαβαίνει, που καταλαβαίνει τον αυθόρμητο χαρακτήρα σας.

ζώδια Ιχθύες

Υπάρχουν πράγματα που δεν σας αρέσουν και τόσο, πράγματα που λατρεύετε και πράγματα που αναγνωρίζετε ότι χρειάζονται κάποια δουλειά. Νομίζω ότι αυτό λέγεται φυσιολογικό. Μην το ανεβάζετε σε βάθρο, Ιχθύες, ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά ποιος από εμάς είναι; Εκτός από εσάς φυσικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia