εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 22-28/06

g-spot-zwdio

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 22-28/06

ωροσκόπιο ζώδια Κριός

Οι ερωτικές συμβουλές έρχονται από παντού. Καθώς η προηγούμενη εβδομάδα είχε να κάνει με το να ακούτε, τώρα είναι η ευκαιρία σας να μιλήσετε.

Ξέρετε πιο ξεκάθαρα τι θέλετε και ποιος πιστεύετε ότι μπορεί να σας παρέχει αυτά που είναι στη λίστα σας. Κάποιος θα σας έρχεται στο μυαλό, δεν μπορεί. Μιλήστε.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Όταν οδηγείτε τον χορό, αποφασίζετε πού να πάτε, πώς να κινηθείτε, πού να κουνηθείτε, πού να σκύψετε, πού να στριφογυρίσετε, κ.λπ. Έτσι είναι, Ταύροι. Έχετε ενορχηστρώσει αυτό το βαλς από την αρχή, πάρτε τα ηνία και φέρτε το στο τέλος του. Είστε η κινητήριος δύναμη.

ζώδια Δίδυμοι

Οι ερωτικές συμβουλές των αντρών είναι διαφορετικές από των γυναικών; Ίσως η διαφορά να είναι στην έκφρασή τους. Ίσως να είναι στις εμπειρίες αυτών που τις δίνουν. Ίσως να υπάρχουν περισσότερες μεταβλητές από αυτές που μπορούμε να εξηγήσουμε τώρα. Αυτό. Κάντε το με τον δικό σας τρόπο, Δίδυμοι. Αλλά κάντε το αυτή την εκπληκτική εβδομάδα για τον έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Καρκίνος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας από τις 21, ο προάγγελος του καλοκαιριού. Την μέρα της ισημερίας σας ζητείται να βάλετε τον εαυτό σας στο επίκεντρο. Σχετικά με την ερωτική ζωή σας αυτό σημαίνει να αφήσετε το σχοινί που σας συνδέει με έναν πρώην. Να υιοθετήσετε μια πιο ανοιχτή προσέγγιση προς κάποιον που σας βλέπει σαν το φως του ήλιου.

ζώδια Λέων

Αν δεν σας πειράζει, δεν θα πω τίποτα. Απογοητευτήκατε; Όταν περιμένατε μια αλληλεπίδραση και δεν πήρατε τίποτα, καμία επιστροφή στην συναισθηματική σας επένδυση, στις ώρα που περάσατε φτιάχνοντας τα μαλλιά σας; Ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας την Πέμπτη. Ανοιχτείτε σε κάποιος που περιμένει με αγωνία να ακούσει τον πραγματικό σας εαυτό.

ζώδια Παρθένος

Με τον πλανήτη της σχέσεις σας Ποσειδώνα να αναδρομεί στον τομέα της σχέσης σας θα λέγατε ότι είναι ώρα να κάνετε πίσω. Να καλύψετε παλιά εδάφη και να μάθετε τι πήγε στραβά, ίσως; Αυτός είναι ένας τρόπος για να το αντιμετωπίσετε. Ένας άλλος θα μπορούσε να είναι να το παίξετε ανώτεροι. Να αρνηθείτε να παίξετε το παιχνίδι των ευθυνών και να βγείτε ελεύθεροι απ’ όλα αυτά.

chartomantia-098

ωροσκόπιο ζώδια Ζυγός

Εσείς είστε αυτοί; Σίγουρα δεν σας έχει αντικαταστήσει κάποιο άλλο ζώδιο; Φαίνεται ότι είστε πιο ευθείς από ποτέ καθώς προσπερνάτε για να βρεθείτε στο επίκεντρο… Αντί να περιμένετε και να παρατηρείτε, να ισορροπείτε τα θετικά και τα αρνητικά του να κάνετε μια κίνηση. Μπαίνετε πρώτοι στον χορό. Εγκρίνω!

ζώδια Σκορπιός

Καθώς τα ζώδια του νερού παίρνουν ένα ακόμα κύμα ώθησης, είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείτε να βρίσκεστε σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Μήπως λοιπόν να κοιτάξετε επιλεκτικά όλες αυτές τις προσφορές, να τις οργανώσετε μέχρι να έχετε κάτι πιο διαχειρίσιμο; Παραδόξως, η Αφροδίτη έχει την ίδια ιδέα. Η μικρή σας λίστα έγινε μικρότερη. Καλώς.

ζώδια Τοξότης

Η Αφροδίτη και ο Δίας είναι στα μαχαίρια κι εσείς μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το παρακάνετε. Μια δραματική παρουσίαση που πιάνει πάτο, ίσως; Πάρτε μια βαθιά ανάσα και μην ξεχνάτε ότι μερικές φορές δεν έχει σημασία ποιος είναι σωστός. Σημασία έχει να υπάρχει ηρεμία. Αξίζει η διαφωνία όλο αυτόν τον χαμό; Μάθετε, σημειώστε, μην κάνετε τίποτα. Ακόμα.

zwdia-3-zodia

ωροσκόπιο ζώδια Αιγόκερως

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι πλάτος έχουν οι γραμμές του τρένου. Δεν έχω ιδέα ποιες είναι οι τάσεις της μόδας αυτής της εβδομάδας. Και, ειλικρινά, τι είδους τσάι ήπιες, δεν με νοιάζει καθόλου. Βρείτε κάτι που να τραβά το ενδιαφέρον κάποιου που θέλετε ξεκάθαρα να γνωρίσετε. Κάντε την έρευνά σας.

ζώδια Υδροχόος

Δεν είναι εύκολο να είστε τα πάντα για τους πάντες. Να γελάτε με τον χαμογελαστό τύπο, να είστε σοβαροί με τον σοβαρό, να τρέχετε με τον αθλητικό, να γράφετε με τον κουλτουριάρη. Να μην πηγαίνετε στη δουλειά, Υδροχόοι, γιατί προσπαθείτε υπερβολικά πολύ. Το να βρείτε το σωστό άτομο είναι εύκολο. Απλά αναρωτηθείτε με ποιον είστε περισσότερο ο εαυτός σας.

ζώδια Ιχθύες

Καθώς ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνα γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας την Κυριακή, μπορεί να μην έχετε τόση όρεξη για βόλτα. Να θέλετε να μείνετε σπίτι παρέα με τα ημερολόγια σας και με τα βιβλία σας. Λίγη ενδοσκοπική, ερευνητική δουλειά, ίσως; Τέλεια. Ο Ήλιος και ο Άρης θέλουν μια τρελή βραδιά. Επιλογές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love