εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 23/02-01/03

erwtas-sxeseis

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 23/02-01/03

ζώδια Κριός

Το καλύτερο μέρος κάθε νέου φλερτ, είναι η στιγμή εκείνη που τρέχει η καρδιά σου ενώ σκύβεις για να δώσεις το πρώτο φιλί. Δεν μπορείς να την επαναλάβεις. Ποτέ. Γι’ αυτό πάρτε τον χρόνο σας, Κριοί: Χτίστε τη σιγά σιγά και μην νιώθετε ότι πρέπει να την βάλετε σε πρόγραμμα. Θα συμβεί όταν θα είστε και οι δυο έτοιμοι. Περίπου την ώρα του απογευματινού καφέ τη Δευτέρα, απ’ ότι φαίνεται.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μπορείτε να χαζογελάσετε αν θέλετε, να πειράξετε χαλαρά τα μαλλιά σας και, τι λέτε για το κλασικό και αγαπημένο, να κάνετε ό,τι κάνουν. Ή μπορείτε να συμπεριφερθείτε φυσικά. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι δεν έχετε κάτι να αποδείξετε και ότι είναι τυχεροί αν έρθουν κοντά στο μεσημεριανό σας και δεν φάνε σφαλιάρα. Πρέπει να σας αρέσουν πραγματικά.

ζώδια Δίδυμοι

Μερικοί θα κάνουν ό,τι μπορούν για να ανταγωνιστούν την εξυπνάδα σας. Θα μιλήσουν μαζί σας γιατί το βλέπουν ως πρόκληση, ίσως; Οι περισσότεροι απλώς περνάνε καλά, μερικοί θα είναι εξαιρετικά ενοχλητικοί και θα θέλουν να σκοράρουν πόντους εις βάρος σας. Κάποιοι θα φλερτάρουν αδιάντροπα. Θα το λατρέψτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 23/02-01/03

ζώδια Καρκίνος

Η Αφροδίτη προχωράει προς την έξοδο και αφήνει εσάς και τις σχέσεις σας – για να δουλέψει πάνω σε άλλα πράγματα. Υπάρχει κάποιος που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα; Κάποιος που είναι φευγαλέος, κάποιος που, αν δεν πείτε «γεια», θα χάσετε τα στοιχεία επικοινωνίας του; Πείτε «γεια».

ζώδια Λέων

Καθώς γράφω, Λέοντες, εσείς είστε στην αιχμή: Στην αιχμή να αλλάξετε τα πράγματα στην ερωτική ζωή σας… Και αυτό ίσως συμβαίνει γιατί είπατε αρκετά με όσα γίνονται ως τώρα. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να βγαίνετε ραντεβού και πάλι; Ίσως το νέο έγινε παλιό πολύ γρήγορα; Η Αφροδίτη υποστηρίζει τη θεωρία σας, είναι ώρα για αλλαγή. Ας είναι.

ζώδια Παρθένος

Τι μπορείτε να πείτε για έναν πρώην που είναι γενναιόδωρος και ευγενικός; Τι μπορείτε να πείτε για το πού βρίσκεστε τώρα; Θετική ενέργεια, ανώτεροι δρόμοι, Παρθένοι. Αυτός είναι ο τρόπος δράσης, σε μερικές αμήχανες ερωτήσεις από κάποιον καινούργιο. Απλώς τους ενδιαφέρει να μάθουν. Σοβαρά. Δεν είναι αδιάκριτοι. Όχι. Ενδιαφέρονται. Εντάξει, λοιπόν.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 23/02-01/03

chartomantia-098

ζώδια Ζυγός

Ενθουσιάζομαι στην ιδέα της ανακούφισης που θα νιώσετε, όταν ο Ουρανός αφήσει τον τομέα των σχέσεών σας. Όταν τα ραντεβού γίνουν κάτι που θα θέλετε να κάνετε με χαρά… Και η Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει να τα αξιοποιήσετε, από τον τομέα της νέας αγάπης σας. Οι επόμενες δύο εβδομάδες αλλάζουν το παιχνίδι.

ζώδια Σκορπιός

Υπάρχει κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα. Κάτι που μπορεί να αποκαλύψει την πιο έντονη πλευρά σας. Αλλά μήπως αυτό ακριβώς είναι που περιμένει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον; Να αποκαλύψετε την αλήθεια, να ρίξετε τις αστείες μάσκες και τα lol εικονίδια και να δείξετε τη γνωστή σε όλους έντασή σας. Κοιτάμε στα μάτια.

ζώδια Τοξότης

Υπάρχει κάποιος που σας κάνει να τρέμετε μόνο με την παρουσία του; Ίσως χρειάζεται να φύγετε από το δωμάτιο όταν εμφανίζεται, διαφορετικά δεν μπορείτε να μιλήσετε καθαρά; Τώρα, λοιπόν, που ξέρετε το ποιος, βρείτε το πώς. Πώς θα συμμαζευτείτε και θα τους ζητήσετε να βγείτε;

ζώδια Αιγόκερως

Ο χρόνος είναι στο πλευρό σας αυτή την εβδομάδα. Τα πράγματα κινούνται γρήγορα, γι’ αυτό δεν πρέπει να μένετε αναποφάσιστοι αν σχεδιάζετε να ζητήσετε ραντεβού από κάποιον. Δεν θα είναι αδύνατον την εβδομάδα αυτή… Απλώς θα είναι λίγο πιο δύσκολο να καταστρώσετε το είδος της μοιραίας συνάντησης, που για να το καταφέρετε πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτά που φέρνει η εβδομάδα αυτή.

tarw-zwdia

ζώδια Υδροχόος

Ξέρετε τι ειπώθηκε, ξέρετε και τι δεν ειπώθηκε – και αυτό είναι αρκετό, Υδροχόοι. Κάποιος ακούει τις ασυναρτησίες ενός πρώην, ενός φίλου κάποιου πρώην σας ή της δεύτερης ξαδέρφης σας. Ξέρετε την αλήθεια. Μπορούν να αποδεχτούν τη δική σας εκδοχή ή μπορούν να προσπεράσουν. Χωρίς ανοησίες, ξεκινήστε λες και έχετε σκοπό να προσπεράσετε.

ζώδια Ιχθύες

Οι καλύτεροι έρωτες ξεκινούν όταν είστε στη φάση που έχετε σταματήσει να ψάχνετε και έχετε επιτέλους νιώσει άνετα στην εργένικη ζωή σας. Ενοχλητικό, σωστά; Όχι πραγματικά, το ενοχλητικό είναι το επόμενο στάδιο. Είπατε «όχι» σε ένα καυτό ραντεβού, γιατί ήσασταν χαρούμενοι και μόνοι. Ένα ραντεβού είναι μόνο, όχι δικαστήριο. Προοπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988