εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 23-29/03

rantevoy-symperifora-antrwn

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 23-29/03

ζώδια Κριός

Με την Αφροδίτη στον κοινωνικό τομέα σας, μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά από την αγάπη. Ώρα να καθίσετε να κοιτάξετε το φεγγάρι και να σκεφτείτε το μέρος σας στο σύμπαν και αν αυτό το άτομο από το λογιστήριο είναι ο ένας ή η μία. Όταν ψάχνετε για την αδελφή ψυχή σας, αποδίδει η προσπάθεια, Κριοί.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Είναι οι τελευταίες ώρες επιρροής του Άρη στο ζώδιό σας. Ως τον κυβερνήτη των σχέσεών σας, θα είναι κρίμα να μην χρησιμοποιήσετε το πάθος του, την ώθησή του. Για να φέρει ισορροπία, η ελκυστική κυβερνήτης σας η Αφροδίτη περνά στον κοινωνικό τομέα σας. Πάθος και γοητεία, τι μπορείτε να κάνετε με αυτά;

ζώδια Δίδυμοι

Το να βρείτε το σωστό άτομο δεν εύκολη υπόθεση. Πώς μοιάζει αυτός ή αυτή – και είναι η εμφάνιση σημαντική; Ίσως στην αρχή… Αλλά καθώς γνωρίζετε κάποιον, είναι σημαντικό να ξέρετε ότι μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας, Δίδυμοι. Εννοώ στις συζητήσεις, για να μην παρεξηγούμαι! Περιμένετε. Φτάνει ολόκληρο το πακέτο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ωροσκόπιο ζώδια Καρκίνος

Με την ένωση του Κρόνου και του Πλούτωνα, όλα μπαίνουν στο παιχνίδι. Από συμβουλευτική γάμου, σε διαμεσολάβηση φίλου, έως και σε έναν ερωτικό καβγά που ελπίζετε να λύσετε. Κάποιοι μπορεί να σας ρωτήσουν αν αξίζει τον κόπο. Προφανώς ναι, αλλιώς δεν θα καθόσασταν να περάσετε κάτι τέτοιο. Σωστά;

ζώδια Λέων

Τι έχει η μουσική, που μπορεί να ξυπνήσει μνήμες καλύτερα απ’ οτιδήποτε άλλο; Ένα τραγούδι μπορεί να σας μεταφέρει πίσω στα νιάτα σας, να χορεύετε στο στέκι σας και να φλερτάρετε λες και μόλις ανακαλύψατε το φλερτ. Αυτό, Λέοντες. Αν χρειάζονται μερικά τραγούδια και ακόμα μια προσπάθεια να μπείτε στο σύνολο που φορούσατε τότε, ας είναι. Βρείτε το φλερτ σας και κάντε το να έχει αποτέλεσμα.

ζώδια Παρθένος

Ο Ερμής άρει μερικώς κάποιους περιορισμούς που σας βάραιναν και δεν μπορούσατε να κατασταλάξετε κάπου πιο μόνιμα στο μέτωπο του έρωτα. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στην παρέα, μπορεί αυτό να συμβεί πιο σύντομα απ’ όσο περιμένατε. Όχι λιγότεροι από πέντε πλανήτες χώνουν τη μύτη τους στις ερωτικές δουλειές σας. Ορμάτε.

chartomantia-098

ωροσκόπιο ζώδια Ζυγός

Εκπνεύστε, αναπνεύστε, πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε τι θέλετε. Η σχέση δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε μια συγκεκριμένη κλίμακα χρόνου. Όλοι είμαστε διαφορετικοί, γι’ αυτό βρείτε τον δικό σας ρυθμό και δουλέψτε με αυτόν, Ζυγοί. Είπα, βρείτε τον δικό σας! Γιατί ρωτάτε όλους όσους ξέρετε, τι να κάνετε; Βρείτε τον δικό σας ρυθμό.

ζώδια Σκορπιός

Τώρα ξέρετε τι δεν θέλετε. Περάσατε εβδομάδες, μήνες, ίσως και χρόνια με κάποιον που δεν ήταν αυτό. Μπορείτε τώρα να επικεντρωθείτε επιτέλους σε αυτόν που είναι. Ο Ερμής μπορεί να σας παρέχει μερικά άκυρα ξεκινήματα, μικρά τεστ, ορεκτικά πριν απ’ το κυρίως γεύμα. Και τι κυρίως γεύμα… Γιάμι.

ζώδια Τοξότης

Γιατί να σας ενδιαφέρει τι είπε ή τι σκέφτηκε κάποιος άλλος; Είστε ο τύπος που εξερευνά, βρίσκει μόνος του πράγματα. Δεν χρειάζεστε κάποιον να σας πει για το παρελθόν του, για τον ποιον είδε και τι έκανε. Σε κάποιους αρέσει αυτό, κάποιοι ζουν για τα κουτσομπολιά. Γιατί αυτό είναι: κουτσομπολιά. Αγνοήστε.

zwdia-66

ωροσκόπιο ζώδια Αιγόκερως

Κάποια βαριά αστρολογία σπρώχνει την λέξη από «Κ» στο δρόμο σας. Κάρμα. Πριν τρέξετε να πιάσετε το κράνος και να κρυφτείτε κάτω από το τραπέζι, μην ξεχνάτε ότι όσο αφορά τις αδελφές ψυχές, το Κάρμα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας. Μια μοιραία συνάντηση είναι αυτό ακριβώς, αναπόφευκτη. Το τι θα κάνετε όταν «συναντήσετε», είναι δική σας απόφαση.

ζώδια Υδροχόος

Πώς νιώθετε όταν ένας φίλος σας αγνοεί; Ξαφνικά δεν είναι εκεί, πού έχει πάει; Αυτή την εβδομάδα μπορεί να λάβετε αυτή τη στάση από ένα ερωτικό ενδιαφέρον, ίσως που έχετε βγει ένα δυο ραντεβού; Καλώς. Φαίνονται οι αληθινές προθέσεις του και μπορείτε να περάσετε σε κάποιον που βρίσκεται στο εδώ και το τώρα.

ζώδια Ιχθύες

Η Αφροδίτη κατευθύνεται προς το ζώδιό σας. Αυτό είναι σίγουρα θετικό για την ερωτική ζωή σας, σωστά; Είναι… Αλλά όπως με όλα τα καλά πράγματα, μπορεί να πρέπει να περιμένετε γι’ αυτό το καυτό ραντεβού: Ο Ερμής βρίσκεται ακόμα μέσα στο λεωφορείο, με προορισμό το Καταραμένο. Μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα; Αλλαγή στάσης, αλλαγή που σας βοηθά να λάβετε όλο τον θαυμασμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw