εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 24-30/11

erwtikes-provlepseis-deytera-2-6

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 24-30/11

ζώδια Κριός

Έκπληξη! Αυτό ήταν. Αυτό μόνο έχω για σας αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ουρανός και η Αφροδίτη παίζουν την τελευταία στιγμή… Και μπορεί ακόμα και να ακολουθήσει ένας κόσμος γεμάτος χάος, που είναι, λόγω της ίδιας της φύσης του, πολύ δύσκολο να τον προβλέψουμε.

Μην περιμένετε τίποτα, κάντε τη δουλειά σας και αφήστε τους δυο τους να σας εκπλήξουν.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για κάποιον που κρατάει τη φλόγα, πρέπει απλώς να την κουβαλήσει μέχρι να τον πονέσει και να την πετάξει για τα καλά. Αφήστε τον/την, Ταύροι. Ο νέος έρωτας μπορεί να έρθει με τη μορφή κουτσομπολιού, ποιος είπε τι, είναι ελεύθερος/η, έχει γυρίσει στην πόλη κ.λπ. Αυτιά ανοιχτά, καρδιά στο περίμενε.

ζώδια Δίδυμοι

Κουβαλάτε ακόμα την ενέργεια της Πανσέληνου της προηγούμενης εβδομάδας καθώς ξεκινάει η νέα, Δίδυμοι. Μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερη διάθεση για έξω. Δώστε χρόνο, φάτε πατατάκια και παρακολουθήστε με δέος τρεις πλανήτες να μπαίνουν στον τομέα της σχέσης σας, έναν στον τομέα της νέας αγάπης και έναν στον τομέα της κοινωνικότητάς σας. Όλοι μαζί σε συνδυασμό για να σας ταρακουνήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια Καρκίνος

Το όνομα της ήταν Λόλα, ήταν χορεύτρια. Ακούστε όσο θέλετε το Copacabana. Θα κρατήσω το μυστικό σας. Οι φίλοι όμως, άλλο θέμα. Μπορεί να νιώσετε ντροπή, μπορεί να σας τρομοκρατεί η ειλικρίνεια, αλλά τα πειράγματά τους κάνουν κάποιον να σας συμπαθήσει γιατί κι αυτός αγαπά τα ίδια με σας. Μπείτε στη συζήτηση.

ζώδια Λέων

Αν είστε έξυπνοι Λέοντες θα πείτε ναι στις προσκλήσεις, όχι μόνο για να διατηρήσετε την δημοτικότητά σας αλλά και για να βρείτε την ευκαιρία να φορέσετε αυτό το μοναδικό συνολάκι που σας κάνει υπέροχους. Αυτό και την επιμονή του Δία σε μια λίστα με δυνητικούς συντρόφους που θα συναντήσετε τις επόμενες εβδομάδες, ακόμα και μήνες.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 24-30/11

ζώδια Παρθένος

Ενώ ο γείτονάς σας, Λέοντας, είναι πρώτος σε όλα τα πάρτι, εσείς βρίσκεστε σε όλες τις βιβλιοθήκες, τα μουσεία και τις καφετέριες που σας αφήνουν να μείνετε με τις ώρες ρουφώντας μια μικρή, καυτή σοκολάτα. Έχετε όμως τα ίδια αποτελέσματα, πολλές ευκαιρίες για έρωτα, με λιγότερη φασαρία πριν το παιχνίδι.

taro-6-9

ζώδια Ζυγός

Ξέρετε, όταν στοχεύετε σε ένα καλό μεταμεσονύχτιο χαμούρεμα και συναντάτε το προφίλ του προσώπου τους; Αυτό. Τώρα ξέρετε. Κάποια πολύ ξεκάθαρα μηνύματα σας αποκαλύπτονται, Ζυγοί, μην χασομεράτε, δείτε τα και βρείτε κάποιον που να σας εκτιμά. Τέλη, αρχές, επισημαίνονται ευκρινώς.

ζώδια Σκορπιός

Σαν πλοία που περνούν το βράδυ, εσείς και το δυνητικό ταίρι σας μπαίνετε και βγαίνετε ο ένας στη ζωή του άλλου. Αλλά ακόμα παρακολουθείτε από μακριά, μια στο τόσο ακόμα κάνετε ένα νεύμα. Ο Άρης έχει νέα για σας, και οι δύο θα βρεθείτε στο ίδιο λιμάνι. Ώρα ήταν. Ας ξεκινήσει το μπαρκάρισμα.

ζώδια Τοξότης

Έχετε το θαύμα που είναι ο συνδυασμός του Ήλιου και του Δία στο ζώδιό σας, κάτι που συμβαίνει συνήθως μια φορά κάθε δώδεκα χρόνια. Μια τυχερή ημέρα. Έτσι, την Κυριακή βάλτε ένα φλιτζάνι τσάι, σκεφτείτε τις προθέσεις σας και αν η αγάπη είναι στην κορυφή αυτής της λίστας, να είστε ξεκάθαροι σε αυτό που αναζητάτε. Λίστα επιθυμιών.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 24-30/11

prodosia

ζώδια Αιγόκερως

Κάποιος μπορεί να είναι λίγο παραπάνω πιεστικός στην ερωτική ζωή σας. Μπορεί να είναι ένας φίλος που έχει το τέλειο ραντεβού για σας και σας κάνει να αναρωτιέστε αν σας καταλαβαίνει καθόλου ή μπορεί να είναι ένα πιθανό ταίρι που δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είστε ο παραδοσιακός τύπος και ότι το μήνυμα πριν από τη χειραψία είναι απαράδεκτο. Ξεπεράστε το. Σπάστε τους κανόνες σας για την αγάπη.

ζώδια Υδροχόος

Η πρόσφατη Πανσέληνος συνέβη στον τομέα της νέας αγάπης σας, σημάδι ότι είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε μια άγονη περίοδο και να ξεκινήσετε μια πιο καρποφόρα. Είστε; Υπάρχει κάποιος που σας προκαλεί να κάνετε την κίνησή σας ή ακόμα σκέφτεστε το παρελθόν; Τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας θα απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση: έτοιμοι ή όχι;

ζώδια Ιχθύες

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι, Ιχθύες. Για την ακρίβεια, πιστεύω ότι μπορεί να έχετε γράψει το σενάριο του παιχνιδιού. Ο κυβερνήτης σας, Ποσειδώνας, ορθοδρομεί από την Κυριακή, τώρα λοιπόν δείξτε το χέρι σας. Η ώρα του φλερτ, της δοκιμής και της εύρεσης του νικητή από τους υπολοίπους συμμετέχοντας τελείωσε. Αποκαλύψτε τον νικητή του: Βγαίνω με έναν Ιχθύ!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66