εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 25-31/05

erwtikes-provlepseis-deytera-2-6

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 25-31/05

ωροσκόπιο ζώδια Κριός

Το να βρείτε το σωστό άτομο μπορεί να είναι όπως ακριβώς ακούγεται. Βγαίνετε έξω και τους βρίσκετε. Αλλά μερικές φορές περιμένετε να έρθουν σε εσάς…

Και με πολύ λίγη δραστηριότητα στην ερωτική ζωή σας, ίσως αυτή είναι η εβδομάδα για να το κάνετε. Όταν δεν ψάχνετε, η αγάπη σάς βρίσκει.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, ρίχνει το φως της στον κύκλο σας. Καθώς το κάνει, παίζει το παιχνίδι της έλξης, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας. Κάποιος δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, πρέπει να βρίσκεται κοντά σας. Παρατηρείτε.

ζώδια Δίδυμοι

Όταν λέτε κάτι έξυπνο στο πρώτο ραντεβού, μερικοί σκάνε από την έπαρσή τους και ξεφυσούν σαν ταύροι προς την έξοδο. Έτσι σας δείχνουν πόσο πολύ του προσβάλλατε ή κάτι άλλο παρόμοιο. Εσείς απλώς κάνατε ένα αστείο, μία παρατήρηση, δώστε μια πνευματώδη απάντηση. Αυτός ή αυτό δεν το καταλαβαίνει, ούτε κι εσάς. Καλά ξεκουμπίδια!

ζώδια Καρκίνος

Μερικά πράγματα που κάνετε τραβούν την προσοχή κάποιου και πιθανώς αυτά δεν είναι και τόσο σοβαρά, δεν χρειάζεται να χορέψετε πάνω στο γραφείο σας. Έχουν προσέξει το χαμόγελό σας, τον τρόπο που γελάτε, κάτι απλό που τους κάνει να θέλουν να σας μάθουν καλύτερα. Ένας έρωτας στον χώρο της δουλειάς σας; Αμήχανο ή απελευθερωτικό;

taro-zodia-76

ζώδια Λέων

Μπορείς να το παρακάνεις στον έρωτας; Στο κυνήγι ενός ερωτικού ενδιαφέροντος; Είτε είστε εσείς αυτοί που πιέζετε λίγο παραπάνω είτε κάποιος που δεν σας δίνει τον χώρο να σκεφτείτε καλά τα πράγματα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να προσαρμόσετε τα σχέδιά σας. Κρατήστε τα απλά, καφέ, ίσως ένα μπισκότο. Ακυρώστε την ορχήστρα.

ωροσκόπιο ζώδια Παρθένος

Όλοι έχουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν στον εαυτό μας. Εύχομαι να μην ήταν αλήθεια, αλλά είναι. Κάντε, λοιπόν, προτεραιότητα ή αποδεχτείτε ότι η τελειότητα μπορεί να μην υπάρχει και κάποιος θα σας αγαπήσει παρά τα ελαττώματά σας. Ή ίσως λόγω αυτών. Δεν είναι δικό σας θέμα να κρίνετε τι αγαπά αυτός ή αυτή σε σας. Ή τι δεν αγαπά.

ζώδια Ζυγός

Έγινε πολλή συζήτηση, πολλή ψυχική δουλειά και μια βαθιά αίσθηση του είναι σωστό και τι λάθος για σας. Επιτέλους, είστε έτοιμοι να αποτινάξετε την ενέργεια ενός πρώην, την ενέργεια του παρελθόντος και να ξεκινήσετε ένα νέο μέλλον. Ένα φως εμφανίζεται, έρχεται από κάποιος που δεν μοιάζει με κανέναν. Όλα είναι ολοκαίνουργια.

chartomantia-098

ζώδια Σκορπιός

μεγάλη εβδομάδα για τους εραστές του απρόσμενου. Αυτούς που καλωσορίζουν την αλλαγή των σχεδίων τους και την αλλαγή της κατεύθυνσής τους. Αγκαλιάστε το χάος, Σκορπιοί, ακολουθήστε τους φίλους σας που σας πιέζουν να πάτε κάπου αλλού για τη βραδιά, κάποιον που προτείνει να μείνετε μέσα ή κάποιον που δεν είναι ο συνηθισμένος τύπος σας και σας ζητά σε ραντεβού. Ζήτω η διαφορετικότητα!

ωροσκόπιο ζώδια Τοξότης

Τα λόγια σας βρίσκουν τον δρόμο τους σε κάποιον που γελάει πολύ, κάποιον που καταλαβαίνει απόλυτα την αίσθηση του χιούμορ σας ενώ άλλοι μπορεί όχι. Αυτός ή αυτή θα γοητευτούν πολύ, αλλά είναι αρκετό αυτό για να κάνετε κάτι παραπάνω; Μπορεί να σας καταλαβαίνουν, μπορεί να γελάνε αλλά εσείς θέλετε να βγείτε μαζί τους; Προσοχή.

ζώδια Αιγόκερως

Από όλα τα μέρη σε όλες της πόλης, εσείς έπρεπε να βρεθείτε εκεί. Ναι, βρεθήκατε και αυτό ονομάζεται μοίρα, Αιγόκεροι. Η Αφροδίτη είναι στα πάνω της, σάς βρίσκει το καυτό ραντεβού και ζητά λίγη βοήθεια από τους Ποσειδώνα και τον Δία για να σας συστήσει σε ένα πρόσωπο που αναγνωρίζετε. Αλλά από πού; Έκπληξη.

tarw-zwdia

ζώδια Υδροχόος

Αγαπάτε την ενέργεια των Διδύμων, είναι φωτεινή, λαμπερή και ίσως είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί να κρατήσει μια συζήτηση μαζί σας ενώ αλλά πέντε και έξι διαφορετικά θέματα. Αυτός ή αυτή δεν χρειάζεται να είναι Δίδυμοι, αλλά πρέπει να μπορούν να συμβαδίσουν με τις τυχαίες συζητήσεις σας. Και το κάνουν.

ζώδια Ιχθύες

Ο πρώτος δρομέας δεν γίνεται πάντα η τελική επιλογή. Η ερωτική συμβουλή από τους ουρανούς είναι πραγματικά πολύ απλή: μην πάρετε απόφαση μέχρι να είστε σίγουροι ότι προσέξατε, βγήκατε ή φλερτάρατε με όλους τους διαγωνιζόμενους. Είναι μαραθώνιος, Ιχθύες, όχι σπριντ. Να είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη σειρά τρεξίματος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia