εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 25-31/08

zygos-kai-feggaria

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 25-31/08

ζώδια Κριός

Δεν έχει κανένα νόημα να ονειρεύεστε το πώς θα μπορούσε να ήταν κάτι, εκτός αυτού σας αποσπά και σταματάτε να προχωράτε. Ο κυβερνήτης σας Άρης ξεκινά και πάλι την πορεία του και σας προτείνει να κάνετε το ίδιο, Κριοί. Η Αφροδίτη παρέχει την ευκαιρία να βγείτε έξω με τους κολλητούς σας, να περάσετε καλά και να δείτε τι κυκλοφορεί.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Όταν η Αφροδίτη περνά από τον τομέα της εργασίας στον χάρτη σας, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι αυτό υποδηλώνει έναν έρωτα στη δουλειά και μαζί μ’ αυτό περιλαμβάνονται τα συνηθισμένα πράγματα σχετικά με την πολιτική και τα δράματα. Αλλά η συσχέτισή της με τον Άρη μπορεί να αλλάξει λίγο τα πράγματα και να δείχνει έναν συνάδελφο που προσπαθεί να σας τα φτιάξει με έναν φίλο ή φίλη του. Αν σας ενδιαφέρει.

ζώδια Δίδυμοι

Τίποτα δεν είναι γραμμένο στην πέτρα, Δίδυμοι, εκτός κι αν μιλάμε για απολίθωμα. Το μυαλό του Διδύμου θα πιάσει τα πάντα, θα βρει μια έξυπνη απάντηση ακόμα κι αν δεν είναι η πρέπουσα, που θα είναι αστεία μόνο για τον ίδιο. Αυτό το πονηρό μειδίαμα, αυτό το χαμόγελο, αυτό το άτομο που γελά ενώ όλοι οι υπόλοιποι κάθονται παγωμένοι. Εκεί βρίσκεται η αγάπη.

ζώδια Καρκίνος

Γύρω σας όλοι αυτοί που το ήξεραν από πριν, αυτοί που σας το ‘λεγαν και αυτοί οι τύποι που θέλουν ξανά και ξανά τις ίδιες λεπτομέρειες, αυτούς μπορείτε να αποφύγετε αυτή τη στιγμή. Απελευθερωθείτε από τις αδιάκοπες συμβουλές και πηγαίνετε να βρείτε κάποιον που σας κάνει να χαίρεστε. Σας χρειάζεται χώρος για να επαναπροσαρμοστείτε.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Λέων

Ο Άρης έχει σταματήσει και πρόκειται να προχωρήσει προς τα εμπρός και περνά πίσω στον τομέα της σχέσης σας. Αυτή είναι η ιδανική εποχή για να σκεφτείτε τι θα θέλατε να κάνετε αν μια σχέση ξεκινά και σταματά, όπως συχνά συμβαίνει στις νέες σχέσεις. Κοιτάξτε την αλήθεια, Λέοντες, την αλουστράριστη αλήθεια.

ζώδια Παρθένος

Αν σκέφτεστε μια άλλη οπτική, καλά κάνετε. Αν βλέπετε πώς μπορείτε να χειριστείτε μια σχέση εξ αποστάσεως, ας πούμε. Η Πανσέληνος στον τομέα της σχέσης σας έχει φτάσει για να φέρει σαφήνεια, αλλά επιτρέψτε στον εαυτό σας να αφεθεί, να περιπλανηθεί και να εξερευνήσει νέες ιδέες. Με αυτό τον τρόπο θα βρείτε το ξεκάθαρο μονοπάτι.

ζώδια Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, σίγουρα κάτι καλό, σωστά; Είναι, αλλά τα μπλέκει με τον Πλούτωνα και αυτό μερικές φορές φέρνει υπαρξιακές ερωτήσεις, έναν τόνο από αυτές. Ο Ερμής βοηθά προσφέροντας πολυλογάδες φίλους και παρατηρήσεις που είναι πέρα απ’ τη δική σας οπτική. Αφήστε τους να σας καθοδηγήσουν σε μια καλή ερωτική επιλογή.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 25-31/08

zwdia shmera

ζώδια Σκορπιός

Δεν έχω ιδέα τι θέλετε. Πώς να έχω αν δεν μου πείτε. Δεν μπορούν όλοι να διαβάσουν το μυαλό του άλλου, Σκορπιοί και εκτός κι αν συζητήσετε τα συναισθήματά σας με μια νέα αγάπη, μια παλιά αγάπη ή με όποιον θέλει να έρθει κοντά σας, πώς να ξέρουν από πού να αρχίσουν; Αποκαλυφτείτε.

ζώδια Τοξότης

Δεν είναι συχνά τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα, Τοξότες, αλλά φαίνεται πως μια διασκεδαστική βραδιά μπορεί να οδηγήσει στον έρωτα, αν ξεκινήσετε με την πρόθεση να το απολαύσετε και να αφήσετε την μοίρα να κάνει τα υπόλοιπα. Με τα πολλά, σταματήστε να μπαίνετε εμπόδιο στον δρόμο σας και αφήστε την Αφροδίτη και τον Άρη να κάνουν τα δικά τους.

ζώδια Αιγόκερως

Τι θα κάνετε όταν ο Κρόνος και ο Ουρανός φέρουν κάποιον στο δρόμο σας που ταιριάζει στην εικόνα που έχετε, που πληροί όλα τα προαπαιτούμενα; Κάνατε ένα συμβόλαιο, αυτός ή αυτή πρέπει να έχουν κάποιον πράγματα και τώρα που το σύμπαν σας κάνει την έκπληξη και σας δίνει αυτό ακριβώς που ζητήσατε. Θα μείνετε στη λίστα ή όχι;

zodia-zvdia-75

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 25-31/08

ζώδια Υδροχόος

Ο Ερμής σας πρόσφερε την ευκαιρία να πιάσετε την κουβέντα σε κάποιον, να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο σας στην καλή κουβέντα και να κάνετε εντύπωση. Τώρα σας ζητά κάτι περισσότερο. Μέσα από μια συσχέτιση με τη Σελήνη σας ζητά να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Τρέξτε μακριά. Πλάκα κάνω, μείνετε και μιλήστε.

ζώδια Ιχθύες

Αν έχετε κάτι να πείτε, πείτε το. Αν θέλετε περισσότερα, πείτε το. Αν είναι κάποιος άλλος, κυνηγήστε τον. Αν η ατάκα είναι «φταίω εγώ όχι εσύ», ψάξτε μια καλύτερη γιατί αυτή την έχουμε παρακούσει. Τέλη και αρχές, μια προσφορά της Πανσέληνου στο ζώδιό σας. Χρησιμοποιήστε τη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot