εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 26/01 – 01/02

erwtikes-5314

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 26/01 – 01/02

ζώδια Κριός

Από μακριά, τρελά ερωτευμένοι, τελειωμένοι; Ποιο ισχύει, Κριοί; Δεν έχει σημασία, φαντάζομαι. Στον πυρήνα κάθε επιλογής που κάνετε αυτή την εβδομάδα, η ερωτική ζωή σας βγαίνει από τη νόρμα.

Αφήνετε τις ανούσιες κουβέντες, τα ίδια και τα ίδια και τα βαρετά πίσω σας. Συνεχίστε. Βρείτε πιο λαμπερά μέρη και πρόσωπα.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Για μια φορά θα θέλατε να είστε εσείς ο λόγος που κάποιος ξεκινά την κουβέντα. Για μια φορά θα έπρεπε να είναι για σας και όχι για τους φίλους σας. Μπορεί να γίνει, Ταύροι. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σηκώσετε το κεφάλι σας και να χαμογελάσετε. Μήπως κρύβετε το φως σας; Αφήνετε τους φίλους σας να φανούν; Ψηλά το κεφάλι, λάμψη και αποτελέσματα.

ζώδια Δίδυμοι

Λοιπόν, Δίδυμοι, τι λέτε να σηκώσετε το τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα να πάτε από εκεί; Κάντε μια κουβέντα με τον/την πρώην σας ή τον κολλητό σας. Ξεκαθαρίστε όλα αυτά που γυρίζουν στο μυαλό σας και επιτέλους αφήστε τα να φύγουν για να μείνει ελεύθερος χώρος για όλα τα καλά πράγματα. Κάντε χώρο για νέους φίλους, αφήστε τα δράματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ωροσκόπιο ζώδια Καρκίνος

Αν και αυξάνονται οι πιθανότητες να κλείσετε ένα καυτό ραντεβού με έναν συνάδελφο, είναι αυτό που θέλετε πραγματικά, Καρκίνοι; Προχωρήστε με προσοχή. Υπάρχει η περίπτωση να παρέχουν κι άλλες επιλογές η Αφροδίτη και ο Δίας, κυρίως κατά τις μετακινήσεις σας. Αλλά και πάλι, μπορεί να γοητευτείτε από τον φίλο που κάνατε στο διάλειμμα για φαγητό. Συνέπειες.

ζώδια Λέων

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τομέα της αγάπης σας και φεύγει από εκεί την επόμενη εβδομάδα. Τι θα κάνετε λοιπόν, Λέοντες; Αξιοποιήστε το έπακρο τις ικανότητές της στα ταχυ-ραντεβού και μην χαζεύετε. Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ή σας προκαλεί ανατριχίλα, πείτε τη δικαιολογία σας και βρείτε κάποιον άλλο. Εύκολο. Περίπου.

ζώδια Παρθένος

Αν τα πράγματα γίνουν σοβαρά, είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε σοβαρά ή θέλετε απλώς λίγη διασκέδαση; Τίποτα πολύ βαρύ; Πείτε το ευθέως, Παρθένοι, δεν έχετε τίποτα να κερδίσετε απ’ το αντίθετο. Είναι απόλυτα επιτακτικό να βρίσκεστε στο ίδιο επίπεδο σε αυτό το παιχνίδι. Και αν δεν βρίσκεστε; Ο παίκτης δύο είναι σε κατάσταση αναμονής.

chartomantia-098

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο ζώδια Ζυγός

Υπάρχει κάποιος καλός λόγος που κάποιος δεν έχει απαντήσει στο μήνυμα ή το τηλεφώνημά σας. Δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι, Ζυγοί. Τίποτα να δείτε, τίποτα να στείλετε στους φίλους σας και έπειτα να ανησυχείτε γιατί δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Λειτουργεί το τηλέφωνό σας; Ναι. Οι άνθρωποι έχουν πολλά να κάνουν. Δεν παίζουν παιχνίδια, έτσι είναι η ζωή. Υπομονή.

ζώδια Σκορπιός

Η πιο ακριβή ημέρα για τριαντάφυλλα και σοκολάτες φτάνει, ξεκινήστε την εξοικονόμηση. Τι λέτε για ένα νέο συνολάκι για το βράδυ του Σαββάτου; Μα ναι, εννοείται και μην ξεχάσουμε το δείπνο, ον καφέ, τα πούπουλα και τα ντιπ σοκολάτας. Αφήστε το, Σκορπιοί. Αν σας φαίνεται πολύ προσπάθεια για το τίποτα, αυτός ή αυτή δεν είναι για σας. Πυτζάμες, βραδιά μπροστά στην τηλεόραση.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 26/01 – 01/02

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Τοξότης

Αφήστε το. Αφήστε ότι κι αν είπατε ή σας κατηγορούν ότι είπατε πίσω σας, Τοξότες. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο και την παλιά τεχνική για να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολο με τη νέα, πραγματική ή δυνητική αγάπη σας. Ποια τεχνική; Λέτε το εξής: Έχεις δίκιο. Δεν είναι και τόσο εύκολο για σας, Τοξότες, αλλά θα λειτουργήσει όταν τίποτα άλλο δεν μπορεί.

ζώδια Αιγόκερως

Ακόμα είστε πιο πολυάσχολοι από ποτέ, όταν η Αφροδίτη χτυπάει την πόρτα για να μπει στο ζώδιό σας. Και στην ερωτική ζωή σας. Αρχίζει να χτίζει από το τέλος της εβδομάδας, οπότε, τι να περιμένετε; Αύξηση στο φλερτ, αύξηση στα εύστοχα σχόλια, λίγο χαμούρεμα πίσω από το πάρκινγκ; Ώρα για παιχνίδι.

ζώδια Υδροχόος

Αν έχετε κάτι που πρέπει να μοιραστείτε, άντε λοιπόν, κάντε το. Δεν είναι του χαρακτήρα σας να κρατάτε πράγματα μέσα σας, Υδροχόοι. Ο Ερμής είναι τώρα στο ζώδιό σας και έχει μερικά ενδιαφέρονται πράγματα να πει. Κάποια δεν θα ακουστούν όπως τα θέλατε, αλλά ακόμα κι αυτό θα λειτουργήσει για σας. Μιλήστε για να ανοίξετε τον δρόμο στον έρωτα.

ζώδια Ιχθύες

Κάποιος δείχνει πολύ φανερά τα συναισθήματά του, εδώ και εβδομάδες, για να λέμε την αλήθεια. Μπορεί τώρα να αρχίσετε να το αντιλαμβάνεστε, Ιχθύες. Να βλέπετε επιτέλους ότι οι συζητήσεις τους, οι προσφορές τους για βοήθεια, η θέση τους στο λεωφορείο είναι αυτό που είναι. Φλερτ. Αχ, πόσο θα γελάσουμε όλοι στον γάμο σας. Ένα βήμα τη φορά, Ιχθύες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia