εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 27/04-03/05

agapiste-ton-eayto-sas

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 27/04-03/05

ζώδια Κριός
Η ένταση του Πλούτωνα και η ομορφιά της Αφροδίτης συνδυάζονται για να σας προσφέρουν ισχυρή ερωτική ενέργεια, Κριοί. Πραγματικές συνδέσεις τύπου αδελφών ψυχών. Συνδέσεις; Στον πληθυντικό;

Κάποιες θα αφορούν φίλους για μια ζωή, μία μπορεί να έχει τη δυνατότητα να γίνει πολλά περισσότερα. Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα αμφιβάλλετε λεπτό για το ποια θα είναι αυτή. Αδελφή ψυχή.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Βλέπω ότι ετοιμάζεστε για μια περίοδο σκέψης. Τι θέλετε, με ποιον το θέλετε ή ποιος δεν είναι όπως ακριβώς φαίνεται, ίσως; Κάντε το, Ταύροι, αλλά φροντίστε να είναι δική σας η απόφαση, καθώς οποιαδήποτε επιρροή από φίλους μπορεί να αλλάξει τις αποφάσεις σας και όχι πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση. Εμπιστευτείτε τη δική σας ενέργεια.

ζώδια Δίδυμοι

Ο Άρης βρίσκεται σε απευθείας αντίθεση με τον κυβερνήτη των σχέσεων σας, Δία, ο οποίος τυχαίνει να βρίσκεται στον τομέα της σχέσης σας. Αυτό κάνει την όψη ακόμα πιο βεβαρημένη. Όσο κι αν θα θέλατε τα πράγματα να είναι διαφορετικά, είναι προκαθορισμένα. Καλύτερα να αφεθείτε, γιατί κάνοντάς το θα πάρετε πολλά περισσότερα πίσω. Κάντε χώρο για κάποιον νέο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Καρκίνος

Κάποιες φορές το σύμπαν δείχνει ξεκάθαρα το τι συμβαίνει. Το κάνει πολύ αυτή την εβδομάδα και θα καταλάβετε γιατί συνέβη ένας πρόσφατος τσακωμός με κάποιον που είναι πολύ πεισματάρης. Αυτός ή αυτή μπορεί να σας ιντριγκάρουν περισσότερο γιατί δεν μοιάζουν με κανέναν. Ξεκάθαρο σημάδι ότι ένα ραντεβού μαζί τους θα είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρον! Άντε λοιπόν.

ζώδια Λέων

Όταν βγαίνετε με κάποιον νέο, είναι εύκολο να κάνετε συγκρίσεις με τους πρώην σας. Αλλά αλήθεια, Λέοντες, είναι αυτός τρόπος για να προχωρήσετε; Σκεφτείτε το διαφορετικά. Τα καταπληκτικά πράγματα που φέρνουν στη ζωή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κοιτάτε τα πράγματα, αλλά το πραγματικό σημείο αναφοράς είναι πόσο νιώθετε ελεύθεροι να είστε εσείς μαζί τους; Να είστε ο εαυτός σας περισσότερο από ποτέ.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 27/04-03/05

ζώδια Παρθένος

Καθώς ο Κρόνος αναδρομεί από την Πέμπτη, κάνει τα πράγματα λίγο αμήχανα στην ερωτική ζωή σας. Μην πανικοβάλλεστε, Παρθένοι. Δεν είναι απαραίτητα κακό και θα μπορούσε μάλιστα να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό άτομο. Τονίζει τους ηττημένους πολύ γρήγορα και σας αφήνει με περισσότερο χρόνο για τους πρώτους.

chartomantia-098

ζώδια Ζυγός

Πολλά λέγονται και ακούγονται. Είπε αυτό εκείνος και εκείνη το άλλο και κάποιος μπορεί να μείνει ελεύθερος πολύ σύντομα. Ακούστε, αυτό μόνο πρέπει να κάνετε για την ώρα. Κρατήστε τα αυτιά σας σε εγρήγορση και αποφύγετε τις πολλές κουβέντες. Μόλις μάθετε όλα τα γεγονότα και έχει περάσει επαρκής χρόνο, τότε ζητήστε τους σε ραντεβού.

ζώδια Σκορπιός

Ο Ήλιος και ο Ουρανός στέλνουν μερικά απρόσμενα βάιμπς στον δρόμο σας. Μια σοκαριστική απόφαση της νέας σχέσης σας ή τη ξαφνική εμφάνιση κάποιου άλλου ίσως. Με τον Ποσειδώνα σε βοηθητική διάθεση, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας αρκετά ώστε να πάρετε τη σωστή απόφαση. Μια εβδομάδα αλλαγής με τον έρωτα στην καρδιά της.

ζώδια Τοξότης

Ο Άρης βρίσκεται σε απευθείας αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Δία που βρίσκεται μάλιστα στο ζώδιό σας. Αυτό είναι συχνά σημάδι ανάπτυξης αλλά σε εκρήξεις τρελής δραστηριότητας. Στη δική σας περίπτωση, αυτή η δραστηριότητα ακολουθείται στενά από την ανάλυση κάθε πράξης σε έντονη συζήτηση. Οι βιαστικές κινήσεις είναι η σύντομα εκδοχή, δεν θα έπρεπε να το κάνω αυτό αλλά μου άρεσε πολύ. Εξαιρετικά.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 27/04-03/05

ζώδια Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος ο οποίος βρίσκεται και στο ζώδιό σας αναδρομεί από την Τρίτη και ετοιμάζετε να περάσει σε παλιά εδάφη. Όχι όλα σχετικά με την ερωτική ζωή σας. Σε περίπτωση όμως που σχετίζονται, προσπαθήστε να μην ξεχνάτε ότι ο κύριος στόχος είναι να ξεκαθαρίσετε τυχόν τομείς στους οποίους δεν αντιμετωπίσατε τις ευθύνες σας. Πείτε συγνώμη, αποδεχτείτε μια συγνώμη, διορθώστε το ερωτικό σας κάρμα και προχωρήστε.

zwdia-66

ζώδια Υδροχόος

Αυτό που ψάχνετε σάς ψάχνει. Κάπου εκεί έξω υπάρχει το τέλειο ταίρι για εσάς, έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε ακίνητοι μέχρι να σας βρει. Ακούγεται απίθανο, έτσι δεν είναι. Αλλά γιατί να μην το δοκιμάσετε, Υδροχόοι; Πάρτε μια λεμονάδα, μείνετε ακίνητοι και παρατηρήστε τους δυνητικά τέλους συντρόφους να περνούν.

ζώδια Ιχθύες

Όταν συναντάτε κάποιον που ξέρετε ότι σας καταλαβαίνει αλλά σας κάνει να θυμώνετε όσο κανείς άλλος; Αυτή είναι η αίσθηση της εβδομάδας. Αυτός ή αυτή ξέρουν ποια κουμπιά σας να πατήσουν και τι αντιδράσεις θα πάρουν ως αποτέλεσμα, πράγμα που σημαίνει ότι τους αρέσετε κάπως, σωστά; Ενοχλητικοί, αστείοι, εκνευριστικοί τύποι. Έρχεται ραντεβού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988