εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 29/06 – 05/07

ζώδια-αστρολογια-ωροσκοπος

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 29/06 – 05/07

ωροσκόπιο ζώδια Κριός

Ο κυβερνήτης σας Άρης αλλάζει ζώδια την Τρίτη. Περνά στο μέρος του χάρτη σας που έχει να κάνει με τη διασκέδαση και αυτό τον φέρνει δίπλα στον Ερμή. Τον ομιλητικό Ερμή.

Ευχαριστώ για το μάθημα αστρολογίας. Αλλά θα δω καθόλου δράση στο κρεβάτι; Ναι, απλώς έπρεπε να το εξηγήσω λίγο. Φλυαρίες, δηλαδή. Ακολουθήστε το παράδειγμά μου.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Ένας ξαφνικός καταιγισμός δραστηριότητας με κάποιον που μιλούσατε μπορεί να σας φέρει πιο κοντά. Υπάρχει κάτι καταπληκτικό στην ανταλλαγή λέξεων. Ίσως μέσω μηνυμάτων, καθώς είναι το πιο διαδεδομένο πλέον. Την Τετάρτη θα δείτε την ανατροπή. Επιτέλους.

ζώδια Δίδυμοι

Ξέρω ότι ζείτε μέσα στο μυαλό σας, Δίδυμοι. Δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, αλλά το πρόβλημα είναι ένα άλλο πρόβλημα με εγκέφαλο που δεν σας αφήνει στην ησυχία σας. Έχετε περισσότερο λόγο απ’ όσο σκέφτεστε και σκέφτεστε και σκέφτεστε. Βαθιά ανάσα, πείτε στον εαυτό σας ότι αυτός ή αυτή χρειάζεται χώρο για να φτάσει στα σωστά συμπεράσματα και στρέψτε αλλού την προσοχή σας. Για την ώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

ωροσκόπιο ζώδια Καρκίνος

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας από την Τετάρτη. Αυτά είναι καλά νέα για την ερωτική ζωή σας. Υπάρχει και μια έκλειψη του Ηλίου στον ζώδιό σας την Τρίτη, η οποία έχει να κάνει περισσότερο με την αποκάλυψη κάποιου κρυφού θέματος. Ίσως είναι η ώρα να αποκαλύψετε τα πραγματικά συναισθήματά σας για κάποιον που σας αρέσει. Λέω εγώ τώρα… Γιατί εσείς δεν λέτε.

ζώδια Λέων

Όταν η μοίρα της ερωτικής ζωής σας είναι στα χέρια άλλων, στις πράξεις άλλων, στις επαφές τους, ίσως; Είναι πραγματικά στο χέρι τους, Λέοντες; Δεν είναι. Οι φίλοι που πιστεύουν ότι τα έχουν τακτοποιήσει όλα, παρέχουν μόνο τη γνωριμία. Μπορεί να χρειαστεί να απογοητεύσετε μερικούς τώρα, δεν λειτουργεί. Αυτή την εβδομάδα.

ζώδια Παρθένος

Λίγη μαγεία από την Αφροδίτη πέφτει πάνω στον χάρτη σας, καθώς βάζει την ενέργειά της στον τομέα της κοινωνικότητάς σας. Αλλά υπάρχει κι ένας όρος, Παρθένοι. Θα βρείτε πολλή κοινωνικοποίηση, τόνους σχόλια και συζητήσεις και μέσα σε αυτά μπορεί να βρείτε το άτομο που θέλει να σας συστήσει η Αφροδίτη.

chartomantia-098

ωροσκόπιο ζώδια Ζυγός

Δεν θα σας πω ψέματα, Ζυγοί. Υπάρχει ησυχία. Οι πρόσφατες αλλαγές στο χάρτη σας τονίζουν μια περίοδο γεμάτη για την επαγγελματική ζωή σας. Ίσως, λοιπόν, εκεί να στρέφετε η προσοχή σας. Αν έχετε χρόνο, επικεντρωθείτε και σε μια πρόσφατη συζήτηση με ένα έξυπνο και χαλαρό άτομο.

ζώδια Σκορπιός

Η αγάπη δεν φτάνει πάντα με λουλούδια και ροζ καρδιές, ευτυχώς. Μερικές φορές έρχεται με τη συνάντηση μυαλών πριν τη σύνδεση καρδιών… Και μερικές φορές αυτά τα μυαλά δεν συμφωνούν μεταξύ τους. Πιο δυνατή η σύνδεση, μπορεί να πουν κάποιοι. Ένας νέος έρωτας έρχεται σιγά σιγά, όχι κατακέφαλα.

ζώδια Τοξότης

Πείτε «γεια» στην Αφροδίτη που αφήνει τον τομέα των σχέσεών σας. Αλλά μην νιώθετε άσχημα, Τοξότες. Ο πλανήτης της αγάπης σας ο Άρης, είναι στο δρόμο προς τον τομέα της τύχης σας και θα τον δουλέψει για τα καλά. Από αλλού, από δω, πάνω από ένα ποτήρι κρασί. Ταξιδιώτες και εξωτικοί τύποι έχουν ιδιαίτερη γοητεία.

zwdia-66

ζώδια Αιγόκερως

Η ολική έκλειψη του Ηλίου στον τομέα της σχέσης σας φέρνει μια επιλογή. Μια αλήθεια που αποκαλύπτεται, αν θέλετε. Ποιον θέλετε, δεν θέλετε, τι θέλετε ή τι δεν θέλετε; Την Τρίτη, αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, Αιγόκεροι. Δείτε πού στέκεστε και αποφασίστε ποια κατεύθυνση θα πάρετε.

ζώδια Υδροχόος

Ο χώρος εργασίας μετατρέπεται σε εστία πάθους. Μπορεί από Δευτέρα να έρθει κάποιος νέος που θα σας τραβήξει την προσοχή. Όπου κι αν βρεθούν τα πράγματα στο φάσμα, θα είναι καλύτερα από το τίποτα. Σωστά; Φαίνεται πως μπορεί να υπάρχουν κάποιες περιπλοκές σε έναν νέο έρωτα. Δεχτείτε ή αρνηθείτε, δική σας επιλογή.

ζώδια Ιχθύες

Είναι λες και είδατε το μέλλον, Ιχθύες. Μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με κάποιον, πριν πείτε καν «γεια». Τι δώρο. Το πρόβλημα με αυτό, είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να το αποδείξετε. Αφήστε τα πράγματα να κάνουν την πορεία τους, Ιχθύες. Ίσως να μην είστε τόσο καλό μέντιουμ όσο πιστεύετε. Δώστε σε κάποιον μια ευκαιρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia