εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 29/09-05/10

zwdia-evdomadiaies-20261014

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 29/09-05/10

ζώδια Κριός

Στόχος είναι η επιβράδυνση όλων των ερωτικών θεμάτων από το τέλος της εβδομάδας, όχι το τέλος τους, αλλά η επιβράδυνσή τους. Αυτό μπορεί να είναι υπέρ σας, Κριοί.

Υπάρχει κάποιος που χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να καταλάβει πόσο υπέροχοι είστε; Δουλέψτε στο δικό τους χρονοδιάγραμμα, όχι στο δικό σας.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αν δεν έχετε πρόβλημα εσείς, δεν έχω ούτε κι εγώ. Δεν πειράζει, Ταύροι, επιτρέπεται να κάνετε ένα διάλειμμα για τον εαυτό σας ή να αναγνωρίσετε μια κόκκινη σημαία, που σε αντίθεση με την κοινή γνώμη, δεν θέλετε να κυνηγήσετε και θα προτιμούσατε να βάλετε λίγη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και σε μια αμήχανη κατάσταση. Τιμήστε τη δική σας γνώμη.

ζώδια Δίδυμοι

Αυτό που στην αρχή έμοιαζε με περιπέτεια, καταλήγει σε κάτι που είναι πέρα απ’ αυτό που ζητήσατε, όχι απαραίτητα με αρνητικό τρόπο! Οι πειραματισμοί μπορεί να μην είναι μια λέξη που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε σε ότι έχει να κάνει με την ερωτική ζωή σας, αλλά δεν ήσασταν σίγουροι αν το να κυνηγήσετε κάτι που δεν ήταν ο συνηθισμένος τύπος σας ήταν το σωστό για εσάς. Ό,τι κι αν ήταν; Έκπληξη! Πέτυχε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Καρκίνος

Με τον τομέα της σχέσης να φιλοξενεί έναν πολύ πιο βοηθητικό Πλούτωνα αυτή τη στιγμή, αν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο για τον Πλούτωνα, είστε έτοιμοι να δεχτείτε ότι κάποιος μπορεί να μην θέλει να μοιραστεί όλα τα σκοτεινά μυστικά του στο πρώτο ραντεβού σας. Αυτό βγαίνει σε καλό, καθώς η Αφροδίτη σας ζητά να κόψετε ταχύτητα και να απολαύσετε το μυστήριο που λέγεται έρωτας.

ζώδια Λέων

Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιείτε το απόλυτο δυναμικό σας. Η αμηχανία που προκαλεί ολόκληρο το μεγαλείο του τελετουργικού σας για φλερτ, όταν κάποιος το μόνο που ζήτησε ήταν ένας καφές και λίγη κουβέντα. Τότε γιατί είναι τόσο διστακτικοί; Απλώς εκπέμπεται αυτό το μεγαλείο και κάποιοι δεν μπορούν να το χειριστούν. Κάποιος που μπορεί βρίσκεται κοντά.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο

ζωδια-ταρο-99

ζώδια Παρθένος

Παίξατε ολόκληρο το παιχνίδι, Παρθένοι. Αυτό που χαμογελάτε, λέτε αστεία, είστε βοηθητικοί, περνάτε καλά, κλαίτε λίγο και τώρα, αν δεν ενοχλείτε κανέναν, θα θέλατε να περάσετε στο χαμούρεμα. Σίγα, τίγρεις. Κάποιος είναι έτοιμος να αναγνωρίσει ότι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο στέκεται ακριβώς μπροστά τους. Επιτέλους!

ζώδια Ζυγός

Είναι το κάτι άλλο όταν προκαλείστε από τον Άρη και τη συνοδεία του, το πάθος και τη λαχτάρα. Προσθέστε σε αυτό και λίγη αφροδίσια ζήλια και θα βρεθείτε στη μέση του παραδεισένιου θεάτρου που πρόκειται να παιχτεί τους επόμενους μήνες. Το πώς θα τελειώσει είναι στο δικό σας χέρι. Το μόνο που χρειάζεται είναι σαφήνεια για το ποιος ή το τι θέλετε απ’ την αγάπη.

ζώδια Σκορπιός

Πρέπει να βάλετε την ευτυχία κάποιου πάνω απ’ τη δική σας; Τα δικά τους συναισθήματα είναι πιο σημαντικά απ’ τα δικά σας; Απλώς αναρωτιέμαι, Σκορπιοί. Φαντάζομαι πως είναι μια πράξη εξισορρόπησης, θέλετε να είστε ικανοποιημένοι, αλλά δεν θέλετε να πληγώσετε κάποιον άλλο. Τουλάχιστον είστε έτοιμοι για την απόφαση, την απόφαση που αφορά έναν νέο ή επικείμενο έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο

ζώδια Τοξότης

Αγαπώ τη τραμπάλα, αυτό το νευρικό αίσθημα που έρχεται πριν εκδηλωθεί κάτι σημαντικό, όταν τα πράγματα μπορεί να πάνε είτε προς τη μια πλευρά είτε προς την άλλη, όταν οι ελπίδες και οι ευχές σας είναι δεμένες με προσδοκίες και επιθυμίες. Το προς τα πού θα πάει αυτό είναι στο χέρι σας, Τοξότες. Για να σας βοηθήσω, η πραγματική αγάπη βασίζεται στην απόλυτη διαφάνεια, μην κρατάτε μυστικά.

ζώδια Αιγόκερως

Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι δεν θα σας συμπαθήσουν, και τι έγινε; Κάποιοι θα σας αγαπήσουν, ακόμα κι αν οι κολλητοί τους δεν είναι φαν, έτσι κι αυτή την εβδομάδα, Αιγόκεροι. Βγαίνετε με τους κολλητούς τους; Υποθέτω πως όχι. Επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι σημαντικό για σας, όλα τα υπόλοιπα θα μπουν σε σειρά μόλις καταλάβουν οι άλλοι πόσο τίμιος χαρακτήρας είστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Υδροχόος

Ο Άρης γίνεται επιθετικός απέναντι στην Αφροδίτη. Είναι έτοιμη να γυρίσει ανάδρομη, ενώ όλα κατευθύνονται προς το μέρος σας σε μια πολύ δημόσια συνάντηση ανάμεσα σε σας και σε κάποιον ή κάποια που δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας. Είναι κάτι αμοιβαίο; Τέτοιος καυτός έρωτας δεν γίνεται να μην είναι.

ζώδια Ιχθύες

Είστε σίγουροι ότι τσεκάρατε όλα τα κουτάκια, ήσασταν ειλικρινείς με αυτό που ψάχνετε και είστε έτοιμοι να πατήσετε το πλήκτρο αποστολής; Είτε ζητάτε κάτι απ’ το σύμπαν είτε κανονίζεται ένα διαδικτυακό ραντεβού, είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε ξεκάθαρα τι ζητάτε, Ιχθύες. Το σύμπαν είναι έτοιμο να σας στείλει την παραγγελία σας. Παραγγείλετε σοφά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw