Εκρήξεις ανατροπές και επιστροφές 09-15/05

krios-zvdia-astrology

Εκρήξεις ανατροπές και επιστροφές 09-15/05 .

Εκρήξεις ανατροπές : Τι είναι νέο, καινοτόμο και δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στο παρελθόν;

Όχι, δεν είναι αίνιγμα. Όμως σ’ αυτό μετατοπίζεται η συλλογική μας εστίαση για τους επόμενους πεντέμισι μήνες.

Καθώς ο μεγαλοπρεπής Δίας στρέφει τις ακτίνες του στον Κριό για πρώτη φορά από το 2010-11, αρχίζει και πάλι από την αρχή το ταξίδι του στον ζωδιακό κύκλο.

zodia-taro-45

Αυτός ο ενεργά δραστήριος κύκλος έχει να κάνει με το σπάσιμο των φραγμών, την ανάπτυξη νέων φιλοσοφιών και την ειλικρίνεια του να αποκαλούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Επειδή είναι έντονο το ένστικτο του ρίσκου, υπάρχει κίνδυνος να «πηδήξετε» χωρίς να σκεφτείτε. Οι αρπαγές της ηγεσίας και οι μάχες για τα ορυκτά καύσιμα θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό (και τις εξουσιαστικές δομές κουρελιασμένες).

Για να έχετε όμως καλύτερα αποτελέσματα, πάρτε την πρωτοβουλία σε όλους τους τομείς της ζωής σας… αλλά παίξτε δίκαια! Είναι δύσκολο να είστε υπομονετικοί με τη διαδικασία και το πρωτόκολλο τώρα, αλλά μην επιταχύνετε στη γραμμή του τερματισμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Εκρήξεις ανατροπές και επιστροφές 09-15/05 .

Μετά τις 28 Οκτωβρίου, ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύες και ξαναγυρίζει στον Κριό για έναν ακόμη γύρο…. από τις 20 Δεκεμβρίου 2022 ως τις 16 Μαΐου 2023. Μέχρι τότε, δείτε αν μπορείτε να σταματήσετε να αναμασάτε το παρελθόν ή να προσηλώνεστε στο μέλλον… και απλώς «να είστε στο εδώ και τώρα.” Ωστόσο, ο πειρασμός να μην στραφούμε σε περασμένα γεγονότα θα είναι πρόκληση μέχρι τις 3 Ιουνίου, εξαιτίας του Ερμή που μπαίνει στη δεύτερη ανάδρομη πορεία της χρονιάς.

Για άλλη μια φορά, ο πλανήτης της επικοινωνίας είναι ανάδρομος σ’ ένα ζευγάρι ζωδίων, φέρνοντας δύο διακριτά κύματα στα δραματικά του αποτελέσματα. Μέχρι τις 22 Μαΐου, μπορεί να νιώθουμε διπλή δόση επικοινωνιακού χάους, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέσα στο ζώδιό του, τους Διδύμους.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των τσιγγάνων 11-13/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

tarw-taro-xartomanteia

Να περιμένετε προστριβές στις εταιρικές σχέσεις, γι’ αυτό κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε να εμπλακείτε, υποστηρίζοντας πλευρά. Να ελέγχετε τριπλά ό,τι πρόκειται να δημοσιεύσετε ή να υπογράψετε. Δεδομένου ότι οι Δίδυμοι συνδέονται με τις μεταφορές, αποφύγετε να αγοράσετε οτιδήποτε έχει ρόδες μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Αν όμως υπάρχει ένα ημιτελές χειρόγραφο, podcast ή μια εργαστηριακή ιδέα, τότε είναι εξαιρετική στιγμή για να τα βγάλετε από το συρτάρι, να φυσήξετε τη σκόνη και να τα εξετάσετε, κάνοντας αναθεωρήσεις! Στις 22 Μαΐου, ο ζωηρός πλανήτης επιστρέφει στον πραγματιστή Ταύρο, δίνοντας μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας, σε όλο αυτό το χάος. Οι προϋπολογισμοί, τα χρονοδιαγράμματα και οι κανόνες στις σχέσεις, θα απαιτήσουν οξυδέρκεια και σαφήνεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εκρήξεις ανατροπές και επιστροφές 09-15/05 .

Μην υποθέτετε τίποτα! Να είστε εύστροφοι κι ευέλικτοι, ακόμα και όταν όλοι γύρω σας αντιδρούν πεισματικά! Θα επικρατήσουν συγχωνεύσεις εξουσίας, συγκλονιστικά σκάνδαλα και ξαφνικές αλλαγές.

Αργά την Κυριακή στις 15 Μαΐου αναμένετε μεγάλες αναταράξεις καθώς μια ολική έκλειψη Σελήνης (πανσέληνος) στον Σκορπιό σηκώνει το πέπλο των παρασκηνιακών εξελίξεων. Μπορεί να μάθετε πως ένας βασικός παίκτης αποχωρεί από ένα έργο ή ότι η διοίκηση αλλάζει χέρια.

Αυτή είναι η πρώτη έκλειψη στον Σκορπιό από τον Οκτώβριο του 2014, οπότε γεγονότα που έμειναν άλυτα πριν από οκτώ χρόνια, θα απαιτήσουν άλλον έναν γύρο προσοχής. Αν έχετε συγχωνεύσει περιουσιακά στοιχεία, η συνεργασία μπορεί να φτάσει σε ένα κομβικό σημείο καμπής.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των τσιγγάνων 11-13/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

dream

Εκρηξεις ανατροπές και επιστροφές 09-15/05 .

Σκοπεύετε να προχωρήσετε; Αν ναι, συνιστάται μια μεγαλύτερη, σταθερή δέσμευση. Αν όμως αυτό το ντουέτο δεν ευθυγραμμίζεται με τον σκοπό της ψυχής σας, μπορεί να θέλετε (ή να χρειαστεί!) να αποσυρθείτε. Επενδυτικές ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν απροσδόκητα ή κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει, για να χρηματοδοτήσει την εργασία σας. Δεδομένου ότι οι εκλείψεις φέρνουν πάντα έναν παράγοντα Χ, αξιοποιήστε τις ερευνητικές δυνάμεις του Σκορπιού και ερευνήστε διεξοδικά όποιον ξαπλώνετε στο κρεβάτι – κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Σε μια καθαρά θετική νότα, αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει μια θρυλική έκρηξη δημιουργικής ιδιοφυΐας. Και χάρη στο τρίγωνο Σελήνης/ Άρη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες—κι ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω—είναι το είδος της υποστήριξης, που βάζει το όνομά σας στον χάρτη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA