Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

filtro (1)

   Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Η Αstro-Live, παρουσιάζει  μια πρωτοποριακή σειρά από νέα Ενεργειακά Προϊόντα την… ‘LOVE TALKS ‘ .

 

Μια τεράστια ποικιλία από Ενεργειακά προϊόντα, σπάνια ινδικά θυμιάματα, βιο-πνευματικά κοσμήματα, κεριά Πανσελήνου, αραβικά φυλαχτά, σκόνες, αιθέρια έλαια, βότανα, αιγυπτιακά μπουχούρια, ερωτικά γούρια, Talisman, ζωδιακοί κρύσταλλοι, λιβάνια – καψίματα γητείας, μυστικές συνταγές αγάπης και χρήματος… που σίγουρα καλύπτουν και την δική σας μοναδική ανάγκη.

 

Υπηρεσίες και προϊόντα για ενεργειακό καθαρισμό, προστασία χώρου και προσώπων, και άλλα πολλά… είναι ένα μέρος από αυτά που μπορείτε βρείτε στην συλλογή της Αstro-Live, και να κάνετε την ζωή σας πιο ποιοτική.

zodia-taro-45

Κάθε προϊόν δημιουργείται αποκλειστικά και μόνο κατά περίπτωση και επιθυμία του Ενδιαφερόμενου.

 

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες χρήσης. Μιλήστε με το αρμόδιο τμήμα της Αstro-Live, και θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν για την δική σας ιδιαίτερη περίπτωση.

 

Ενεργειακά Πουγκάκια Ευχών αγάπης και τύχης

Σειρά προϊόντων ‘LOVE- TALKS’

Ένα ιδιαίτερο και πανίσχυρο δημιούργημα που μπορεί να ξανασμίξει χωρισμένα ζευγάρια που μετρούν ακόμα και χρόνια απομάκρυνσης.

Ο στόχος της επαναφοράς του αγαπημένου συντρόφου γίνεται πραγματικότητα σε μερικές μέρες… γρήγορα και με μόνιμο αποτέλεσμα.

 

Θέματα πίστης – προδοσίας –αρνητικών επιρροών  απομακρύνονται οριστικά… η έλξη και το δέσιμο στην ερωτική φωλιά είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.

 

Περιπτώσεις άσχημων χωρισμών, διαζυγίων, τρίτων προσώπων επιλύονται με τον ποιο θετικό τρόπο.

 

Κάθε ενεργειακό πουγκάκι αποτελείται από ένα προσεγμένο συνδυασμό υλικών (ημιπολύτιμων λίθων, σπάνιων βοτάνων, ελαίων και λοιπών αρωματικών)…, φερμένα από κάθε σημείο του πλανήτη. Τα υλικά αυτά ενώνουν τις μοναδικές ιδιότητες, την παλλόμενη ενέργεια τους και γίνονται ένα… αυτό που εμείς τελικά επιθυμούμε.

Ισχυρή βάση της δύναμης αυτής… είναι ο νόμος του Εφτά. Το Εφτά, είναι ένας Συμπαντικός αριθμός και είναι απαραίτητος, καθώς με την ισορροπία που κατέχει οδηγεί στην γρήγορη επίτευξη των στόχων και των επιθυμιών… όσο δύσκολο και να είναι σε κοσμικό επίπεδο να υλοποιηθούν!

 

Το κάθε ένα, είναι δημιουργημένο μοναδικά, για την κάθε ιδιαίτερη, ξεχωριστή ανάγκη και περίπτωση, μελετημένο κάτω από τις μοιραίες και ιδανικές αστρολογικές συνθήκες και κοσμικές επιρροές για να αποδώσει ταχύτερα τα μέγιστα… ως προς την επιθυμία του Ενδιαφερόμενου.

 

Ανάλογα λοιπόν, κάθε χειροποίητο πουγκί φέρνει τύχη, υγεία, πλούτο, αφθονία, επιτυχία, προστασία και προωθεί τα ερωτικά θέματα, τις συναισθηματικές σχέσεις, τα επαγγελματικά, την πνευματικότητα, τις νέες ιδέες και γενικότερα την πρόοδο κάθε ευχής του Ενδιαφερόμενου.

 

Φέρτε την τύχη και την αγάπη στον δρόμο σας!

 

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Astro-Live στο email: info@astro-live.gr  για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία