Ενεργειακό φυλαχτό σμίξιμο συντρόφων Egalare

zwdia-erwtiki-symvatotita

 

Ενεργειακό  φυλαχτό για σμίξιμο συντρόφων -΄Egalare΄

Μοναδικό  και πανίσχυρό  φυλαχτό – γούρι για έρωτα, αγάπη,  υποταγή  και γητεία  συναισθημάτων, ακατανίκητη  έλξη, μόνιμη επανασύνδεση, ενεργοποίηση ψυχρών συναισθημάτων. Επανασυνδέει ζευγάρια και απομακρύνει τις αρνητικές επιρροές τρίτων -επιθετική ενέργεια- ζήλεια- βασκάνια – γρουσουζιά… και οτιδήποτε άλλο που τυχόν να επηρεάζει.

Δημιουργείται αποκλειστικά και μόνο κατά παραγγελία και είναι ενεργοποιημένο – προγραμματισμένο ια την κάθε ιδιαίτερη περίπτωση και ανάγκη του Ενδιαφερόμενου.

 

Για τους δεσμευμένους: Τοποθετήστε  το συγκεκριμένο φυλαχτό στην κρεβατοκάμαρα και σύμφωνα πάντα  με τις οδηγίες. Θα προκαλέσει άμεσα στον σύντροφό σας έξαρση – έκφραση συναισθημάτων και θα έχετε πάντοτε και κατά αποκλειστικότητα την  αγάπη του και την αφοσίωσή του. Ξεκλειδώνονται  οι συναισθηματικοί διάλογοι και  το ζευγάρι λειτουργεί καλύτερα. Γενικότερα φέρνει την  γαλήνη στις συναισθηματικές  σχέσεις απομακρύνοντας  τις  εντάσεις- καυγάδες.  Αυτό μπορεί να λειτουργήσει και για όσους είναι σε χωρισμό ή φάση απομάκρυνσης από τον άνθρωπο τους… ακόμα και μετά από μήνες – χρόνια απουσίας και  σιωπής!

zodia-taro-45

 

Για τους Ελευθέρους: Οι αδέσμευτοι που κατέχουν το πανίσχυρο φυλαχτό αυτό μπορούν να έλξουν άμεσα  ποιοτικούς  ανθρώπους – πραγματική αγάπη και τον ιδανικό σύντροφο για πορεία ζωής  Οι ερωτικοί  δεσμοί γίνονται ισχυροί  και με προοπτικές μόνιμης  δέσμευσης.

Μια σειρά από βότανα, μπουχούρια,  ταλισμάν, αιθέρια έλαια, ζωδιακοί κρύσταλλοι, θυμιάματα  και φυσικά την συνταγή αγάπης… κάτω από τις σωστές πλανητικές όψεις και  ώρες … συνδυάζονται για να δημιουργηθεί το εν λόγω  φυλαχτό – γούρι αγάπης και έρωτα και να αποδώσει την ‘ προίκα’ του το συντομότερο δυνατό

Το  φυλαχτό  για να μπορέσει να αποδεσμεύσει  τις ιδιότητες τους  με τις οποίες  έχει ενεργοποιηθεί  και για τον σκοπό που καλείται να εξυπηρετήσει, θα πρέπει ο κάτοχος να έχει ισχυρή πίστη και επιμονή σε αυτό που κάνει και χρησιμοποιεί.

Το  προϊόν  συνοδεύεται από αναλυτικές πληροφορίες και  οδηγίες χρήσης. Μιλήστε με το αρμόδιο τμήμα της astro-live, και θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν  για την δική σας ιδιαίτερη περίπτωση.

Φέρτε την τύχη και την αγάπη στον δρόμο σας!

Στείλτε το μήνυμα  σας στο email: info@astro-live.gr και ενημερώστε μας για το τι ακριβώς επιθυμείτε, ή επικοινωνήστε άμεσα και 24 ώρες με το  τηλεφωνικό κέντρο (από όλα τα σταθερά και τα κινητά), 875-876-8024.