Ενορατική Κρυσταλλομαντεία Προβλέψεις για σχέσεις και συντρόφους!

zwdia-zaria-660_2

Ενορατική Κρυσταλλομαντεία Προβλέψεις για σχέσεις και συντρόφους!

Προβλέψεις 1- 4 εβδομάδες
Ενορατική Κρυσταλλομαντεία, πιο αναλυτικά:

Κριός 5 Περιστροφές – Νότια

Είστε μέσα σε μια καλή σχέση, που ο σύντροφος σας δεν μπορεί ακόμη να την υπηρετήσει όπως θα έπρεπε! Δώστε του χρόνο και θα δείτε ότι κάτι θα καλυτερεύσει.

zodia-taro-45

Ταύρος 6 Περιστροφές – Δύση

Δεν είναι ψέμα ότι το άτομο που έχετε μέσα ακόμη στην καρδιά σας, σας αγαπάει. Απλά οι πέριξ καταστάσεις είναι τόσο δύσκολες ακόμη, που δεν θέλει να σας δώσει άμεσα απαντήσεις.

Δίδυμοι 2 Περιστροφές – Ανατολή

Είστε μέσα σε πολλές και καλές συναναστροφές, σε κάθε τομέα της ζωής σας και μάλλον πρέπει να βρείτε και έναν νέο έρωτα που θα σας κάνει και να αισθανθείτε ευτυχείς.

Καρκίνος 9 Περιστροφές – Νότια

Θα δώσετε λίγο ακόμη χρόνο, στον σύντροφο που θέλετε να έχετε δίπλα σας, για να ξεκαθαρίσει το ερωτικό τοπίο στην ζωή του, αλλά και μέσα στην δική σας την σχέση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Λέων 4 Περιστροφές – Βορράς

Οι μέρες από τις αρχές του Φεβρουαρίου, θα έχουν για εσάς ποικίλες εκπλήξεις που θα σας φέρουν και πιο κοντά σε τελικές αποφάσεις με το ταίρι σας, για συγκατοίκηση ή και γάμο.

Ενορατική Κρυσταλλομαντεία

Παρθένος 8 Περιστροφές – Ανατολή

Τίποτα δεν θα μείνει στάσιμο, μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Υπάρχουν διάφορα θέματα που τείνουν να φύγουν από το μονοπάτι του συντρόφου σας, και εσείς να γίνετε η προτεραιότητα του.

Ζυγός 1 Περιστροφές – Νότια

Εσείς που έχετε πικραθεί από έναν ερωτικό χωρισμό, αλλά ακόμη αγαπάτε, από το τέλος του Ιανουαρίου και μετά, θα συναντηθείτε με το εν λόγω άτομο…και όλα είναι πιθανά.

zwdia-fotia

Σκορπιός 5 Περιστροφές – Δύση

Υπάρχουν καταστάσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά σε ένα επαγγελματικό σας όνειρο, που θα σας ανάγει τελικά και σχετικά σύντομα σε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση.

Τοξότης 4 Περιστροφές – Ανατολή

Κάποιος που σε παλιότερους χρόνους, είχατε απορρίψει τώρα θα έρθει και πάλι στο παρόν σας, και θα ζητήσει μέσα από δομημένες προτάσεις, να είστε και πάλι μαζί.

Αιγόκερως 3 Περιστροφές – Βορράς

Ο χρόνος κυλάει υπέρ σας, και σας κάνει να θέλετε να σκεφτείτε λίγο περισσότερο, ποια θα είναι τα επόμενα σας βήματα, για αυτήν την τόσο δύσκολη σχέση.

zwdia shmera

Ενορατική Κρυσταλλομαντεία

Υδροχόος 7 Περιστροφές – Δύση

Οι καταστάσεις όλο και καλυτερεύουν. Οικογενειακά θέματα θα λάβουν λύση, οι έρωτες που έχουν χαθεί να ξανα-διασταυρωθούν αλλά και μόνοι θα έχουν έναν νέο σύντροφο.

Ιχθείς 6 Περιστροφές – Νότια

Λόγια αγάπης αληθινής, θα έρθουν στον δρόμο σας και πάλι, από το άτομο που τόσο καιρό έρχεται και φεύγει. Τώρα επιστρέφει για να μείνει μόνιμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44