Εντάσεις και καταπιεστικές καταστάσεις 06/01-03/03

erwtikes-1314

Εντάσεις και καταπιεστικές καταστάσεις 06/01-03/03 .

Εντάσεις και καταπίεση : Άρης στον Ταύρο .

Άρης: φλογερός πολεμιστής του ηλιακού συστήματος, κυβερνήτης του σώματος και όλων των σαρκικών παρορμήσεων. Ο Άρης διοχετεύει φρέσκια, αναζωογονητική ενέργεια στο σώμα, όπως την πρώτη μέρα της άνοιξης.

Με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό για το τελευταίο εξάμηνο του 2020, μια ήδη δύσκολη χρονιά έγινε πολύ πιο τρελή. Καθώς η οπισθοδρόμηση πλησίαζε πιο κοντά, η αβεβαιότητα και η σύγχυση μετατράπηκαν σε χάος.

zodia-taro-45

Ο ανάδρομος Άρης ήρθε ολοταχώς….και ξεκίνησαν σφοδροί άνεμοι και πυρκαγιές σε πολλά σημεία της γης. Εκκενώθηκαν σπίτια και η τέφρα έπεφτε από ένα κόκκινο ουρανό. Αυτή είναι η τρέλα που δημιουργεί ο ανάδρομος Άρης. Είναι ο πλανήτης της δράσης. Όταν είναι ανάδρομος, οι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς ή πότε να ενεργήσουν. Όλα επηρεάστηκαν: τα σχολεία και οι επιχειρήσεις δεν μπορούσαν να ανοίξουν ξανά, τα κρούσματα της πανδημίας αυξήθηκαν, με χιλιάδες νεκρούς ανά τον κόσμο.

Τώρα όμως υπάρχουν καλά νέα: Ο Άρης προσγειώνεται απαλά στον κήπο του αισθησιακού Ταύρου που είναι ένα γήινο ζώδιο και φέρνει αντοχή, αφθονία και σταθερότητα. Η πρώτη ημέρα αυτής της διέλευσης συμπίπτει με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο Ζυγό. Ο Ταύρος και ο Ζυγός έχουν και οι δύο κυβερνήτη την ευεργετική Αφροδίτη. Είναι ένα τόσο πολυτελές και σέξι ξεκίνημα για το 2021!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Εντάσεις και καταπιεστικές καταστάσεις 06/01-03/03 .

Κάτι πραγματικά φοβερό συνέβη κατά την Εποχή του Ταύρου την τρίτη χιλιετία π.Χ. Ο Γαλαξίας ευθυγραμμίστηκε με τις ισημερίες του φθινοπώρου και της άνοιξης, έτσι ώστε τα άκρα της, άγγιζαν τη γη ακριβώς στο σημείο που ο ήλιος ανατέλλει και δύει.

Ήταν εκείνη τη στιγμή που η Άθωρ συνδέθηκε στενά με τον Γαλαξία μας. Οι πρόγονοί μας είδαν μια ιερή αγελάδα από τον ουρανό, να καταλήγει κάτω στη γη, εμποτίζοντας την ανθρωπότητα για αιώνες, με την ήπια δύναμή της.

Ο Ταύρος προέρχεται από την Άθωρ, την αιγυπτιακή θεά της γονιμότητας. Η Άθωρ κρατά ολόκληρο τον κοσμικό κύκλο στην ύπαρξή της. Με το ένα χέρι γεννά μωρά, και με το άλλο καλωσορίζει τους νεκρούς με νόστιμα αιθέρια φαγητά και ποτά.

xartomanteia

Είναι η θεά της μουσικής και της ευτυχίας, χορεύει χαρούμενα σε όλη τη νεκρόπολη….και είναι προστάτης των ανθρακωρύχων και φύλακας της ερήμου Είναι επικεφαλής της γης, φωλιασμένη σε ένα έλος πάπυρου κάτω από τον Γαλαξία, στον Νείλο του Ουρανού. Περισσότερα φεστιβάλ αφιερώθηκαν στην Άθωρ και περισσότερα παιδιά πήραν το όνομά της από οποιαδήποτε άλλη αιγυπτιακή θεότητα.

Ενσωματώνει όχι μόνο τον κύκλο της ζωής, αλλά και το φάσμα του φύλου. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες θα μπορούσαν να είναι ιέρειες/εις της Άθωρ. Κλασικά απεικονίζεται με έναν ηλιακό δίσκο ανάμεσα στα κέρατα της αγελάδας, καθώς ο Ώρος, ο θεός του ήλιου λέγεται ότι «στεγάζεται» μέσα της.

Ο Άρης περιστρέφεται με σθένος στον Ταύρο, αλλά μέχρι το τέλος της νύχτας, ο Ταύρος μετατρέπεται σε ογκόλιθο: εξαιρετικά γειωμένος, του είναι αδύνατο να σαλέψει, αργοκίνητος….γεμάτος αδράνεια.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία 2021 – Το νέο έτος σας χτυπάει την πόρτα

taro-zodia-098

Εντασεις και καταπιεστικές καταστάσεις 06/01-03/03 .

Αν μπορούμε να παρακινήσουμε τον εαυτό μας…. τεράστια ποσά εργασίας θα επιτευχθούν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Ο Άρης στον Ταύρο είναι ρεαλιστικός, ουσιώδης και κατηγορηματικός. Μόλις ο Ταύρος αρχίσει να δουλεύει, το κάνει με εντυπωσιακή δύναμη.

Ο Ταύρος μπορεί να είναι ένα αργά κινούμενο πλάσμα, αλλά αυτή η διέλευση είναι γεμάτη δραστηριότητα. Ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο στις 8 Ιανουαρίου και σχηματίζει αμέσως τετράγωνο με τον Άρη. Θα δούμε αυτήν την όψη ξανά στις 10 Φεβρουαρίου όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος!

Αυτή η επιρροή μας ενθαρρύνει να απαλλαγούμε από πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πια. Ορισμένα πράγματα μπορεί επίσης να χρειαστούν επισκευή. Προσέξτε για σωματική δυσφορία, πονοκεφάλους ή αίσθημα αναστάτωσης ή θλίψης. Στις 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Πολύ υψηλή ενέργεια και ιδιαίτερα κοινωνική ημέρα, αναφορικά με την εργασία. Προκλητική θα είναι η 13η Ιανουαρίου όταν ο Άρης τετραγωνίσει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Πιθανός πονοκέφαλος, σωματική δυσφορία και κόπωση. Μπορεί να υπάρχει παρανόηση στην επικοινωνία ή παρεξηγήσεις. Πολυάσχολα περιβάλλοντα, θα προκαλέσουν ερεθισμό. Ο μόνος πλανήτης στον Ταύρο αυτή τη στιγμή εκτός από τον Άρη….είναι ο Ουρανός. Η σύνοδος Άρη/Ουρανού στις 20 Ιανουαρίου, θα είναι το αποκορύφωμα αυτής της διέλευσης.

Μια προειδοποίηση: αυτή η όψη είναι εκρηκτική από μόνη της, αλλά θα είναι ακόμη περισσότερο με τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Δία και τον Κρόνο, όλους στον Υδροχόο (που κυβερνάται από τον Ουρανό). Επίσης και αυτή η όψη, συμπίπτει με το τέταρτο της σελήνης στον Ταύρο. Να περιμένετε το αναπάντεχο! Στις 22 Ιανουαρίου, ο Άρης τετραγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο. Περισσότερη αϋπνία, κόπωση, εφιάλτες, διαταραχές και άγχος. Το σώμα μας (Άρης) έρχεται σε αντίθεση με την αισιοδοξία μας (Δίας). Το σώμα μιλά όταν προσπαθούμε να το αναγκάσουμε να κάνει κάτι, που δεν θέλει να κάνει.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία 2021 – Το νέο έτος σας χτυπάει την πόρτα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Προσοχή: Ο ανάδρομος Ερμής, διαρκεί από τις 30 Ιανουαρίου ως τις 20 Φεβρουαρίου.

Την 1η Φεβρουαρίου, ο Ήλιος από τον Υδροχόο τετραγωνίζει τον Άρη. Αυτό φέρνει αβεβαιότητα και αναποφασιστικότητα. Μια καλή μέρα για να μείνετε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε. Η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Άρη στις 19 Φεβρουαρίου. Αυτή είναι μια ενεργή αλλά επιθετική όψη, που προκαλεί ανήσυχο ύπνο, άγχος, σωματική δυσφορία ή τραυματισμό.

Χρειάζεται πολύς χρόνος και έρευνα για να καταλάβουμε τι συμβαίνει με το σώμα μας, γεγονός που οδηγεί σε απογοήτευση. Τέλος, στις 24 Φεβρουαρίου, ο Άρης σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον μεγάλο «κακό» Πλούτωνα. Αυτή είναι μια υψηλή ενεργειακή επιρροή που μας κρατά άγρυπνους τη νύχτα. Φέρνει τόση ενέργεια στο σώμα…..που χρειάζεται να την απελευθερώσουμε με σωματική άσκηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75