Εντάσεις που σιγοβράζουν θα φτάσουν στα ερωτικά καβγαδάκια 30/08-05/09

zwdio-tayros

Εντάσεις που σιγοβράζουν θα φτάσουν στα ερωτικά καβγαδάκια 30/08-05/09 .

Εντάσεις που σιγοβράζουν : Οι σχέσεις θα είναι το βασικό θέμα των συζητήσεων, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Ο αγγελιαφόρος Ερμής περνά στον συνεργατικό Ζυγό… Και οι επικοινωνίες έχουν τη δυναμική να ισχυροποιήσουν ή να σπάσουν τους δεσμούς σας!

Μιας και ο Ερμής θα διαμείνει στον Ζυγό της ισορροπίας μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, όλοι μπορείτε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στη μεταδοτικότητα και την ακρόαση.

zodia-taro-45

Αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι: Αυτή η επιμήκης περίοδος περιλαμβάνει και την ανάδρομη φάση του, από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 18 Οκτωβρίου!

Εντάσεις που σιγοβράζουν, μπορεί να φτάσουν στην έκρηξη στα ερωτικά καβγαδάκια… Γι’ αυτό μην περιμένετε μέχρι τα όποια θέματά σας να ξεσπάσουν σαν λάβα από ηφαίστειο. Αρχίστε να επεξεργάζεστε τις διαφορές σας από νωρίς, πριν η επικοινωνία γίνει δύστροπη. Κάθε πρόθεση επίλυσης των διαφορών, απαιτεί έμφαση στο να ακούτε και να κατανοείτε τον εαυτό σας και τους άλλους. Ποιος δεν θα αξιοποιούσε κάτι τέτοιο αυτή την εποχή;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εντάσεις που σιγοβράζουν θα φτάσουν στα ερωτικά καβγαδάκια 30/08-05/09 .

Οι ανάδρομες φάσεις του Ερμή είναι γνωστό ότι έλκουν άτομα από το παρελθόν. Μιας και η επερχόμενη αφορά τον Ζυγό, μια τέτοια λίστα είναι πιθανό να περιλαμβάνει προηγούμενες σχέσεις. Άραγε πρόκειται για τοξικές «πρώην» ή τις «ιδανικές» που σας ξέφυγαν; Μπορεί να φτάσετε μέχρι τις 5 Νοεμβρίου για να δώσετε απάντηση… Αλλά αν ανοίξετε ξανά τέτοιες πόρτες, να προχωρήσετε με προσοχή και επιφύλαξη!

Θέλετε να κάνετε εντύπωση με την εμφάνισή σας; Όσο ο Ερμής διασχίζει τον Ζυγό που αγαπά την πολυτέλεια, ίσως παραμερίσετε τα μαργαριτάρια σας και αρχίσετε να εκτιμάτε τα ηθικά εξορυγμένα διαμάντια. Εντάξτε τα σε ένα αξεσουάρ που δεν θα περάσει απαρατήρητο, σε αυτή την περίοδο που ομοιάζει με Αστρολογική Εβδομάδα Μόδας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/09 Επανασυνδέσεις ζευγαριών – Προτάσεις γάμου

zodia-zvdia-22

Τα δακτυλίδια θα έχουν επίσης την τιμητική τους, μιας και ο Ζυγός κυβερνά όλο το φάσμα του γάμου. Τι θα λέγατε για μια συνθήκη ειρήνης; Μικροπρεπείς διαφωνίες μπορούν να ξεπεραστούν υπό αυτό το κλίμα αρμονίας, ανοίγοντας δρόμο για πολυπόθητους συμβιβασμούς. Αλλά κάνοντας μια παραχώρηση, δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψετε στους άλλους να ξεπεράσουν τα όρια… Διατηρήστε την ισορροπία, με μια ισότιμη ροή στο δούναι και λαβείν!

Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται μια σύγκρουση, ανάμεσα στον υποκινητή Άρη στην Παρθένο και τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η όψη μπορεί να σας «τεντώσει» σαν λάστιχο, σε αντίθετες κατευθύνσεις. Αν και θα θέλετε να ακολουθήσετε τους κανόνες, οι πειρασμοί θα είναι εξίσου ακαταμάχητοι… Δεν θα είναι εύκολο να θέσετε όρια, ενώ μπορεί και να αναθεωρήσετε την αιχμηρότητα «κανόνων» που έχετε ήδη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Εντασεις που σιγοβράζουν θα φτάσουν στα ερωτικά καβγαδάκια 30/08-05/09 .

Αλλά όλα είναι πιθανά: Οι ακατάλληλοι άνθρωποι ίσως να τεντώσουν τις ευαίσθητες χορδές σας ή να σας κάνουν να ρίξετε τις άμυνές σας. Η αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων είναι κακή κίνηση κάθε μέρα… Αλλά ο αντίκτυπος μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιζήμιος κοντά στην Πέμπτη. Ακόμα κι αν εμπιστεύεστε τυφλά κάποια άτομα, δεν παύουν να είναι άνθρωποι. Τώρα κρατήστε για τον εαυτό σας κάθε πικάντικο κουτσομπολιό!

Η έλξη είναι μια μυστήρια υπόθεση. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί κάποιοι άνθρωποι σας «τραβούν» και άλλοι σας απωθούν. Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, είναι καλύτερα να μην κινηθείτε με βάση το ένστικτό σας: Η Αφροδίτη της αγάπης θα βρεθεί σε ένα περίπλοκο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που κυβερνά το υποσυνείδητο.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/09 Επανασυνδέσεις ζευγαριών – Προτάσεις γάμου

taro-zodia-76

Είτε πρόκειται για μια υπεπροστατευτική μαμά, έναν αυστηρό μπαμπά ή κάτι άλλο ανεξήγητο, η λογική σας πτυχή θα πρέπει να ορίζει τις επιλογές σας!

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της «προβολής» – και η επίδρασή του μπορεί να σας κάνει να αποδώσετε σε άτομα, ποιότητες που δεν έχουν. Σαν να ερωτεύεστε «ενδεχόμενους» ανθρώπους, αντί να βλέπετε αυτό που πραγματικά είναι.

Με την αισιόδοξη οπτική της Αφροδίτης, όλοι θα είστε επιρρεπείς σε αυτό γύρω στην Κυριακή. Αν νιώσετε κάποιες σπίθες, φυσικά πρέπει να τις διερευνήσετε… Αλλά αν η πρόκληση σας κατευθύνει σε μια επικίνδυνη διαδρομή ή ένα ατέρμονο αδιέξοδο, κάντε στροφή αμέσως!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia