Εξομολογήσεις και αλήθειες που θα σας απελευθερώσουν 29/08-04/09

imerisies-19314-oneirokriths

Εξομολογήσεις και αλήθειες που θα σας απελευθερώσουν 29/08-04/09 .

Εξομολογήσεις και αλήθειες : Υπάρχει μια σκληρή αποφασιστικότητα στον αέρα, καθώς δύο τολμηροί πλανήτες, ο Άρης και ο Δίας, σχηματίζουν ένα φιλικό εξάγωνο (γωνία 60 μοιρών) διοχετεύοντας σε όλους εμάς, θάρρος κι ενθουσιασμό.

Οι προφυλάξεις που πρέπει να πάρουμε γι’ αυτό το κοσμικό δίδυμο, είναι ευθύνη του καθενός μας!

Όλοι θα πρέπει να διαχειριστούμε την απερίσκεπτη παρορμητικότητά μας κατά τη διάρκεια αυτής της γεμάτης σκαμπανεβάσματα διαδρομής.

zodia-taro-45

Δεδομένου ότι ο δραστήριος Άρης ενεργοποιείται στους λαλίστατους Διδύμους, κάνει κάθε δήλωση να μετράει! Ακόμη περισσότερο αφού ο ειλικρινής Δίας, είναι ανάδρομος στον αχαλίνωτο Κριό. Οι λέξεις μπορούν να δημιουργήσουν κόσμους μαγικούς στην Πέμπτη στις 1 Σεπτεμβρίου ή να πληγώσουν ανεπανόρθωτα.. αν είναι επιθετικό το μήνυμά σας.

Συνιστούμε να μείνετε στην παραγωγική πλευρά των πραγμάτων. Πολλά καλά μπορούν να επιτευχθούν με τη δύναμη της συνεργασίας αυτή την εβδομάδα… όπως εξίσου εύκολα μπορείτε να ξεκινήσετε μια πολεμική σύρραξη. Επικρατούν πολλές και διαφορετικές απόψεις! Όλοι είμαστε «ειδικοί» αυτή την Παρασκευή, όταν ο φλύαρος Ερμής στον Ζυγό αντιμετωπίζει τον Δία, ο οποίος είναι ανάδρομος στον Κριό. Οι άνθρωποι μπορεί να δίνουν συμβουλές με περιορισμένες πληροφορίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εξομολογήσεις και αλήθειες που θα σας απελευθερώσουν 29/08-04/09 .

Πριν αρχίσετε να ενθουσιάζεστε, αφιερώστε χρόνο για να ερευνήσετε τι έχετε ακούσει- κι ελέγξτε μερικές αξιόπιστες πηγές. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα νιώθετε πως ο καθένας συνεχίζει να λέει τα δικά του, ενώ δεν ακούει, αυτά που λένε οι άλλοι. Προσπαθήστε να μην συμμετέχετε στην κακοφωνία. Αν χρειαστεί να αγωνιστείτε για να σας ακούσουν, τότε μάλλον θα χάσετε την ανάσα σας.

Προς το παρόν, καλύτερα να βάλετε τα ακουστικά σας, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική για να «καταπνίξετε» το δράμα. Μήπως προσπαθεί κάποιος να σας πουλήσει μια μεγάλη ιδέα; Αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αυτός ο αστρικός χάρτης, πρακτικά διασφαλίζει, ότι είναι. Τι είναι χίμαιρα και τι αλήθεια; Το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου ρίχνει τις ακτίνες εξισορρόπησής της στον Τοξότη, τον αυθεντικό αστυνομικό του ζωδιακού κύκλου.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 01-10/09 – Έρωτες και Σχέσεις Πρώτο Δεκαήμερο Σεπτέμβριος 22

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εξομολογήσεις και αλήθειες που θα σας απελευθερώσουν 29/08-04/09 .

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να σταματήσετε να σχεδιάζετε στρατηγικές κινήσεις και απλά να είστε ειλικρινείς, γνήσιοι και αυθεντικοί. Μπορεί ακόμη και να αποκαλύψετε ένα από τα μυστικά σας – είτε μοιράζεστε τη φόρμουλα για την επιτυχία είτε μιλώντας για μια εμπειρία που κερδίσατε μέσα από δυσκολίες.

Αν όμως προσπαθείτε να «αντισταθμίσετε» ένα λάθος που σας κρατούσε ξύπνιους τη νύχτα, προσέξτε! Γιατί παρά τη θέλησή σας, οι ακτίνες αυτού του φεγγαριού μπορεί να ανακοινώσουν την είδηση, σαν πλανητικοί παπαράτσι.

Η σοφή κίνηση θα είναι να προλάβετε την όλη ιστορία.. κάνοντας τις αποκαλύψεις μόνοι σας. Ακόμα κι αν η εξομολόγηση φαίνεται βασανιστική αυτή τη στιγμή, ξέρετε πως η αλήθεια θα σας απελευθερώσει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 01-10/09 – Έρωτες και Σχέσεις Πρώτο Δεκαήμερο Σεπτέμβριος 22

taro-zodia-098

Εξομολογησεις και αλήθειες που θα σας απελευθερώσουν 29/08-04/09 .

Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να είστε ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί. Μπορείτε να παραβλέψετε μερικές άσχημες λεπτομέρειες! Αυτό θα δώσει στους ανθρώπους την ευκαιρία να επεξεργαστούν το αρχικό σοκ ή την αναστάτωση, χωρίς να χρειαστεί να ζήσουν όλη την αγωνία. Δεδομένου ότι ο Τοξότης είναι το ζώδιο της διεύρυνσης της γνώσης και των εμπειριών, αυτό το τέταρτο της Σελήνης μπορεί να σας ωθήσει να ζήσετε μια ταξιδιωτική εμπειρία που θα σας αλλάξει τη ζωή … ειδικά πριν από την επόμενη Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος!

Μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε να κάνετε εγγραφή για μερικά εκπαιδευτικά μαθήματα. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα μέτριο τέταρτο σελήνης, το ταξίδι σας δεν χρειάζεται να είναι υπερπόντιο ή το πτυχίο σας πανεπιστημιακό. Σκεφτείτε μικρές αποδράσεις τα σαββατοκύριακα ή διαδικτυακά σεμινάρια που μπορούν ν’ αλλάξουν το παιχνίδι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος