Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/03

kiniseis-apoplanisis-zwdia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Αυτά που πρέπει να πείτε, στον άνθρωπο σας καλύτερα να το κάνετε τώρα, και όχι μετά τις 23/03 που θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά ο Ερμής.

Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Η αχαριστία δεν ανήκει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Αυτό είναι και κάτι που όμως ούτε και εσείς το υποστηρίζετε, σε άτομα που σας έχουν φερθεί καλά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Δίδυμοι: Υπάρχει μια ακαταλαβίστικη συμπεριφορά, από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που σας έχει προκαλέσει και την μέγιστη σας ανασφάλεια.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Καρκίνος: Μην κάνετε ακόμη δημόσιες εμφανίσεις, με έναν άνθρωπου που ξέρετε ότι είναι δεσμευμένος, και που δεν σας έχει κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

chartomantia-087

Λέων: Μια καινούργια γνωριμία που υπάρχει στον δρόμο σας, θα σας δώσει και τις αφορμές για να φύγετε από τα παλιά, και να απολαύστε το ποιοτικό σας παρόν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος: Αυτά που ζείτε μέσα στην αισθηματική σας ζωή, θα πρέπει να γραφτούν σε βιβλίο. Τουλάχιστον προσπαθήστε αυτό το διάστημα, να κρατήσετε τις ισορροπίες.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός: Πολλά αλλάζουν προς το καλύτερο μέσα στην ζωή σας, και σας κάνουν να θέλετε πραγματικά να έχετε κοντά σας, έναν σοβαρό άνθρωπο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

Σκορπιός: Η διάθεση σας έχει ανέβει και το μόνο σίγουρο είναι, ότι άθελα του ο άνθρωπος σας, σας ζηλεύει πολύ και πιθανόν και να σας κάνει σκηνές.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης: Μπορεί αυτή η εποχή να σας βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή αλλά το μόνο βέβαιο, είναι… ότι ο άνθρωπος σας δεν θέλει να χωρίσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης

αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αιγόκερως: Πολλά τα μυστικά που πρέπει να κρατήσετε ακόμη και μόνο για εσάς, καθώς δεν είστε σίγουροι για το άτομο, που τώρα τελευταία έχετε γνωρίσει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Υδροχόος: Αισθάνεστε ότι κάποιος από τον χώρο εργασίας σας, σας θέλει πάρα πολύ. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην σας καταλάβει κάποιος εκεί.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Ιχθείς: Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις, στην ζωή σας…που σας αναγκάζουν να γυρνάτε και πάλι πίσω στο ερωτικό σας παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

chartomanteia-44

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.