Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/03

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μην κρατάτε μέσα σας, τα όποια παράπονα έχετε από τον άνθρωπο σας. Μπορείτε να τα πείτε και ταυτόχρονα να προτείνετε και τις λύσεις σας.

Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Υπάρχει κάποιο άτομο στον φιλικό σας κύκλο, που κατά καιρούς σας δίνει ερωτικές δονήσεις. Αυτό είναι κάτι που θα σας συμβεί άμεσα… και πάλι.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Δίδυμοι: Είσαστε κυκλοθυμικοί και κάποιους τους μπερδεύετε. Αυτό είναι και κάτι που μπορεί να σας δείχνει όμως και ακόμη πιο γοητευτικούς, σε αυτόν που θέλετε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Καρκίνος: Εσείς δεν θα κάτσετε να περιμένετε να σας ψάξουν και να σας κάνουν τις προτάσεις. Είστε αρκετά θαρραλέοι, για να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

chartomanteia-44

Λέων: Το επόμενο δεκαήμερο θα αλλάξουν πολλά στην ερωτική σας ζωή. Οι περισσότεροι του ζωδίου, θα έχουν ειδήσεις από το παρελθόν τους.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος: Όμορφες και θετικές θα είναι τελικά οι εξελίξεις στον δεσμό σας, που μπορεί να πέρασε κάποια προβλήματα, αλλά τώρα όλα θα ισορροπήσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός: Μια νέα γνωριμία υπάρχει στην καθημερινότητα σας, που όμως δεν σας έχει τραβήξει την προσοχή. Από την νέα εβδομάδα, αυτό θα αλλάξει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

 

 

 

 

 

Σκορπιός: Είσαστε μέσα σε μια αγωνία για τα οικονομικά – εργασιακά σας, θέματα και κάπου ίσως και να έχετε παραμελήσει τον άνθρωπο και την σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης: Κάποια παράπονα έχει το ταίρι σας, καθώς σας βλέπει να μην κάνετε και τόσο μεγάλη προσπάθεια για να λήξετε τις υποθέσεις σας, από το παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αιγόκερως: Τα άστρα είναι σύμμαχοι σας, και σας δίνουν τις ευκαιρίες για να φύγετε από τα άσχημα του παρελθόντος και να ανοίξετε τα μάτια σας στο παρόν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Υδροχόος: Μια παλιά σας ερωτική υπόθεση, θα σας ψάξει μέσα στις ερχόμενες ημέρες, και το πιο πιθανόν είναι να σας κάνει πρόταση επανένωσης.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Ιχθείς: Θα έχετε μια καλή οικονομική είδηση, που θα σας βοηθήσει να λύσετε και πολλά από τα προβλήματα που έχει δημιουργηθεί στην ερωτική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

chartomantia-087

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.