Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 19/05 Παρασκευή

astrologia-22

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 19/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Το πάθος και η ζήλια που έχετε για τον άνθρωπο σας, ίσως κάποιες φορές να τον πιέζει. Μην το κάνετε λοιπόν. Αυτοί που σας αγαπούν θα σας το δείξουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ταύρος: Αυτό που σας ενδιαφέρει αυτήν την εποχή, συσχετίζεται, με το παρελθόν σας. Μέσα στις επόμενες θα έχετε πολλές εκπλήξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Είσαστε μέσα σε όλα αυτήν την εποχή. Τα άστρα σας ευνοούν και σας δίνουν μεγάλη δυναμική για να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Θα δείτε ότι μέσα στις ερχόμενες ημέρες, το συντροφικό σας ταίρι, θα σας ζητήσει, μια πιο αναλυτική συζήτηση για το άμεσο μέλλον σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Λέων: Πολλά τα θέματα που σας απασχολούν και έχουν να κάνουν με κάποιο πρόσωπο, που κατά καιρούς μπαινοβγαίνει στην καθημερινότητα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος: Όλα αυτά που έχετε ζητήσει από τον άνθρωπο σας, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα γίνουν πραγματικότητα. Τα καλύτερα σας πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Μην ακούτε ποτέ τις σας λένε οι άλλοι για την αισθηματική σας κατάσταση. Όποιο και να είναι το πρόβλημα, μπορείτε να το επιλύσετε στο μεταξύ σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Σκορπιός: Εδώ και καιρό κάνετε την αληθινή σας προσπάθεια για να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτό το υποστηρίζουν και οι αστρολογικές συνθήκες.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Η εποχή με τον ήλιο να περνάει τους Διδύμους, θα σας δώσει όλα αυτά που χρειάζονται για να μπορέσετε να φέρετε, σε ισορροπία την σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Αιγόκερως: Δεν πρέπει μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος Μάιος, εσείς να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για τον δεσμό σας. Πολλά ακόμη που πρέπει να συζητηθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Υδροχόος: Είσαστε μέσα σε μια μόνιμη αγωνία για όλα αυτά που ζείτε σε αισθηματικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Ο τρόπος που πάτε και έρχεστε στο παρελθόν σας, δεν είναι και ο καλύτερος. Επίσης, να θυμάστε, ότι οι ερωτοφιλίες δεν είναι για το ζώδιο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.