Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/01 Σάββατο .

erwtikes-provlepseis-tetarti-7-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/01 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/01 Ζώδια Κριός .

Η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας για όσα σας απασχολούν είναι προτιμότερη από το να τα κρατάτε όλα μέσα σας.

Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην φοβάστε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σε γενικές γραμμές όλα κυλούν αρμονικά στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να αφήσετε κάποιες ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν τη γιορτινή διάθεση της μέρας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε σίγουροι ότι αυτή η μέρα ευνοεί τις νέες συναντήσεις.

Δείξτε λίγη πίστη και καλή θέληση και όλα θα πάνε καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/01 Ζώδια Δίδυμοι

Θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε και να διαλύσετε την τρέχουσα σχέση σας; Ή μπορείτε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να γυρίσετε μια νέα σελίδα στην σχέση σας; Από εσάς εξαρτάται. Αν ψάχνετε ακόμα για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, γιατί δεν κάνετε την πρώτη κίνηση; Απλά φλερτάρετε λίγο και προσεγγίστε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Καρκίνος

Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη μέρα και αφιερώστε χρόνο στον/στην σύντροφο και την οικογένειά σας. Απολαύστε τις ρομαντικές δονήσεις της μέρας και βάλτε τα δυνατά σας για να έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό. Εάν είστε αδέσμευτοι, επιδιώξτε να περάσετε τη μέρα σας με φίλους. Πολλά μπορεί να συμβούν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  01-03/01 Αισθηματική ανακωχή – Ερωτικές απολογίες

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Αφήστε την πιο ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας να βγει προς τα έξω και προγραμματίστε μια υπέροχη βραδιά για τους δυο σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην προσπεράσετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Ετοιμαστείτε να κάνετε την κίνησή σας.

Ζώδια Παρθένος

Διώξτε το στρες και το άγχος από την ζωή σας σήμερα και απολαύστε μερικές πραγματικά ρομαντικές στιγμές με το άλλο σας μισό. Αισθάνεστε παθιασμένοι και σέξι και είστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσετε αυτή την διάθεση στο μέγιστο. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι η μέρα σας. Μπορεί να συναντήσετε το άτομο των ονείρων σας.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/01 Ζώδια Ζυγός

Μην βγάζετε την απογοήτευσή σας στον/στην αγαπημένο/η σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να είστε περήφανοι για τον τρόπο που χειρίζεστε την κατάσταση. Βάλτε στόχο να κάνετε μια πολιτισμένη συζήτηση με το άλλο σας μισό. Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια στρατηγική αν είστε αδέσμευτοι. Απλώς κάντε την κίνησή σας, ήρεμα και με αυτοπεποίθηση, και συζητήστε με το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Σκορπιός

Πρέπει να γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, καθώς και πιο αισιόδοξοι για τις αλλαγές που συντελούνται τώρα. Η άκαμπτη στάση σας δεν βοηθάει σε τίποτα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα ταράξει τα νερά της ερωτικής σας ζωής! Εάν αποφασίσετε να βγείτε έξω, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε ένα-δυο φλερτ ή ακόμη και να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της προσωπικής σας ζωής και να βρείτε έξυπνες λύσεις – είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια θετική στάση απέναντι στην κατάστασή σας και μια αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον.

Ζώδια Αιγόκερως

Βρείτε το χρόνο να σχεδιάσετε ένα υπέροχο βράδυ για εσάς και τον/την σύντροφό σας απόψε. Έχετε μια ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση, οπότε γιατί να μην την αξιοποιήσετε στο έπακρο; Εάν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε την γοητεία και το σεξαπίλ σας για να προσεγγίσετε ένα ξεχωριστό άτομο στη ζωή σας. Το φλερτ θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και την θετική σας διάθεση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  01-03/01 Αισθηματική ανακωχή – Ερωτικές απολογίες

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/01 Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε με τον/την σύντροφό σας και να αφήσετε πίσω όλες σας τις ανησυχίες. Η πίεση και το άγχος της καθημερινότητας εξαφανίζονται μόλις βρεθείτε στο πλευρό του/της συντρόφου σας. Μιλήστε για πράγματα που σας κάνουν και τους δύο χαρούμενους, όπως η ανακαίνιση του σπιτιού σας ή ο προγραμματισμός μιας ωραίας εκδρομής. Αν είστε αδέσμευτοι, ελάτε σε επαφή με καλούς φίλους και προγραμματίστε μια κοινή έξοδο. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα πάνε καλά και στην ερωτική σας ζωή και μπορείτε να περάσετε πραγματικά υπέροχα με τον/την σύντροφό σας απόψε. Μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει αυτήν την όμορφη, ρομαντική ατμόσφαιρα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη για λίγη οικειότητα. Βγείτε εκεί έξω. Είναι βέβαιο, ότι όσοι βρεθούν στον δρόμο σας απόψε θα πέσουν θύματα της ακαταμάχητης γοητείας σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098