Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/02 Τρίτη

erwtikes-1314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/02 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/02 Ζώδια Κριός .

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας, καθώς θα έχετε χρόνο να μιλήσετε για όσα σας προβληματίζουν.

Προσπαθήστε να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι και να διατηρήσετε μια διπλωματική στάση – οι διαφωνίες και οι καυγάδες είναι αντιπαραγωγικοί. Αν είστε αδέσμευτοι, διοχετεύστε την απεριόριστη ενέργεια σας σε ένα χόμπι που σας αρέσει. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε μια πιο θετική στάση απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα και μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε συγκρούσεις.

Αν δεν συμφωνείτε με τις απόψεις του/της συντρόφου σας, προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να συζητήσετε τα πράγματα ώριμα. Αν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να είστε πιο προσιτοί.

Κανείς δεν είναι τέλειος – ούτε καν εσείς – γι’ αυτό μην απορρίπτετε άτομα που μπορεί να αξίζουν μια ευκαιρία να μπουν στην ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/02 Ζώδια Δίδυμοι

Απολαύστε την θετική ενέργεια της σημερινής μέρας και μην κολλάτε σε λάθη του παρελθόντος. Μοιραστείτε τη χαρά σας και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να πείτε στον/στην σύντροφό σας πόσα σημαίνει για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε μια πολύ ρομαντική βραδιά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Βγείτε έξω και φλερτάρετε!

Ζώδια Καρκίνος

Πρέπει να ξεκαθαρίσετε πού βρίσκεστε στην σχέση σας, για να συνεχίσετε. Ανοιχτείτε, πείτε τι σας ενοχλεί και σταματήστε να τα κρατάτε όλα μέσα σας. Δεν είναι καλό ούτε για εσάς ούτε για τον/την σύντροφό σας. Από την άλλη πλευρά, προσπαθήστε να κρατήσετε τα επαγγελματικά σας άγχη μακριά από τη σχέση σας. Προστατέψτε τον δεσμό σας και θα περάσετε ένα πολύ ευχάριστο βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ξεκαθαρίστε τι ψάχνετε. Αισθάνεστε έτοιμοι να δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση ή απλά θέλετε κάποιον /α για να περνάτε καλά; Όλα είναι πιθανά αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/02 Ευχάριστα νέα – Επαγγελματικές προτάσεις

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια νέα πιο ήρεμη περίοδο για την ερωτική σας ζωή, κατά την οποία η επικοινωνία σας με τον/την σύντροφό σας θα είναι απλά εξαιρετική. Συζητήστε ανοιχτά οτιδήποτε σας απασχολούσε μέχρι τώρα. Μαζί θα μπορέσετε να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις που μέχρι στιγμής σας διέφευγαν. Αν είστε αδέσμευτοι, μην βιαστείτε να πάτε παρακάτω με κάποιον/α, που γνωρίσατε πρόσφατα. Δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο, προκειμένου να είστε σίγουροι για το αν είναι κατάλληλος/η για εσάς.

Ζώδια Παρθένος

Υπάρχουν κάποια θέματα που σας προβληματίζουν στην ερωτική σας ζωή, αλλά θα μπορέσετε να βρείτε μερικές δημιουργικές λύσεις σήμερα, με τη βοήθεια και την υποστήριξη του/της συντρόφου σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε απόλυτα ειλικρινείς σε όλα όσα λέτε. Αν ψάχνετε ακόμη τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας. Νιώθετε αυτοπεποίθηση και είστε πολύ σέξι, κάτι που τραβάει πάνω σας όλα τα βλέμματα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/02 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα στην ερωτική σας ζωή. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε, να συζητήσετε τι δεν πάει τόσο καλά στη σχέση σας και να βρείτε κοινές λύσεις. Έτσι, εσείς και ο/η σύντροφός σας θα ξέρετε πού βρίσκεστε και θα σταματήσετε να βασανίζετε ο ένας τον άλλον με αμφιβολίες και υποψίες σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε πολλά νέα και ενδιαφέροντα άτομα σήμερα!

Ζώδια Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να αναθεωρήσετε τη στάση σας σε ό,τι αφορά την σχέση σας. Κάποια γεγονότα που θα λάβουν χώρα σήμερα σας βοηθούν να δείτε πού κάνατε λάθος και να προσπαθήσετε να το διορθώσετε. Αν είστε αδέσμευτοι, μην πιέζετε τον εαυτό σας, να βρει σύντροφο. Χαλαρώστε και θα δείτε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Υπάρχουν πολλά προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και συνεχίζουν να εμφανίζονται διαρκώς στην σχέση σας. Κάντε μια σοβαρή συζήτηση με τον /την σύντροφό σας και ξεκαθαρίστε τα μια για πάντα. Δεν είναι καλύτερα να περνάτε τον χρόνο σας σε δημιουργικές δραστηριότητες με το άλλο σας μισό, παρά να μαλώνετε για πράγματα που έγιναν πριν από πολύ καιρό; Με λίγη κατανόηση και συμβιβασμό και από τις δύο πλευρές, όλα θα βελτιωθούν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε εκεί έξω και γιορτάστε την ανεξαρτησία σας. Ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να τελειώσουν αυτές οι ξέγνοιαστες μέρες.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σχέση σας θα δει μια αξιοσημείωτη βελτίωση εάν αποφασίσετε να την προστατέψετε από τα καθημερινά σας προβλήματα και στοχεύσετε στο να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Δεν υπάρχει λόγος να τον/την επιβαρύνετε με προβλήματα που δεν τον/την αφορούν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βάλτε τα καλά σας και βγείτε έξω απόψε. Το πιθανότερο είναι ότι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα αλλάξει την ζωή σας σε μια στιγμή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/02 Ευχάριστα νέα – Επαγγελματικές προτάσεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/02 Ζώδια Υδροχόος

Η σχέση σας πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μακριά από τις καταιγίδες του παρελθόντος. Καλό θα είναι να την προστατέψετε από τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη δουλειά σας και να ασχοληθείτε με τα κοινά σας σχέδια. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, ρίξτε τις άμυνες σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν.

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε καταφέρει να χτίσετε μια δυνατή σχέση και είναι στο χέρι σας να συνεχίσετε όπως ξεκινήσατε – με ειλικρίνεια και ευθύτητα για οτιδήποτε σας απασχολεί. Αν εξακολουθείτε

να ψάχνετε για το άλλο σας μισό και έχετε πια κουραστεί, βγείτε έξω με καλούς φίλους και διασκεδάστε. Μια όμορφη συνάντηση πλησιάζει όλο και πιο κοντά, που θα σας βγάλει από την ανία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot