Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/03 Τρίτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/03 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/03 Ζώδια Κριός .

Το άγχος που έχετε υποστεί τον τελευταίο καιρό σας έχει κάνει να αμφισβητήσετε τη σχέση σας. Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιήσετε ότι για όσα περνάτε δεν φταίει ο/η σύντροφός σας και θα ήταν άδικο να τον/την κατηγορείτε για όλα σας τα προβλήματα.

Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας και να καταλήξετε στο τι ακριβώς θέλετε από μια σχέση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μαύρα σύννεφα μαζεύονται στην ερωτική σας ζωή και η μόνη σας διέξοδος είναι να συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας και να λύσετε μαζί τα προβλήματά σας.

Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση. Αυτό επιτρέψει και στους δυο σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

Είστε αδέσμευτοι; Κάποιος/α σας φλερτάρει εδώ και καρό. Δώστε του/της μια ευκαιρία σήμερα. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Μαρτίου 22

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/03 Ζώδια Δίδυμοι

Αν θέλετε να απολαμβάνετε τον χρόνο που περνάτε με τον/την σύντροφό σας, θα πρέπει να μάθετε να αποσυνδέεστε από τα καθημερινά σας άγχη και να επικεντρώνεστε στις θετικές και ουσιαστικές πτυχές της σχέσης σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, ένα άτομο από τον κύκλο σας θα σας εκπλήξει με μια πρόταση στην οποία δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

Ζώδια Καρκίνος

Κάντε μια προσπάθεια να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας σήμερα και να του/της εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους συμπεριφέρεστε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, στο χέρι σας είναι να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν και τρέφει επίσης συναισθήματα για εσάς, είναι πολύ ντροπαλός/ή για να πάρει την πρωτοβουλία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Λέων

Σταματήστε να κολλάτε σε ασήμαντες λεπτομέρειες από το παρελθόν, γιατί το μόνο που καταφέρνετε έτσι είναι να δημιουργείτε ένα περιβάλλον συνεχούς γκρίνιας. Αντίθετα, εστιάστε στα θετικά και παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε σημαντικά την σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Αν αποφασίσετε να το προχωρήσετε, θυμηθείτε να το κάνετε με αργό και σταθερό τρόπο.

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι έχετε χτίσει έναν τοίχο ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτό οφείλεται στα συνεχή επαγγελματικά προβλήματα και τις υποχρεώσεις που σας έχουν εξαντλήσει. Προσπαθήστε να ξεκλέψετε λίγο ελεύθερο χρόνο για να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε έξω! Μερικές υπέροχες εκπλήξεις σας περιμένουν. Μπορεί ακόμη και να επανασυνδεθείτε με έναν/μία παλιό/ά σας σύντροφο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/03 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή πάνε καλά αυτή τη στιγμή και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε καλά με τον/την σύντροφό σας και να απολαύσετε μια ήρεμη, ρομαντική βραδιά. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα σηματοδοτεί μια ευπρόσδεκτη αλλαγή στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή απαιτεί μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να παρουσιάσετε ένα ενιαίο μέτωπο στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Αν δεν έχετε βρει ακόμη τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας… Τα καλύτερα έρχονται!

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί τον τελευταίο καιρό πάνω από την σχέση σας αρχίζουν να διαλύονται. Αντί για λογομαχίες και διαφωνίες, απολαμβάνετε ένα ήρεμο κλίμα και υπάρχει αμοιβαία κατανόηση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, τα άστρα σας ενθαρρύνουν να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Αρχίστε να συμπεριφέρεστε πιο υπεύθυνα στην ερωτική σας ζωή και να κάντε ό,τι μπορείτε για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, οργανώστε απόψε μια διασκεδαστική βραδιά με φίλους. Επιλέξτε να έχετε δίπλα σας άτομα που σας φτιάχνουν τη διάθεση και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Μαρτίου 22

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/03 Ζώδια Υδροχόος

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά στην προσωπική σας ζωή, πράγμα που σας επιτρέπει να κάνετε βήματα για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Είναι μια καλή μέρα να βγείτε έξω και να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο, αν δεν έχετε μόνιμη σχέση. Πού ξέρετε; Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α να υπάρχουν οι προοπτικές μιας μακροπρόθεσμης σχέσης.

Ζώδια Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά πάθους και ερωτισμού στη σχέση σας! Μετά βίας συγκρατείτε τον εαυτό σας και αυτό υπόσχεται αξέχαστε στιγμές -που θα αναζωπυρώσουν την σπίθα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσετε μακριά τα καθημερινά σας προβλήματα, να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε! Εάν είστε αδέσμευτοι και έχετε πια κουραστεί να ψάχνετε το ιδανικό ταίρι, μην απογοητεύεστε. Σύντομα θα συναντήσετε κάποιον/α που θα σας αλλάξει την ζωή – με την καλή έννοια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia