Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/04 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/04 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/04 Παρασκευή Ζώδια Κριός .

Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να χαλαρώσετε τη στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας και να προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματά σας με πιο ήρεμο και συγκροτημένο τρόπο.

Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε στην ερωτική σας ζωή. Οπλισμένοι με αυτήν τη γνώση, θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε πιο στοχευμένα τις επιθυμίες σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί την σχέση σας και μπορείτε να βοηθήσετε στην επίλυση των προβλημάτων σας, κρατώντας μια πιο χαλαρή και ανοιχτή στάση απέναντι στον/στην σύντροφό σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε αρχίσει να αποθαρρύνεστε, σήμερα θα βρεθείτε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει θα κάνει την κίνησή του, αναστατώνοντας τη ζωή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/04 Παρασκευή Ζώδια Δίδυμοι

Μπορείτε να περάσετε ένα πραγματικά υπέροχο βράδυ με τον/την σύντροφό σας σήμερα και να ζήσετε μερικές υπέροχες ερωτικές στιγμές μαζί. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από τη μοναξιά σας. Θα γνωρίσετε ένα καινούργιο ενδιαφέρον άτομο μέσω μιας επαγγελματικής εκδήλωσης.

Ζώδια Καρκίνος

Στην ερωτική σας ζωή, φαίνεται να υπάρχει ένα χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας αυτές τις μέρες. Αποφεύγετε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση για τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό. Το μόνο που καταφέρετε με αυτόν τον τρόπο είναι να προκαλείτε περισσότερη ανασφάλεια στον/στην σύντροφό σας. Εάν είσαι αδέσμευτοι, σταματήστε να κρύβεστε στο καβούκι σας χωρίς να κάνετε κάτι. Αναλάβετε δράση και πλησιάστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 01-03/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η σχέση σας αλλάζει επιτέλους προς το καλύτερο, αφήνοντας στο παρελθόν τα προβλήματα των τελευταίων ημερών. Ο/Η σύντροφός σας ανταποκρίνεται στην αισιοδοξία και το πάθος σας και το αποτέλεσμα είναι να ερωτευτείτε ξανά από την αρχή! Εάν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, ανοίξτε τα χέρια σας για όλα αυτά τα καλά πράγματα, που πρόκειται να έρθουν στην ζωή σας!

Ζώδια Παρθένος

Η σχέση σας είναι επιρρεπής στις παρεξηγήσεις σήμερα, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα χέρια σας και να καλωσορίσετε τη χαρά και τον ήλιο στη ζωή σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/04 Παρασκευή Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Αισθάνεστε ενοχλημένοι και ξεσπάτε στον/στην σύντροφό σας σε κάθε ευκαιρία. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να αλλάξετε τη στάση σας εάν θέλετε να δείτε μια βελτίωση. Αν ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, μην απογοητεύεστε. Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε, ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και σύντομα όλα γίνουν όπως τα θέλετε.

Ζώδια Σκορπιός

Η καλή σας διάθεση προμηνύει κάτι καλό για την ερωτική σας ζωή σήμερα. Είναι μια καλή μέρα για να περάσετε χρόνο με τον/την σύντροφό σας και να απολαύσετε δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε ο καιρός να επανεξετάσετε τη στάση σας. Χαρίστε τον χρόνο σας σε εκείνους τους ανθρώπους που αξίζουν να είναι δίπλα σας.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Υπάρχουν πολλά συναισθηματικά κενά στην σχέση σας που φαίνεται να σας κρατούν μακριά από τον/την σύντροφό σας. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε αυτά τα κενά και να αφιερώσετε πολύ χρόνο στον/στην αγαπημένο/η σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να εστιάσετε στην ευχαρίστησή σας. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε καινούργιο και είναι βέβαιοι ότι θα προσελκύσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σχέση σας χρειάζεται περισσότερο χρόνο και προσοχή από την πλευρά σας για να βελτιωθεί. Η σημερνή είναι μια ευνοϊκή μέρα για να κάνετε τη συζήτηση που αναβάλλετε τόσο καιρό και να βάλετε κάποια πράγματα στην θέση τους. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να σταματήσετε να βασανίζετε τον εαυτό σας. Ό, τι κι αν σας απασχολεί, μοιραστείτε το με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, να περιμένετε μια μάλλον γεμάτη μέρα. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α τα πράγματα θα εξελιχθούν σε κάτι περισσότερο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 01-03/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/04 Παρασκευή Ζώδια Υδροχόος

Η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας συναντά διάφορα εμπόδια σήμερα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε τις αποστάσεις σας και να μην υψώσετε τη φωνή σας. Διαφορετικά μπορεί να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και εξακολουθείτε να ψάχνετε για ένα άτομο που θα σας κάνει να νιώσετε ολοκληρωμένοι, κάποιος/α με τον/την οποίο/α μοιράζεστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα θα σας πλησιάσει σήμερα και θα εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό του/της για εσάς.

Ζώδια Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να πλησιάσετε τον/την σύντροφό σας και να μιλήσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Μην αποφύγετε να κάνετε αυτή τη συζήτηση. Δεν έχει σημασία τι σας ανησυχεί, ο/η αγαπημένος/η σας είναι πρόθυμος/η να σας ακούσει. Καλό είναι να ξέρετε και οι δύο πού ακριβώς βρίσκεστε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε επιτέλους την κίνησή σας! Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη και τολμήστε να πείτε σε αυτόν/αυτήν που σας αρέσει πώς νιώθετε για εκείνον/η!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia