Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/05 Σάββατο

romantikes-yposxeseis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/05 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/05 Ζώδια Κριός .

Στην ερωτική σας ζωή, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα μόνο όταν μάθετε πώς να επικοινωνείτε σωστά με τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επωφεληθείτε από το θετικό πλανητικό σκηνικό για να βγείτε εκεί έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες. Ήρθε η ώρα να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην προσωπική σας ζωή, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας.

Βάλτε τα δυνατά σας για να μπορέσετε να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, καλό θα ήταν να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να καθορίσετε τι ψάχνετε από τον/την επόμενο/η σας σύντροφο.

Αυτό θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, καθώς και εκείνη των πιθανών ερωτικών συμφερόντων που θα βρεθούν στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/05 Ζώδια Δίδυμοι

Περνάτε δύσκολα στην ερωτική σας ζωή, καθώς τα προβλήματα που σας απασχολούν σας έχουν κουράσει. Όπως είναι απλώς αναμενόμενο, αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σας, καθώς είτε έχετε απομακρυνθεί από το άλλο σας μισό, είτε συνεχώς γκρινιάζετε δημιουργώντας ένα άσχημο κλίμα. Βάλτε τα δυνατά σας για να αφήσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας έξω από την πόρτα και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, φροντίστε να κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή είναι αρκετά δύσκολα, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε μια ώριμη και ήρεμη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για να βρείτε τι κάνετε λάθος και να προσπαθήσετε να το αλλάξετε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε νέες γνωριμίες, οπότε βγείτε εκεί έξω και φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία  Tο παρελθόν σας πλησιάζει

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/05 Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, σήμερα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε το δεσμό σας με το άλλο σας μισό, οπότε αξιοποιήστε τις στο έπακρο. Αν και θα χρειαστεί πολλή υπομονή από την πλευρά σας, θα δείτε ότι αξίζει τον κόπο, καθώς η σχέση σας θα μπορεί να προχωρήσει σε άλλο επίπεδο. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα. Μόνο όταν καταλάβετε τι πραγματικά επιθυμείτε, θα καταφέρετε να το πραγματοποιήσετε.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή κυλούν ομαλά τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα αφήσετε στη τύχη τους. Μια σχέση χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και προσοχή για να ευδοκιμήσει. Εάν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να είστε λίγο πιο κοινωνικοί. Βγείτε έξω και διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε τον/την ιδανικό/η σύντροφο.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/05 Ζώδια Ζυγός

Μήπως τον τελευταίο καιρό περνάτε δυσκολίες στην σχέση σας; Ίσως αυτό σημαίνει ότι υπάρχει έλλειψη κατανόησης και αυτό προκαλεί διαφωνίες και καβγάδες. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να αποστασιοποιηθείτε λίγο. Κρατήστε μια αντικειμενικοί στάση και σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Έτσι θα αποφύγετε να χειροτερέψετε τα πράγματα, μέχρι να είστε και οι δύο έτοιμοι να επανεξετάσετε την κατάσταση. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν είναι καιρός να αφήσετε στην άκρη τα καθημερινά σας προβλήματα και να επιδιώξετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας;

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα στην ερωτική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας γκρινιάζει συνεχώς, εσείς αντιδράτε άσχημα και συνεχώς καταλήγετε σε καβγάδες. Αλλά αν κάτσετε και το σκεφτείτε αντικειμενικά για μια στιγμή, θα δείτε ότι ο/η σύντροφός σας έχει δίκιο. Έχετε χτίσει έναν τοίχο μεταξύ σας. Μόλις συνειδητοποιήσετε το λάθος σας, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε την κατάσταση. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, το σύμπαν σας έχει μια έκπληξη! Και θα σας αρέσει πολύ.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Δεν είναι καιρός να αλλάξετε τη στάση σας όσον αφορά τη σχέση σας; Ποια είναι η χρησιμότητα του να κάνετε διαρκώς σκηνές ή να θυμώνετε με τον/την σύντροφό σας, όταν δεν γνωρίζετε καν την αλήθεια; Πλάθετε διάφορα σενάρια στο μυαλό σας όταν αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συζητάτε τα προβλήματα που σας απασχολούν ανοιχτά και ώριμα. Κάντε το και σύντομα θα δείτε ότι όλα θα φτιάξουν. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην κάθεστε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα. Δεν θα αλλάξει τίποτα. Βγείτε εκεί έξω και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, προσπαθήστε να πλησιάσετε τον/την σύντροφό σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να βρείτε κοινό έδαφος και λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα μπορούσε να γίνει ο/η ιδανικός/ή σύντροφος.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία  Tο παρελθόν σας πλησιάζει

xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Όλα πάνε καλά στη σχέση σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυτήν την ευνοϊκή περίοδο. Γιατί δεν οργανώνετε μια ρομαντική βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας; Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ο έρωτας της ζωής σας είναι πολύ κοντά.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στη σχέση σας. Εάν πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, μην το αναβάλλετε άλλο. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αλλάξετε την τακτική σας εφόσον βλέπετε ότι δεν επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66