Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/06 Τρίτη

karkinos-problhmata

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/06 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/06 Ζώδια Κριός .

Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε την ευκαιρία σήμερα να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές μαζί και να διασκεδάσετε κάνοντας σχέδια για το μέλλον.

Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά – αυτό που νομίζετε ότι είναι ένα απλό φλερτ μπορεί να αποδειχθεί κάτι πολύ περισσότερο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα κυλάνε με γρήγορους ρυθμούς στην ερωτική σας ζωή σήμερα και ο/η σύντροφός σας μπορεί να σας εκπλήξει με νέες προτάσεις και πρωτοβουλίες που επηρεάζουν άμεσα το κοινό σας μέλλον.

Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε.

Μην ντρέπεστε! Πάρτε πρωτοβουλίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/06 Ζώδια Δίδυμοι

Είναι καιρός να επιλύσετε ορισμένα προβλήματα στην ερωτική σας ζωή και να μιλήσετε ειλικρινά με τον/την σύντροφό σας. Εάν δείτε ότι δε γίνεται τίποτα για να διορθωθεί η κατάσταση, ίσως είναι καιρός να προχωρήσετε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και αισθάνεστε μοναξιά να ξέρετε ότι σύντομα θα βρείτε τον έρωτα που αναζητάτε. Μην τα παρατάτε!

Ζώδια Καρκίνος

Μια ειλικρινής, ώριμη συνομιλία με κάποιον/α που εμπιστεύεστε μπορεί να κάνει θαύματα. Αυτό είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να απελευθερώσετε την ένταση που σας έχει καταβάλλει τον τελευταίο καιρό. Όλα πάνε καλά στην σχέση σας και τελικά βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, σας, αξιοποιήστε στο έπακρο το άλλο σας μισό και ανοιχτείτε σε κάτι καινούργιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/06 Ζώδια Λέων

Πάρτε την ευκαιρία να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο με το άλλο σας μισό σήμερα. Σύντομα θα νιώσετε ότι έρχεστε πιο κοντά, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας! Επιλέξτε άτομα που σας κάνουν να νιώθετε καλά και το άτομο που αναζητάτε δεν θα αργήσει να εμφανιστεί στη ζωή σας.

Ζώδια Παρθένος

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ηρεμία σας σήμερα, επειδή μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις στην προσωπική σας ζωή που θα μπορούσαν να προκαλέσουν εντάσεις στη σχέση σας. Μην αφήσετε ασήμαντες λεπτομέρειες να καταστρέψουν το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, απολαύστε την ελευθερία και την ξεγνοιασιά σας. Τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες απόψε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/06 Ζώδια Ζυγός

Μην αφήνετε τρίτους να παρεμβαίνουν στη σχέση σας. Εάν επιτρέπετε στους άλλους να έχουν λόγο για αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, θα προκαλέσετε ζημιά. Επικεντρωθείτε σε εσάς τους δύο και στοχεύστε σε μια όμορφη μέρα μακριά από περιττά άγχη και προβλήματα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια ενδιαφέρουσα συνάντηση. Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και βγείτε από το σπίτι.

Ζώδια Σκορπιός

Ο/Η σύντροφός σας περνά μια δύσκολη φάση και έχει ανάγκη από συναισθηματική και οικονομική υποστήριξη. Μην του/της την αρνηθείτε. Βάλτε τα δυνατά σας για να κατανοήσετε τα προβλήματα του/της χωρίς επικρίσεις. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι σήμερα μπορεί να συμβούν σχεδόν τα πάντα. Ειδικά αν είστε ανοιχτοί, πρόθυμοι και έτοιμοι για μια νέα ρομαντική περιπέτεια…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Μπορείτε να περάσετε πολύ καλά με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συζητήσετε ανοιχτά μαζί του/της, να εκφράσετε τυχόν παράπονα και να τον/την ακούσετε με προσοχή. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον έρωτα της ζωής σας, καλά θα κάνετε να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά σήμερα. Κάτι καλό έρχεται στο δρόμο σας!

Ζώδια Αιγόκερως

Πολλές φορές έχετε την τάση να γίνεστε πολύ απόλυτοι με το άλλο σας μισό, βλέποντας τη σχέση σας ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά θα φέρει μόνο προβλήματα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε σίγουροι ότι κάπου εκεί έξω υπάρχουν άτομα που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους δώσετε μια ευκαιρία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Αποφύγετε να συζητήσετε προβλήματα με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Αντ’ αυτού, επιλέξτε να συζητήσετε για τα κοινά μελλοντικά σας σχέδια. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για σύντροφο, τα άστρα σας χαμογελούν σήμερα. Νιώθετε σέξι και το δείχνετε. Βγείτε εκεί έξω και μιλήστε με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει!

Ζώδια Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το θετικό κλίμα και να αναλάβετε την πρωτοβουλία να κάνετε κάτι δημιουργικό με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα ενδέχεται να συναντήσετε έναν/μία γοητευτικό/ή άγνωστο/η, που θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot