Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/07 Παρασκευή

kerato-7-logoi-na-fugeis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/07 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/07 Παρασκευή Ζώδια Κριός .

Στην ερωτική σας ζωή, όλα βαίνουν καλά και ο δεσμός που μοιράζεστε με τον/την σύντροφό σας γίνεται όλο και πιο δυνατός.

Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν είναι καλό να κάθεστε και να μιζεριάζετε στο σπίτι. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει έτσι.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα πάνε εξαιρετικά καλά στη σχέση σας.

Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας τις επόμενες ημέρες.

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, ένας παλιός έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα σήμερα, κάτι που θα σας φέρει πολλή χαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/07 Παρασκευή Ζώδια Δίδυμοι

Η καθημερινότητά σας με τον σύντροφό σας κυλάει επιτέλους πιο ομαλά. Βρίσκετε το χρόνο να αφοσιωθείτε στη σχέση σας, ρίχνετε όλη σας την ενέργεια σε αυτήν και δεν επηρεάζεστε από τρίτους. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα λάβετε μια πρόσκληση για έξοδο από κάποιον/α συνάδερφο. Βγείτε έξω και περάστε καλά. Τα άστρα σας επιφυλάσσουν μια ευχάριστη έκπληξη!

Ζώδια Καρκίνος

Στην σχέση σας βιώνετε μια περίοδο μεγάλης αισιοδοξίας και αυτό σας βοηθά να βελτιώσετε και άλλους τομείς της ζωής σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον που θα γίνει σταθερό κομμάτι της ζωής σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 02-04/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο 

xartomanteia

Ζώδια Λέων

Όσον αφορά τη σχέση σας, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να περάσετε μια όμορφη και ευχάριστη μέρα με το ταίρι σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να είστε πιο κοντά στον/στην κύριο/κυρία τέλειο/α από όσο νομίζετε.

Ζώδια Παρθένος

Η πρόβλεψη είναι ηλιόλουστη και φωτεινή για την ερωτική σας ζωή σήμερα. Αυτό σας φέρνει μεγάλη χαρά και σας επιτρέπει να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια νέα συνάντηση θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας σήμερα! Ωστόσο, μην πέσετε με τα μούτρα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτά τα ακραία είδη συμπεριφοράς δεν αποδίδουν ποτέ τα επιθυμητά αποτελέσματα.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/07 Παρασκευή Ζώδια Ζυγός

Προετοιμαστείτε για μερικές συναρπαστικές απροσδόκητες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή σήμερα! Τα προβλήματα εξαφανίζονται ως δια μαγείας και οι αρνητικές σκέψεις ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πρέπει να βγείτε από το σπίτι και να συναναστραφείτε με κόσμο. Μείνετε θετικοί, χαλαρώστε και όλα θα πάνε καλά.

Ζώδια Σκορπιός

Τελευταία συμπεριφέρεστε κάπως ανεύθυνα στην προσωπική σας ζωή και είναι λογικό αυτό να αναστατώνει και να στεναχωρεί τον/την σύντροφό σας, βλάπτοντας κατά συνέπεια την σχέση σας. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Αποφασίστε τι θέλετε και σταματήστε να βασανίζετε τον/την σύντροφό σας και τον εαυτό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, να ξέρετε ότι κάποιος/α σας έχει βάλει στο μάτι. Δώστε του/της μια ευκαιρία; Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

taro-zodia-098

Ζώδια Τοξότης

Έχετε βαθιά συναισθήματα για τον/την σύντροφό σας, αλλά πρέπει να τα εκφράζετε περισσότερο. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να ενισχύσετε τα θεμέλια της σχέσης σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ακούστε τη συμβουλή μας και πείτε όχι σε μια πρόσκληση από έναν/μία συνάδελφο σήμερα. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι θα αισθανθείτε αμηχανία και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε για να βγείτε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας σήμερα, ώστε να αναζωπυρώσετε τη σπίθα στη σχέση σας. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε βαρεθεί από αυτή την κατάσταση, να ξέρετε ότι θα απαλλαγείτε από την μοναξιά σας πολύ σύντομα. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να βρείτε τον/την σύντροφο που πάντα ονειρευόσασταν.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 02-04/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο 

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/07 Παρασκευή Ζώδια Υδροχόος

Είναι πια καιρός να κάνετε αυτή την συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, που αναβάλλετε συνεχώς. Βάλτε ως στόχο να αποσαφηνίσετε κάποια πράγματα και να μάθετε πού ακριβώς βρίσκεστε. Αν πάλι είστε μόνοι, τα άστρα είναι με το μέρος σας. Τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζώδια Ιχθύες

Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να απαλύνετε τη στάση σας. Μην είστε πολύ σκληροί με τον/την σύντροφό σας, κριτικάροντάς τον/την συνεχώς. Δεν έχει κάνει κάτι κακό για να το αξίζει. Αν έχετε προβλήματα ή αν κάτι σας ενοχλεί, συζητήστε το ανοιχτά μαζί του/της και μην κρύβετε την δυσαρέσκειά σας πίσω από μια συγκεκαλυμένη επιθετικότητα. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον έρωτα της ζωής σας, μια νέα γνωριμία φέρνει φως και χρώμα στην πεζή καθημερινότητά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19