Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/08 Κυριακή

romantikes-yposxeseis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/08 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/08  Ζώδια Κριός .

Αν καταφέρετε να κρατήσετε μία χαρούμενη διάθεση σήμερα θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ με τον/την σύντροφό σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η ερωτική σας ζωή σύντομα θα αλλάξει προς το καλύτερο. Να περιμένετε πολλά συναρπαστικά πράγματα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Είστε έτοιμοι να επισημοποιήσετε τη σχέση σας εδώ και αρκετό καιρό. Ξέρετε τι θέλετε το ίδιο και ο/η σύντροφός σας.

Η στιγμή είναι κατάλληλη σήμερα για να κάνετε αυτό το σημαντικό βήμα. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας.

Αν πάλι πασχίζετε να απαλλαγείτε από τη μοναξιά σας, είστε τυχεροί. Σήμερα έχετε την κατάλληλη διάθεση και αισθάνεστε αρκετά γοητευτικοί, πράγμα που μπορεί να σας φέρει το άτομο που ψάχνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/08  Ζώδια Δίδυμοι

Δεν είναι καλό να κρατάτε μέσα σας όσα σας απασχολούν και να κακοφορμίζουν. Τολμήστε να μιλήσετε ειλικρινά με τον/την σύντροφό σας για ό, τι σας απασχολεί. Ήδη αντιλαμβάνεται την ενόχληση σας και φοβάται τα χειρότερα. Αν ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μεταξύ σας θα αισθανθείτε και οι δύο πολύ καλύτερα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από μία τυχαία συνάντηση με έναν έρωτα από το παρελθόν.

Ζώδια Καρκίνος

Στην προσωπική σας ζωή σας έχουν απασχολήσει διάφορα θέματα τις τελευταίες εβδομάδες. Σήμερα είναι Λες και μία νεράιδα με το μαγικό της ραβδάκι έχει πάρει μακριά όλα τα προβλήματά. Ξεκινάτε μια νέα φάση ευημερίας στη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μία καινούργια γνωριμία που θα κάνετε σήμερα θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/08  Ζώδια Λέων

Τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα στην ερωτική σας ζωή. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ξεδιαλύνετε κάποια από αυτά που σας απασχολούν. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε την αρμονική διάθεση στη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το σεξαπίλ σας ενισχύεται και θα τραβήξει την προσοχή ενός πολύ ενδιαφέροντος ατόμου. Αν χειριστείτε τα πράγματα με ειλικρινή και ισορροπημένο τρόπο, όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά.

Ζώδια Παρθένος

Καλό θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο και προσοχή στον/στην αγαπημένο/η σας σήμερα, καθώς επίσης στο σπίτι και την οικογένεια σας. Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τα καθημερινά άγχη ώστε να μπορέσετε να περάσετε μία όμορφη μέρα με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Βγείτε εκεί έξω και επιδιώξτε αυτό που θέλετε.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/08  Ζώδια Ζυγός

Το καθημερινό άγχος και τα προβλήματα της δουλειάς έχουν ανοίξει ένα χάσμα ανάμεσα σε σας και τον/την αγαπημένο/η σας τον τελευταίο καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία σήμερα για να γεφυρώσετε αυτό το κενό και να προσπαθήσετε να επανορθώσετε για τα λάθη σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα άστρα διευκολύνουν μία συνάντηση με ένα πραγματικά υπέροχο πρόσωπο που θα φέρει φως και χρώμα στη ζωή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να κλείσετε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν, ειδικά σε ό, τι αφορά καταστάσεις της ερωτικής σας ζωής που σας ρίχνουν συναισθηματικά. Αυτό θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε μπροστά και να βάλετε τα δυνατά σας στη σχέση σας με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας και ετοιμαστείτε να καλωσορίσετε τον έρωτα στη ζωή σας.

zwdia – love

Ζώδια Τοξότης

Η ατμόσφαιρα είναι αρμονική στην ερωτική σας ζωή τώρα. Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας εκφράζετε ελεύθερα την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφετε ο ένας για τον άλλον. Χαλαρώστε και απολαύστε αυτές τις στιγμές. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από κάποιον/α που ήδη γνωρίζετε. Είναι έτοιμος/η να αποκαλύψει τα αισθήματά του/της για εσάς.

Ζώδια Αιγόκερως

Η πρόγνωση για την ερωτική σας ζωή είναι ηλιόλουστη και φωτεινή. Αισθάνεστε ήρεμοι και αυτό σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Αν είστε ακόμη οι αδέσμευτοι, σταματήστε να βουλιάζετε στην αυτολύπηση και μην απελπίζεστε. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να βλάπτετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο θετικά και όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Έχετε την τάση να κάνετε την τρίχα τριχιά στη σχέση σας. Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Κάντε μία ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και εκφράστε τις ανησυχίες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο πιστεύετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μία νέα συνάντηση που θα κάνετε σήμερα προμηνύει νέες ρομαντικές περιπέτειες.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα θα βρείτε την ευκαιρία να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Αυτό θα επιτρέψει στη σχέση σας να γίνει πιο ειλικρινής, στενή και αυθεντική, ανοίγοντας το δρόμο για μελλοντικά σχέδια. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό σας έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22