Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/01 Κυριακή

kerato-7-logoi-na-fugeis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/01 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/01 Ζώδια Κριός .

Μιλήστε σήμερα με τον/την σύντροφό σας για τις έγνοιες και τις ανησυχίες σας. Προσέξτε να μην επιρρίψετε ευθύνες και σκεφτείτε προτού μιλήσετε, μήπως πείτε κάτι που θα βλάψει την σχέση σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να νιώθετε λύπη για τον εαυτό σας. Υιοθετήστε μια πιο θετική προσέγγιση και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αισθάνεστε θετικοί και δραστήριοι και αυτό έχει αντίκτυπο και στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι ο τολμών νικά.

Αν δεν έχετε πει ακόμα σε κάποιον/α πώς νιώθετε, αυτή είναι η μέρα για να το κάνετε. Αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον μην αποθαρρύνεστε.

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/01 Ζώδια Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε την σημερινή μέρα για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Αφήστε τα πείσματα κατά μέρος και γεφυρώστε το χάσμα ανάμεσά σας. Αντί να κλείνεστε στο καβούκι σας, σκεφτείτε τρόπους για να αναζωπυρώσετε τη σπίθα ανάμεσά σας, να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και να δώσετε μια νέα πνοή στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, να είστε σίγουροι ότι αυτή η μέρα σας επιφυλάσσει υπέροχες εκπλήξεις. Κάποιο καινούργιο πρόσωπο μπορεί να μπει στη ζωή σας σαν ανεμοστρόβιλος και να τα παρασύρει όλα στο πέρασμά του!

Ζώδια Καρκίνος

Σχεδόν όλα είναι δυνατά σήμερα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή: τόσο καλά όσο και άσχημα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ανοιχτείτε και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Αποκαλύψτε όσα νιώθετε, ακούστε τι έχει να σας πει ο/η αγαπημένος/η σας και αν χρειαστεί, χαλαρώστε τον/την. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια μεγάλη ρομαντική περιπέτεια. Ο έρωτας μπαίνει στη ζωή σας εντελώς απροσδόκητα, αλλάζοντας τα πάντα!

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η σεξουαλική σας διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και έχετε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό σας. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα πετύχετε αυτό που θέλετε! Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Μερικές νέες συναντήσεις μέσω του κοινωνικού σας κύκλου θα σας ενθουσιάσουν και θα τονώσουν την αυτοεκτίμησή σας. Ωστόσο, εάν θέλετε πραγματικά να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι, θα πρέπει να αποφασίσετε τι είδους σύντροφο και σχέση αναζητάτε.

Ζώδια Παρθένος

Είσαι σε σχέση; Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τον/την σύντροφό σας! Διασκεδάστε σαν τον πρώτο καιρό, ξενυχτήστε χορεύοντας και μιλήστε ως το πρωί για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι η τέλεια βραδιά για να βγείτε και να συναναστραφείτε με κόσμο. Μην αγχώνεστε ότι σώνει και ντε θα πρέπει να σας βρει ο νέος χρόνος με σχέση, γιατί αυτό μόνο κακό μπορεί να σας προκαλέσει.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/01 Ζώδια Ζυγός

Δεν συμφωνείτε σε τίποτα με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Για αυτό θα χρειαστείτε όλη την υπομονή και τη διπλωματία σας για να αποφύγετε τους τσακωμούς. Αν ακόμη δεν έχετε βρει το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο. Δεν υπάρχει βιασύνη. Και το άγχος δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.

Ζώδια Σκορπιός

Ο/Η σύντροφός σας είναι όλο παράπονα σήμερα. Νιώθει ότι τον/την έχετε παραμελήσει πολύ τελευταία. Δε νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για αυτό; Ακούστε τον/την και δείτε μόνοι σας αν όντως έχει δίκιο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το μυστηριώδες και σέξι χαμόγελό σας είναι το μόνο που χρειάζεστε για να γοητεύσετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν πάντα την πρώτη κίνηση. Πάρτε την πρωτοβουλία. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Σκεφτείτε πριν μιλήσετε στον/στην σύντροφό σας σήμερα, διαφορετικά είναι σίγουρο ότι θα πείτε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε, προκαλώντας αμετάκλητη ζημιά στη σχέση σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις θετικές δονήσεις αυτής της ημέρας για να έρθετε πιο κοντά. Αν αναζητάτε ακόμη τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, αδράξτε αυτήν την ευκαιρία και κάντε την κίνησή σας. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη και πλησιάστε το άτομο, που σας αρέσει. Δεν θα απογοητευτείτε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σας περιμένουν υπέροχες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Η σχέση σας απολαμβάνει την εύνοια των πλανητών και αυτό επιτρέπει τόσο σε εσάς όσο και στον/στην σύντροφό σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Είστε μόνοι; Εκφράστε την πιο παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας και δεν θα το μετανιώσετε.

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/01 Ζώδια Υδροχόος

Όλα πάνε καλά στην σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Μπορείτε να μιλήσετε σχεδόν για τα πάντα με τον/την σύντροφό σας και να κάνετε σχέδια για την κοινή σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, κάποιο άτομο από το παρελθόν σας θα επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο. Εάν αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε, απλώς αποφύγετε οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Ξεκαθαρίστε ότι έχετε πλέον κόψει τους δεσμούς με το παρελθόν.

Ζώδια Ιχθύες

Προσπαθήστε να προστατέψετε την σχέση σας από προβλήματα και άγχη που δεν σχετίζονται με εξωτερικούς παράγοντες. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να ομολογήσετε τα συναισθήματά σας στο αντικείμενο του πόθου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00