Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/01 Τετάρτη

gynaika-zygos-rantevoy-antras-karkinos

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/01 Τετάρτη

Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Τα νεύρα σας και οι αντοχές σας έχουν δοκιμαστεί σε όλα τα επίπεδα και μάλλον τώρα ξέρετε και τι φταίει. Αυτό δεν θα πρέπει να σας συνοδέψει στο νέο έτος.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

zodia-taro-45

Ταύρος

Κάποιες φιλικές – κοινωνικές προσκλήσεις, θα σας φέρουν πιο κοντά σε άτομα που έχετε καιρό να ανταμώσετε. Πιθανόν και κάτι, να σας κινήσει την περιέργεια!
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Δίδυμοι

Δεν έχετε και πολύ χρόνο στην διάθεση σας για να δώσετε στην ερωτική σας σχέση, και πιθανόν αυτό πια να είναι και το κύριο πρόβλημα των καυγάδων σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Καρκίνος

Οι σκέψεις που κάνετε, για το μέλλον σας, θα πρέπει το επόμενο διάστημα, να εκφραστούν και στον άνθρωπο σας, που θέλει και αυτός να κάνετε κάποιες αλλαγές.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Λέων

Κάποια παλιά σας φιλία, θα σας αναζητήσει αυτό το διάστημα, και μάλλον κάτι που τότε, είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα, θα λυθεί εδώ και τώρα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Παρθένος

Μια είδηση που θα σας εκπλήξει έρχεται από τον πρώην σας. Κάτι δραστικό και σημαντικό έχει αλλάξει στην ζωή του, και αυτό θα δώσει άλλες ισορροπίες στην εν δυνάμει επανασύνδεση σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

zodia-zwdia-9988

Ζυγός

Οι φίλοι αυτή την εποχή κάνουν ότι μπορούν, για να σας έχουν κοντά τους. Εσείς από την δική σας την μεριά, καλό θα ήταν να μην ανακυκλώσετε τα παλιά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις Σκορπιός

Εδώ και καιρό αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, μέσα στην ερωτική σας σχέση! Αντί να ψάχνετε τι φταίει καλύτερα να ρωτήσετε το ταίρι σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Τοξότης

Είστε κοντά σε μια επανένωση, με το πρόσωπο που τόσο πολύ αγαπάτε. Αυτό που πρέπει τώρα να προσέχετε είναι μην γίνουν τα παλιά σας λάθη.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

zwdia-agnh

Αιγόκερως

Υπάρχει ατελείωτη αγάπη μέσα σε αυτόν τον δεσμό. Με αυτήν την καλή βάση, σίγουρα μπορείτε να βρείτε και τον δρόμο για μια δέσμευση!
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Υδροχόος

Η μόνιμη αγωνία που έχετε, έχει κατά κύριο λόγο να κάνει με το παρελθόν σας και πως θα μπορούσατε και πάλι να το ενεργοποιήσετε υπέρ σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς

Με τον Άρη, να έχει αφήσει μόνο την σκιά του, στον οίκο σας, εσείς θα βρεθείτε μέσα σε μια νέα αγάπη, που δεν θα θυμίζει τίποτα από τα παλιά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.