Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/02 Τετάρτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/02 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/02 Ζώδια Κριός .

Δεν είναι όλα ρόδινα στην σχέση σας. Αλλά αν είστε ειλικρινείς και μιλάτε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας μπορείτε να ξεκαθαρίσετε όλα τα ζητήματα που σας προβληματίζουν.

Αν είστε αδέσμευτοι, η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη σήμερα καθώς γνωρίζετε πολλά ενδιαφέροντα άτομα, που σας γεμίζουν με κομπλιμέντα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μάλλον δεν παίρνετε αυτά που θέλετε από την σχέση σας και αυτό είναι κάτι που σας στεναχωρεί.

Εάν αποφασίσετε να κάνετε μια συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα, μπορεί να ανακαλύψετε ότι είναι πρόθυμος/η να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για να είστε ευχαριστημένοι.

Αν ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, μάλλον δεν το θέλετε αρκετά. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επικριτικοί απέναντι σε εκείνους που δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/02 Ζώδια Δίδυμοι

Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να περάσετε μια ρομαντική βραδιά με το άλλο σας μισό. Είτε πρόκειται για ένα δείπνο υπό το φως των κεριών είτε για ποτά στο πιο ιν μπαράκι της πόλης, μια έξοδος θα ανανεώσει την σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να γυρνάτε σαν την άδικη κατάρα μέσα στο σπίτι. Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί έτσι. Προσπαθήστε να βγαίνετε έξω πιο συχνά και να είστε πιο ανοιχτοί στο φλερτ – ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να οδηγήσει.

Ζώδια Καρκίνος

Συνεχώς αυξάνεται η απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και αυτό σας ενοχλεί. Ήρθε η ώρα να έρθετε πιο κοντά και να συζητήσετε για όσα σας απασχολούν. Να είστε βέβαιοι ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα δείξει κατανόηση και προθυμία να ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, η τύχη είναι στο πλευρό σας! Μπορεί να συναντήσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο απόψε και, αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, αυτή η νέα συνάντηση θα σας φέρει αυτό ακριβώς που θέλετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 02-04/02 – Το ριζικό της Αγάπης

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να κάνετε μεγάλες αλλαγές, και σε αυτό θα σας βοηθήσει η επαναστατική διάθεση στην οποία βρίσκεστε. Φανείτε δυναμικοί, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και φτάστε εκεί που θέλετε. Αν είστε αδέσμευτοι, η μέρα είναι ευνοϊκή για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Υπάρχει μια έντονη ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σας. Απόλαυσέ την στο μάξιμουμ.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα δεν ξεκινάνε με τον καλύτερο τρόπο για την ερωτική σας ζωή σήμερα, αλλά ευτυχώς αυτή η διάθεση δεν θα διαρκέσει πολύ. Αφιερώστε χρόνο στον/στην αγαπημένο/η σας και προσπαθήστε να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που απολαμβάνετε μαζί και που σας κάνουν ευτυχισμένους. Αν είστε αδέσμευτοι, τα νέα είναι καλά. Πολύ σύντομα θα συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/02 Ζώδια Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα για να εκφράσετε τα πιο θετικά σας συναισθήματα προς τον/την σύντροφό σας. Αφήστε τους εγωισμούς στην άκρη. Δεν έχουν θέση σε μια υγιή, στοργική σχέση. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αφήσετε τις αναστολές σας και να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Σκορπιός

Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια σήμερα και αυτό σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά μαζί. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με κάποιο άτομο από το παρελθόν σας. Αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί. Δεν είναι σαφές αν πρέπει να επιτρέψετε σε αυτό το άτομο να επιστρέψει στη ζωή σας.

dream

Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με εντάσεις και διαφωνίες στη σχέση σας σήμερα. Μην λέτε πράγματα χωρίς να τα φιλτράρετε, γιατί μπορεί άθελά σας να πληγώσετε τον/την σύντροφό σας. Ανεξάρτητα από το πόσο θα μετανιώσετε για αυτό αργότερα, θα είναι πολύ δύσκολο να διορθώσετε την κατάσταση. Αν είστε αδέσμευτοι, φορέστε τα καλά σας και βγείτε έξω με φίλους; Μην σας πιάνει εμμονή να βρείτε κάποιον/α. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα άστρα χαμογελούν στη σχέση σας σήμερα. Έχετε κάτι στο μυαλό σας; Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να το αντιμετωπίσετε. Κάντε μια ανοιχτή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και προσπαθήστε να βρείτε κοινές λύσεις. Αν είστε μόνοι, προσπαθήστε να μην είστε τόσο απλησίαστοι. Γίνετε πιο προσιτοί και θα δείτε ότι πολλοί/πολλές θα θέλουν να σας γνωρίσουν.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 02-04/02 – Το ριζικό της Αγάπης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/02 Ζώδια Υδροχόος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας περάσατε λίγο δύσκολα στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Για αυτό σταματήστε να κολλάτε σε όσα έχουν γίνει. Εάν είστε αδέσμευτοι, αλλάξτε τη στάση σας και γίνετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Τα καλύτερα έρχονται!

Ζώδια Ιχθύες

Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην ερωτική σας ζωή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραμείνετε θετικοί και να δείχνετε την αγάπη σας. Η αρνητικότητα και η απαισιοδοξία μπορούν μόνο να βλάψουν τη σχέση σας. Διορθώστε τη στάση σας και θα δείτε ότι όλα θα καλυτερέψουν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα διαπιστώσετε ότι ένα ενδιαφέρον άτομο πρόκειται να μπει πολύ σύντομα στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot