Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/03 Τετάρτη

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/03 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/03 Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας είναι σε καλό σημείο και θα απολαύσετε χαλαρές και όμορφες στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας.

Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, μην ανησυχείτε – τα άστρα προμηνύουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που γρήγορα θα εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά στην ερωτική σας ζωή. Αισθάνεστε ότι πορεύεστε σε λάθος δρόμο.

Μην συμβιβάζεστε διαρκώς ενάντια στις επιθυμίες σας, γιατί θα συσσωρευτεί μνησικακία και τελικά θα ξεσπάσετε με ολέθρια αποτελέσματα.

Έτσι κάνετε κακό τόσο στον εαυτό σας όσο και στον/στην σύντροφό σας όταν δεν μπορείτε απλά να πείτε όχι. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση τώρα για να αποφύγετε τα πληγωμένα συναισθήματα αργότερα. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, μια νέα συνάντηση θα φέρει φως και χρώμα στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/03 Ζώδια Δίδυμοι

Υπάρχει μια απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, που διαρκώς μεγαλώνει. Συμβαίνουν τόσα πολλά στην ζωή σας τον τελευταίο καιρό, που σας στερούν χρόνο από την σχέση σας. Θα ήταν πολύ καλύτερο αν ζητούσατε τη συμβουλή και τη βοήθεια του άλλου σας μισού. Η ανταπόκριση του θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο τυχεροί είστε που τον/την έχετε στη ζωή σας. Αν έχετε βαρεθεί την μοναξιά σας, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας και τα καλύτερα θα έρθουν σύντομα.

Ζώδια Καρκίνος

Προσέξτε πολύ αυτά που λέτε και κάνετε σήμερα, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και τριβές με τον/την σύντροφό σας. Αν μιλήσετε χωρίς να το σκεφτείτε, μπορεί να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε, βλάπτοντας δυνητικά τη σχέση σας. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, βγείτε έξω με φίλους και διασκεδάστε απόψε. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να γνωρίσετε ακόμη και τον έρωτα της ζωής σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 02-04/03 Νέος έρωτας – Πρόταση για σχέση

zodia-astra-tarot

Ζώδια Λέων

Καλό θα ήταν να είστε λιγότερο εγωιστές στην σχέση σας και να δίνετε περισσότερη προσοχή στον/στην σύντροφό σας. Εκπέμπει σήματα sos και χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθειά σας. Αφιερώστε του/της λοιπόν χρόνο και προσπαθήστε να τον/την βοηθήσετε. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να μην σας πιάνει κατάθλιψη για την κατάστασή σας. Η καλή διάθεση κάνει θαύματα.

Ζώδια Παρθένος

Είστε πεπεισμένοι ότι είναι καλύτερο να κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας και να μην τα μοιράζεστε με τον/την αγαπημένο/η σας. Αλλά αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να χειριστείτε την κατάσταση. Υπάρχει η πιθανότητα να παρεξηγηθείτε, καθώς ο/η σύντροφος σας θα νιώσει ότι τον/την αγνοείτε και θα αρχίσει να φτιάχνει σενάρια στο μυαλό του/της. Αλλάξτε στάση άμεσα και αρχίστε να μιλάτε ανοιχτά για όλα. Αν δεν έχετε σχέση, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α. Θα πρέπει, όμως, να σκεφτείτε προσεκτικά αν κάποιος/α αξίζει τον χρόνο σας ή όχι. Σας ενδιαφέρει πραγματικά αυτό το άτομο; Μην προχωρήσετε περισσότερο πριν να ξέρετε τι θέλετε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/03 Ζώδια Ζυγός

Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε καλύτερα τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε και να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σας τώρα. Είστε αδέσμευτοι; Χαλαρώστε και δείτε την κατάστασή σας με πιο αισιόδοξη στάση. Δώστε στους άλλους μια ευκαιρία να σας δείξουν ότι αξίζουν τον χρόνο σας.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα δεν πάνε καλά στη σχέση σας τον τελευταίο καιρό και υποφέρει από συνεχείς εντάσεις και καβγάδες. Αλλά η πρόβλεψη είναι καλή για σήμερα. Το κλίμα είναι πιο ήρεμο και αυτό θα σας επιτρέψει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας φέρουν επιτέλους πιο κοντά με το ταίρι σας. Είστε μόνοι; Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο, τηλεφωνήστε σε μερικούς φίλους και βγείτε να το «κάψετε» απόψε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Μαρτίου 22

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σας για το τι συμβαίνει. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, ώστε και οι δύο να ξέρετε ακριβώς πού βρίσκεστε. Θα είστε πολύ πιο ήρεμοι μετά από αυτό. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας σήμερα. Προσεγγίστε το άτομο που σας αρέσει και ανοίξτε του/της όλα σας τα χαρτιά.

Ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχει μεγάλη ένταση στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Σας κυριεύει η ζήλια και η ανασφάλεια -το πιθανότερο χωρίς λόγο. Θα πρέπει να μάθετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να κάνετε μια ήρεμη και λογική συζήτηση. Αυτό θα βοηθήσει και τους δυο σας να χαλαρώσετε. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να κλείσετε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε με την ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 02-04/03 Νέος έρωτας – Πρόταση για σχέση

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/03 Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα έχετε την δυνατότητα να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας, αρκεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να σταματήσετε να αγχώνεστε για δουλειές και υποχρεώσεις. Μην στενοχωριέστε. Απλώς ανοιχτείτε στον/στην σύντροφό σας και μιλήστε για οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα. Βγείτε εκεί έξω και πιάστε μερικά.

Ζώδια Ιχθύες

Όλα φαίνονται ρόδινα στην ερωτική σας ζωή και θα είναι ακόμα καλύτερα όταν αποφασίσετε να δώσετε στον/στην σύντροφό σας το εκατό τοις εκατό της αγάπης και της προσοχής σας. Βάλτε στόχο να λύσετε μαζί τα προβλήματα που θα προκύψουν. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, μην περιμένετε από τους άλλους να σας βγάλουν από την μοναξιά σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και κάντε ό,τι κρίνετε κατάλληλο για να γνωρίσετε αυτόν/αυτήν που έχετε βάλει στο μάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot