Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/04 Σάββατο

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/04 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/04 Σάββατο  Ζώδια Κριός .

Το μυαλό σας είναι γεμάτο ιδέες για το πώς θα μπορέσετε να αναζωπυρώσετε το πάθος στην σχέση σας – και είστε ικανοί να σκεφτείτε με μη συμβατικό τρόπο.

Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να είστε αναβλητικοί. Μην κρύβεστε και μην χτίζετε τοίχους γύρω σας γιατί έτσι οι ενδιαφερόμενοι δεν θα μπορούν να σας πλησιάσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη ειρήνη και αρμονία. Εσείς και ο/η σύντροφός σας συμφωνείτε σχεδόν σε όλα και μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να βρείτε κοινές λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και σας πνίγει η μοναξιά, τότε έχετε πολλά θετικά πράγματα να περιμένετε σήμερα.

Έχετε πολύ σέξι και ρομαντική διάθεση και αυτό θα οδηγήσει σε διάφορα φλερτ. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις, που σας υπόσχονται ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

 

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/04 Σάββατο  Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα στη σχέση σας εξελίσσονται επιτέλους προς το καλύτερο και μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον με τον/την σύντροφό σας. Οι επαγγελματικές και οικογενειακές σας ευθύνες φαίνεται ότι αυξάνονται, αλλά, έχοντας τον/την σύντροφό σας δίπλα σας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Αφιερώστε χρόνο σε εσάς τους δύο απόψε, οργανώνοντας μια ρομαντική βραδιά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και γνωρίστε φρέσκα πρόσωπα. Μια νέα συνάντηση μπορεί να σας χαρίσει υπέροχες στιγμές, γεμάτες ένταση και πάθος.

Ζώδια Καρκίνος

Ο/Η σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο και προσοχή από εσάς σήμερα, καθώς μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα για τα οποία χρειάζεται τη βοήθειά σας. Προσπαθήστε να τον/την βοηθήσετε και – το κυριότερο – κάντε το με προθυμία και αγάπη. Μην τον/την παραμελείτε γιατί αργά ή γρήγορα θα βρει κάποιον/α άλλον/η για να του/της δώσει την κατανόηση που αναζητά. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, εκμεταλλευτείτε την καλή σας διάθεση. Γιατί να μην κάνετε την πρώτη κίνηση και να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που σας ενδιαφέρει;

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/04 – Deste Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Απριλίου 22

taro-zodia-098

Ζώδια Λέων

Τον τελευταίο καιρό με την συμπεριφορά σας έχετε δώσει κάθε δικαίωμα στον/στην σύντροφό σας να αναρωτηθεί αν έχει κάνει τη σωστή επιλογή. Πείτε του/της ειλικρινά πώς νιώθετε, για να καθησυχάσετε τις ανησυχίες του/της. Εάν είστε αδέσμευτοι, σίγουρα δεν θα σας λείψουν οι θαυμαστές σήμερα.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να βάλετε σε πρώτη προτεραιότητα τον/την σύντροφό σας. Σας έχει υποστηρίξει πολύ τον τελευταίο καιρό και τώρα πρέπει να του/της δείξετε ότι είστε εκεί και για αυτόν/αυτήν. Αν είστε αδέσμευτοι, ανοίξτε επιτέλους τα μάτια σας. Δείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να κάνετε σχέση και σταματήστε να τις απωθείτε την μία μετά την άλλη!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/04 Σάββατο Ζώδια Ζυγός

Η συμπεριφορά του/της συντρόφου σας είναι τόσο απρόβλεπτη αυτές τις μέρες, που πασχίζετε -ανεπιτυχώς- να καταλάβετε τι συμβαίνει. Αντί να κατηγορείτε μόνο αυτόν/αυτήν και να εστιάζετε σε όσα κάνει λάθος, τι θα λέγατε να παραδεχτείτε ότι έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης σε αυτό που συμβαίνει; Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε ανοιχτά μαζί του/της. Θα εκπλαγείτε θετικά από το αποτέλεσμα. Είστε μόνοι; Δεν θα είστε για πολύ! Ο τροχός γυρίζει και σύντομα τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα για μια μικρή ρομαντική απόδραση, αγαπητέ Σκορπιέ! Τον τελευταίο καιρό η δουλειά σας απορροφά όλο σας τον χρόνο και την ενέργεια και αυτό έχει δημιουργήσει χάσμα στην σχέση σας, παρά τις καλύτερες προθέσεις σας, προκαλώντας εντάσεις. Καιρός να διορθωθούν όλα αυτά. Και τι καλύτερο από λίγες μέρες μαζί με τον/την σύντροφό σας μακριά από όλους και όλα; Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Απολαύστε την ελευθερία σας! Ποτέ δεν ξέρετε τι θα φέρει το αύριο.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας βρίσκεται σε καλή φάση, κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο. Αφοσιωθείτε στον/στην σύντροφό σας και μην ξεχάσετε να του/της αφιερώσετε χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, τα πράγματα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά. Αν αναζητάτε ακόμη το άλλο σας μισό, κάντε υπομονή και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε. Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα, θα σας ανανεώσει, δίνοντάς σας μια εντελώς άλλη οπτική για τη ζωή.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Μπορεί κάλλιστα να έρθουν στο φως πληροφορίες που θα χρειαστούν προσεκτικό χειρισμό από την πλευρά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το κλειδί της ευτυχίας είναι να βγαίνετε περισσότερο έξω. Αν συνεχώς μένετε μέσα, θα καταλήξετε να αισθάνεστε δυστυχισμένοι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/04 – Deste Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Απριλίου 22

δωρεάν-προβλέψεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/04 Σάββατο Ζώδια Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προμηνύει μια σοβαρή συζήτηση με το άλλο σας μισό. Πάρτε τα λόγια και τις προτάσεις του/της στα σοβαρά, ακούστε προσεκτικά τι έχει να πει και δώστε με προσοχή την απάντησή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μην βιάζεστε να βρείτε κάποιον/α και πέφτετε σε λάθη. Πάρτε τα πράγματα αργά, ώστε να βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς.

Ζώδια Ιχθύες

Προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε τις περιττές τριβές ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε βαρεθεί την μοναξιά, ήρθε η ώρα να αλλάξετε συνήθειες. Προσπαθήστε να φέρετε λίγο ενθουσιασμό στην καθημερινότητά σας. Βγείτε περισσότερο, συναναστραφείτε με κόσμο και διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η ανεπιτήδευτη γοητεία είναι το μεγαλύτερο όπλο σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66