Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/06 Πέμπτη 

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/06 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/06 Πέμπτη  Ζώδια Κριός .

Η προσωπική σας ζωή φαίνεται να μπαίνει σε μια νέα, καλύτερη φάση, όπου τα προβλήματα που σας απασχολούσαν σταδιακά αντιμετωπίζονται και η σχέση σας βελτιώνεται ανάλογα.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να φαίνεται ότι η αλλαγή αργεί να έρθει, αλλά συνεχίσετε να επιμένετε καθώς η αγάπη της ζωής σας δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην ερωτική σας ζωή, καλό θα ήταν να βρείτε το χρόνο να φροντίσετε τις φθορές στη σχέση σας. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

Ζητήστε βοήθεια από τον/την σύντροφό σας. Είστε μαζί σε αυτή τη σχέση και θα πρέπει να λύνετε τα προβλήματά σας ως ομάδα.

Αν είστε αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Εκμεταλλευτείτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας και αξιοποιήστε στο έπακρο τον χρόνο που έχετε για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/06 Πέμπτη Ζώδια Δίδυμοι

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι καλή ιδέα να κρατάτε μέσα σας ό,τι αισθάνεστε. Αντίθετα, φροντίστε να μιλάτε ανοιχτά και να εκφράζεστε με ανοιχτό και ειλικρινή τρόπο. Μια παρόμοια προσέγγιση ισχύει αν είστε αδέσμευτοι: μη διστάσετε να πλησιάσετε τον/την άντρα/γυναίκα που σας ενδιαφέρει – μπορεί κάλλιστα να εκπλαγείτε ευχάριστα από την ανταπόκριση που θα λάβετε.

Ζώδια Καρκίνος

Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας για τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα μπορεί να αποδειχτεί ο έρωτας της ζωής σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 02-04/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Στη σχέση σας, καλό θα ήταν να σταματήσετε να πιέζετε τόσο πολύ τον/την σύντροφό σας. Κανείς, ούτε εσείς δεν είναι τέλειος, οπότε χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να βελτιωθούν σταδιακά και στον χρόνο τους. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον έρωτα της ζωής σας, η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις.

Ζώδια Παρθένος

Νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε αυτό που νιώθετε χωρίς δισταγμούς. Κάντε το και πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας πώς νιώθετε. Αυτό θα αναζωπυρώσει τη σπίθα μεταξύ σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σταματήστε να λυπάστε τον εαυτό σας και πιεστείτε να βγείτε έξω. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για νέες συναντήσεις και φλερτ. Θα τονώσετε τόσο την αυτοπεποίθηση σας που δεν θα μετανιώσετε έστω και λίγο που θα φύγετε από το σπίτι σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/06 Πέμπτη Ζώδια Ζυγός

Καλά θα κάνετε να μην αγχώνεστε για μικροπράγματα στην ερωτική σας ζωή. Εστιάστε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία και σε αυτό που λειτουργεί καλά στη σχέση σας. Μόνο έτσι θα περάσετε πραγματικά καλά και θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα!

Ζώδια Σκορπιός

Το κλίμα είναι λίγο περίεργο στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Καλά θα κάνετε μείνετε χώρια από τον/την σύντροφό σας και να μην λέτε πολλά. Οποιαδήποτε συζήτηση μαζί του/της θα καταλήξει αναμφίβολα σε καυγά και σίγουρα δεν το θέλετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν είναι καιρός να ανοιχτείτε σε άλλους τύπους ανθρώπων από αυτούς με τους οποίους συνηθίζετε να κάνετε παρέα. Βγείτε έξω, κάντε νέες γνωριμίες και περάστε καλά.

Διαβαστε επισης : Αναλυτικό Ωροσκόπιο για την περίοδο του Ανάδρομου Κρόνου

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Ήρθε η ώρα να αφήσετε τον ερωτισμό σας να βγει στην επιφάνεια, αγαπητέ Τοξότη. Έχετε τόσο πάθος μέσα σας. Δεν είναι καιρός να το εκφράσετε; Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα ζήσετε μια αξέχαστη βραδιά! Αν είστε αδέσμευτοι, μην κλείνετε στον εαυτό σας. Ενδώστε ελεύθερα στα πάθη σας και αφήστε τον φυσικό σας ερωτισμό να σας οδηγήσει σε νέες ρομαντικές περιπέτειες!

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα εξελίσσονται σχετικά ομαλά στη σχέση σας σήμερα. Φροντίστε να αφήσετε όλα τα προβλήματά σας στην πόρτα και να προστατέψετε την ερωτική σας ζωή από κάθε άγχος και πρόβλημα που προέρχεται από τη δουλειά σας. Είστε μόνοι; Σύντομα θα συναντήσετε κάποιον/α που θα σας ενθουσιάσει!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 02-04/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zodia-0988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/06 Πέμπτη Ζώδια Υδροχόος

Το κλειδί για να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή προς το καλύτερο είναι να χαλαρώσετε. Μην πιέζετε διαρκώς τον/την σύντροφό σας γιατί κι αυτός/αυτή έχει τα όριά του/της. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ευχάριστοι. Υιοθετήστε μια θετική στάση και θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ μαζί. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Κάντε την πρώτη κίνηση, ανοίξτε τα χαρτιά σας και εξομολογηθείτε τον έρωτά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα απογοητευτείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Η αισιοδοξία κυριαρχεί και στην ερωτική σας ζωή και βλέπετε τα πράγματα θετικά. Αυτό σας βοηθά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί κάλλιστα να ξεκινήσει μια νέα ερωτική περιπέτεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot