Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/06 Τετάρτη

romantikes-yposxeseis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/06 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/06 Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας περνάει μια ταραχώδη περίοδο, οπότε προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τις εντάσεις παραμένοντας ψύχραιμοι.

Σκεφτείτε πριν κάνετε οτιδήποτε – και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι δεν είναι καλό να είστε με κάποιον/α που δεν έχετε τίποτα κοινό.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα συναισθήματα που κρατούσατε καταπιεσμένα τόσο καιρό αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια σήμερα.

Αναλάβετε την πρωτοβουλία και εκφράστε πώς αισθάνεστε. Αφήστε τον/την σύντροφό σας να κάνει το ίδιο.

Αποφύγετε τους εγωισμούς, καθώς αυτού του είδους η συμπεριφορά μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε άσχημα μονοπάτια. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια επικείμενη συνάντηση στο χώρο εργασίας σας θα σας ενθουσιάσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/06 Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά στη σχέση σας. Αντί να ανοίγεστε στον/στην σύντροφό σας και να μοιράζεστε ό, τι έχετε στο μυαλό σας, τείνετε να αντιδράτε άσχημα και να του/της επιτίθεστε. Είναι καιρός να αλλάξετε την τακτική σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, αυτή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω και να κάνετε κοινωνικές επαφές. Να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε πολλούς νέους και υπέροχους ανθρώπους.

Ζώδια Καρκίνος

Αισθάνεστε ότι τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτό ασκεί πίεση στη σχέση σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και αισθάνεστε ότι σας ελκύει κάποιος/α από τον φιλικό σας κύκλο, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς απέναντί του/της. Πρώτα μάθετε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Προσπαθήστε να περιορίσετε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σας γιατί μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/06 Ζώδια Λέων

Θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας, διότι οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας ανάγκασαν να παραμελήσετε τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό. Θα πρέπει να επανορθώσετε διαφορετικά το ταίρι σας θα αρχίσει να παραπονιέται – και με το δίκιο του. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ίσως αυτή είναι η ευκαιρία σας να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας και να κάνετε την ενδοσκόπησή σας.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας! Αυτό θα κάνει θαύματα στην ερωτική σας ζωή και θα αναζωπυρώσει το πάθος ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα βράδυ που θα θυμάστε και οι δύο για πολύ καιρό. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να έχετε ήδη γνωρίσει τον/την ιδανικό/ή σύντροφο και να μην το έχετε καταλάβει. Μια φιλική ή επαγγελματική σχέση μπορεί να πάρει μια αναπάντεχη τροπή απόψε.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/06 Ζώδια Ζυγός

Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, συγκλονίζεστε από την επιθυμία και το πάθος σήμερα! Όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι, βγείτε έξω και διασκεδάστε. Φλερτάρετε σαν να μην υπάρχει αύριο και μη διστάσετε να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Σκορπιός

Μπορείτε να περιμένετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή σήμερα και αυτές σίγουρα θα σας προκαλέσουν λίγο άγχος αρχικά. Αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι για καλό και ότι στην πραγματικότητα σας επιφυλάσσουν μια ωραία έκπληξη. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι ψάχνετε σε μια σχέση.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει μια έκπληξη από το παρελθόν. Μια παλιά σας σχέση θα κάνει την επανεμφάνισή της και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να οργανώσετε μια συνάντηση. Εάν το κάνετε, φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τον/την σύντροφό σας και μην κρύψετε την αλήθεια. Το ίδιο δεν θα θέλατε να κάνει και εκείνος/η σε αντίστοιχη περίπτωση; Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο.

Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε μόνιμη σχέση; Σας περιμένει μια ευχάριστη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Μπορείτε να καθίσετε μαζί, να μιλήσετε και να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ίσως είναι καιρός να αναγνωρίσετε ότι η σχέση σας με κάποιο συγκεκριμένο άτομο έχει φτάσει στο όριο της. Πάρτε την απόφαση να προχωρήσετε τώρα, ενώ είναι ακόμα νωρίς και δεν έχετε επενδύσει πάρα πολύ σε αυτήν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Εάν η συμπεριφορά του/της συντρόφου σας σας ενοχλεί τον τελευταίο καιρό, βρείτε το θάρρος να του/της μιλήσετε ανοιχτά για ό, τι σας απασχολεί. Αν δε δείχνει να καταλαβαίνει, ίσως ήρθε η ώρα α προχωρήσετε παρακάτω. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε το πρώτο βήμα ‘ώστε να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Μη χρονοτριβείτε άλλο.

Ζώδια Ιχθύες

Αν είστε σε μια σχέση, τότε η σημερινή είναι μια μέρα χαράς. Εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε γεμάτοι αγάπη και κατανόηση και μπορείτε να περάσετε υπέροχες στιγμές μαζί. Εάν είστε αδέσμευτοι και αισθάνεστε την ανάγκη να ζήσετε μια παθιασμένη ερωτική σχέση, να ξέρετε ότι αυτό δεν είναι εφικτό με τις παρούσες συνθήκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να απελπίζεστε. Και μην κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος/α, που σύντομα θα κλέψει την καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66